Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, mert nincs rá pénzük.[/quote]Sok csapatban nincsenek Xavik, Iniesták és Messi, mégse vásárolják össze a világ legjobbjait.
Továbbra is a mennyiségről volt szó, semmi másról!Ahogy vesszük...
Tulajdonképpen össze-vissza vásárlás volt,de ugyanakkor naon tudatos is:bárki lesz az Aranylasztis,megvesszük.
Akkor még le van maradva eggyel!Idén is pótolta kicsit a lemaradását Kakával és CR-rel.
Személy szerint én nem sajnálom...Nem akarok játékost a Barcelonából, Figot sem kellett volna....(nem a játéktudásuk miatt, csak simán nem)Jövőre bajban lesz Flo,mert Messit nem fogja tudni megvenni
Jogos!Sanama írta:Nedved?miihii írta:
Jövőre bajban lesz Flo,mert Messit nem fogja tudni megvenni,még ha a minden bank kölcsön is adja a kasszáját![]()
Na majd talán beéri Sevával vagy R10-80-nal.
Nedved?miihii írta:
Jövőre bajban lesz Flo,mert Messit nem fogja tudni megvenni,még ha a minden bank kölcsön is adja a kasszáját![]()
Na majd talán beéri Sevával vagy R10-80-nal.
CS0ki írta:Ez nem tudom honnét jött...Már többször is olvastam. Perezre pont, hogy nem jellemző, hogy túl sokat vásárol. A korábbi első évében persze viszonlyag több embert, de a következő három évben évente 1 darab ember lett várásolva.Azzal nem ér el semmit, ha minden évben kicseréli a fél csapatot.
Ahogy vesszük...CS0ki írta:Erre írtam, hogy ez régen nem volt jellemző, most sem várható.Amúgy a jövőre (is) értettem, h nem vezet mególdáshoz, ha vásárol össze vissza.
Jól megmondtad Neki zsuni !!!!!zsuni írta:ki mondta, hogy sajnáld?Ójjaj szegény perez, hát nem mindjárt megsajnálom?
Csak az érdekelne, hogy el is hiszitek amit írtok? Csoki is, Te is...Komolyan mondom, kész vagyok.
Perez egy megalomán őrült. Kakát, Cr-t, Xabit mindenképp megvette volna. Sz*rt rá hogy kit mennyiért adtok majd el.
Méghogy nem volt pénz igazolni...ja.
megalomán örült. gratulálok. gondolom haverok voltatok, csak miután egy megalomán örült lett szakitottál vele, hogy igy ismered.
ki mondta, hogy sajnáld?Ójjaj szegény perez, hát nem mindjárt megsajnálom?
Csak az érdekelne, hogy el is hiszitek amit írtok? Csoki is, Te is...Komolyan mondom, kész vagyok.
Perez egy megalomán őrült. Kakát, Cr-t, Xabit mindenképp megvette volna. Sz*rt rá hogy kit mennyiért adtok majd el.
Méghogy nem volt pénz igazolni...ja.
igen, mert nincs rá pénzük.Sok csapatban nincsenek Xavik, Iniesták és Messi, mégse vásárolják össze a világ legjobbjait.
Sok csapat,ha lenne pénze megtenné.danikaa10 írta:Sok csapatban nincsenek Xavik, Iniesták és Messi, mégse vásárolják össze a világ legjobbjait.mrjoe írta:
De a Realban nem volt olyan játékosállomány, mint a Barcában 2 éve. Nálunk nem volt Messi, Iniesta, Xavi, Etoo. Az ilyen kaliberű játékosokra költött most Perez. Tehát ha így nézzük szükséges volt.
Sok csapatban nincsenek Xavik, Iniesták és Messi, mégse vásárolják össze a világ legjobbjait.mrjoe írta:
De a Realban nem volt olyan játékosállomány, mint a Barcában 2 éve. Nálunk nem volt Messi, Iniesta, Xavi, Etoo. Az ilyen kaliberű játékosokra költött most Perez. Tehát ha így nézzük szükséges volt.
De a Realban nem volt olyan játékosállomány, mint a Barcában 2 éve. Nálunk nem volt Messi, Iniesta, Xavi, Etoo. Az ilyen kaliberű játékosokra költött most Perez. Tehát ha így nézzük szükséges volt.Azt meg nekem senki ne mondja,hogy ez a nagybevásárlás 'szükséges' volt, mi se a fél csapat lecserélésével oldottuk meg a problémákat 2 éve.
madridronie írta: az a 80 milla igenis nagy összeg
"Csak" ?madridronie írta: "Madrid 260 millás csapatépítése" contra "csak" 180 milla
Szó nem volt itt pénzről...Azért Laporta nem költött 250 milliókat.
Arról se, hogy ki igazolja a játékosokat...Csak a mennyiségükről!Amig a Barcelonánál olyan játékosok érkeztek akiket az edző szeretett volna, addig a Madridnál ez nem mindig volt/ van igy.
Erre írtam, hogy ez régen nem volt jellemző, most sem várható.Amúgy a jövőre (is) értettem, h nem vezet mególdáshoz, ha vásárol össze vissza.
