Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azt még túlzásnak érzem, h öröm volt nézni, meg azért gyenge csapat ellen nyertünk, de ez már szintekkel jobb volt.ozsimiki írta:Nagyon jó!
Úgy látszik már most használt vmennyit a külön edzésprogram,bár az majd igazából a Chelsea ellen fog kiderülni...
De öröm volt megint nézni Ronnie játékátEz nagyon-nagyon Bíztató
![]()
FORZA RONNIE!
FORZA BARCAAA!!!
Grat. Ennek örömére írj egy cikket. Vagy huszatPetI írta:KHMMMM...PetI írta:MEGÉRZÉSEM SZERINT MA RONNIE JÓL FOG JÁTSZANI A RECRE ELLEN, ÉS 3 GÓLUNKBÓL KETTŐT BEVÁLLAL(a megmaradót meg majd Saviola begyötri).
![]()
Jóstehetség vagyok
Legalább van 1 telitalálatom már a tippjátékban. Lottóznom kéne...
KHMMMM...PetI írta:MEGÉRZÉSEM SZERINT MA RONNIE JÓL FOG JÁTSZANI A RECRE ELLEN, ÉS 3 GÓLUNKBÓL KETTŐT BEVÁLLAL(a megmaradót meg majd Saviola begyötri).
Úgy lesz!!! csak nem 3 at rugunk hanem 4 etSaviola írta:Így legyen!PetI írta:Megérzésem szerint ma Ronnie jól fog játszani a Recre ellen, és 3 gólunkból kettőt bevállal(a megmaradót meg majd Saviola begyötri).
Az a vicc, hogy pont énis ezt akartam írniozsimiki írta:Tetszik a Nap Képe a főoldalon![]()
![]()
Ez Az Küzddj RonnieÉs ismét rólad szól majd a nagybetűs FOCI,és természetesen a nagybetűs BARCA-ról!
Ez mind szép és jó,sőt igaz is,de tavalyi szezonban sem barátságos meccseken lődőzte szabikból(jó nem annyira hú de sokszor,de jobb %ban,mint eddig...) a gólókat... egyszerűen eddig se fizikálisan,se fejben nem készült fel rendesen,de ezen lehet,és fog is változtatniRivaldinho írta:Ehhez is egy kis pszichológiát tennék hozzá, én olyan vagyok a csapatomban, hogy ha lövünk állítottból 18-20-ról, akkor általában, ha nem is midnig de betalálok, legalábbis nagyjából oda tudom rúgni ahova szeretném, de nagy spanom az edzőm, nagy jófej, és midnig szoktunk fogadni, de amikor abban fogadunk h ha betalálok fizet nekem 2 sört ( mer általában beáll kapuba) akor általában fölé mellé stbstb rúgom... nem tudom mért, de ha tétre megy nekem se megy, lehet h csak a természet törvénye... v tudatalatti ..?Aprieto írta:Az a 10-ből 10 odamegy ahová akarja...
Jó... és meccsen miért nem? Mert nem mértanilag szemben van a kapuval és nem pont 20 méterre?
Kiérti ezt...?
Ehhez is egy kis pszichológiát tennék hozzá, én olyan vagyok a csapatomban, hogy ha lövünk állítottból 18-20-ról, akkor általában, ha nem is midnig de betalálok, legalábbis nagyjából oda tudom rúgni ahova szeretném, de nagy spanom az edzőm, nagy jófej, és midnig szoktunk fogadni, de amikor abban fogadunk h ha betalálok fizet nekem 2 sört ( mer általában beáll kapuba) akor általában fölé mellé stbstb rúgom... nem tudom mért, de ha tétre megy nekem se megy, lehet h csak a természet törvénye... v tudatalatti ..?Aprieto írta:Az a 10-ből 10 odamegy ahová akarja...
Jó... és meccsen miért nem? Mert nem mértanilag szemben van a kapuval és nem pont 20 méterre?
Kiérti ezt...?
Hát Csernussal ha találkozna,10 perc alatt sírva rohanna edzeni,és szinte megdöglene a pályán,csak ne kelljen látnia Imrénket....Game90 írta:Esetleg Csernus doki?Kralo írta:Ronaldinhonak, amire szüksége van: pihenő, elbeszélgetés az edzővel, és egy-két atyai pofon.![]()
![]()
Remélem azért a Recre ellen végre megmutatja, hogy nem felejtett el focizni. Eto'o nélkül is nehéz, így még több terhet kéne a vállára vennie.
Esetleg Csernus doki?Kralo írta:Ronaldinhonak, amire szüksége van: pihenő, elbeszélgetés az edzővel, és egy-két atyai pofon.![]()
Azért tavaly iés idén is lőtt pár szép szabad gólt ronnie...de én nálam akkor is xavi a No 1 szabadrugásbanFCB_gábor írta:Én Giora és Marquezre bíznám a szabadokat. Talán nekik van a legnagyobb bombájuk a csapatban.Csak találják el a kaput, mégha be se megy, de legalább a kipattanókra rámozdulhatnak a támadóink. Az is a baj a szabadrugásainkkal, hogy ha nem is megy be nincs kipattanó olyan gyengén helyezve lövi el Ronaldinho(de Deco is).
de, ha van is sorfal azt odaállítja ahova neki jóLG írta:Na azért nem hiszem h sorfal nélül gyakoroljaFCB_gábor írta:Meg azért más, ha sorfal is áll az ember előtt.Ugy semmi értelme nincs
Na azért nem hiszem h sorfal nélül gyakoroljaFCB_gábor írta:Meg azért más, ha sorfal is áll az ember előtt.