Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Game90 írta:Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.
Szombaton Swansea, otthon. Hátha egy "játszósabb" csapat ellen több esélyünk lesz nyerni...
Ja, Walcott szerződését meg hosszabbítsuk már meg végre. Fáj ezt kimondani, de ebben a szezonban a legjobb játékosunk.

Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.Gareth Tello írta:Én is döntetlent tippelnék, már csak azért is, mert az Everton az utóbbi hét fordulóban ötször ikszelt.Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).![]()
Láttam, szóval nincs több kérdésem.Game90 írta:Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunk![]()
Nehéz meccs lesz, a Jelavic-Naismith duó jó formában van, ráadásul Fellaini is visszatér az eltiltásából.Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).
Ezt a szenvedést nagyon nem lehet szavakba önteni, a 2. félidő közepétől már inkább facebook-oztam, a meccs meg csak ment a háttérben. És ezzel szerintem mindent elmondtam, hogy milyen minőségű volt a meccs. Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunkGareth Tello írta:Mesélj, nem láttam a meccset.Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.
Mesélj, nem láttam a meccset.Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.

soha nem volt a szívem csücske ez a gyerek, de mindig is elismertem, sztem a mai napig a (talán) a legjobb magyar jatekos. nagyon jol lát a pályán, technikás és alázatos. nem mérhető ilyen zsuzsák, huszti félékhezthiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtthatalmas gól

Íme: http://www.youtube.com/watch?v=RabCIoE0FRUthiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtthatalmas gól
Ugyan már, nem fogja addig húzni.

nehogy a másik se legyen ott ,mire a meccsre kerülne a sor.Pavel írta:Azért a Digi elég érdekesen reklámozza a hétvégi rangadót.
A két Roberto összecsapása.![]()
Szóljon már nekik valaki!
Tegyük hozzá, hogy egy Chelsea-edzőnek még ez sem életbiztosítás.salas9 írta:Tegyük hozzá, hogy csak a szezon végéig kapta meg a stafétabotot.StickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
istenemStickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.

Akkor egy ideig nem kell miattuk izgulnunk.StickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.