Azért Laporta nem költött 250 milliókat.CS0ki írta:Ez nem tudom honnét jött...Már többször is olvastam. Perezre pont, hogy nem jellemző, hogy túl sokat vásárol. A korábbi első évében persze viszonlyag több embert, de a következő három évben évente 1 darab ember lett várásolva. Persze kétségtelenül akkor jöttek az eredmények is. Utána volt két év, amikor többet várásolt, 4 játékost, illetve az után hetet, bár csak 3 játékos volt nagyobb kaliber.Azzal nem ér el semmit, ha minden évben kicseréli a fél csapatot.
Ennyi erővel Laportára is rá lehetne mondani, hogy évente cseréli ki a keretet, hiszen a 3-4 komolyabb kiadás megvolt nálatok is az évek jelentős részében.
Így igaz. Perez nem ért a focihoz, ő csak egy üzletember, aki azt hiszi hogy fifázik.kanty írta:Perez nem ért a futballhoz.Ő egy üzletember. Azt gondolta, h ha felvásárol egy rakás sztárt akkor az már garancia a sikerességhez. Azért nem ilyen egyszerűen mennek a dolgok...szerencsére.Lionel85 írta:Szerintem túlságosan türelmetlen Pérez. Lehetne annyi esze, hogy nem a bajnokság elején kezd el hisztizni, hogy nem tetszik neki, amit művel a csapata. Össze kell érniük, de nem látja be, hogy nem megy egyik napról a másikra. Guardiolának tavaly szerencséje volt a Barcelonával, Pellegrininek máshogy kell felépítenie a Realt. Guardiolának már volt előélete a Barçával mint játékos, Pellegrininek semmi előélete nem volt a Reallal. Nem érzi azt át, amit Pep a Barçánál. Egyébként meg volt egy "Galaktikusnak" nevezett szintén összevásárolt csapata egykoron és befuccsolt. Attól, hogy milliókat költ játékosokra, még nem biztos, hogy az eredmények is jönni fognak.![]()
Szerintem a Real rajtjával semmi gond sincs.Ha két hónapja azt mondták volna, h 8 mecsből 7et nyernek akkor a legtöbb Real szurkoló azért kiegyezett volna ezzekkel az eredményekkel.
A sikereksséghez idő és türelem kell, amig ezt Perez nem érti meg addig sose fog komoly eredményeket elérni a Madrid.Azzal nem ér el semmit, ha minden évben kicseréli a fél csapatot.
Ez nem tudom honnét jött...Már többször is olvastam. Perezre pont, hogy nem jellemző, hogy túl sokat vásárol. A korábbi első évében persze viszonlyag több embert, de a következő három évben évente 1 darab ember lett várásolva. Persze kétségtelenül akkor jöttek az eredmények is. Utána volt két év, amikor többet várásolt, 4 játékost, illetve az után hetet, bár csak 3 játékos volt nagyobb kaliber.Azzal nem ér el semmit, ha minden évben kicseréli a fél csapatot.
Utálom Ramost, de...Ilúvatar írta:Most az nem baj, hogy csináltak róla ilyen fotókat... lásd, Piquénak is van ilyenje, Messinek is. NADE! Melegújságba?!! Ez azért....Danka00792 írta:Sergio Ramos futballsztár melegmagazinban megjelent fotói
El sem tudom (és nem is akarom) képzelni, hogy miket csinálhat Gutival az öltözöben.
Most az nem baj, hogy csináltak róla ilyen fotókat... lásd, Piquénak is van ilyenje, Messinek is. NADE! Melegújságba?!! Ez azért....Danka00792 írta:Sergio Ramos futballsztár melegmagazinban megjelent fotói
El sem tudom (és nem is akarom) képzelni, hogy miket csinálhat Gutival az öltözöben.
Perez nem ért a futballhoz.Ő egy üzletember. Azt gondolta, h ha felvásárol egy rakás sztárt akkor az már garancia a sikerességhez. Azért nem ilyen egyszerűen mennek a dolgok...szerencsére.Lionel85 írta:Szerintem túlságosan türelmetlen Pérez. Lehetne annyi esze, hogy nem a bajnokság elején kezd el hisztizni, hogy nem tetszik neki, amit művel a csapata. Össze kell érniük, de nem látja be, hogy nem megy egyik napról a másikra. Guardiolának tavaly szerencséje volt a Barcelonával, Pellegrininek máshogy kell felépítenie a Realt. Guardiolának már volt előélete a Barçával mint játékos, Pellegrininek semmi előélete nem volt a Reallal. Nem érzi azt át, amit Pep a Barçánál. Egyébként meg volt egy "Galaktikusnak" nevezett szintén összevásárolt csapata egykoron és befuccsolt. Attól, hogy milliókat költ játékosokra, még nem biztos, hogy az eredmények is jönni fognak.
Nagyon nem kedvelem Perezt. De én ebben teljesen igazat adok neki. Olyan fizetéseket vesznek fel ezek a focisták, hogy azért már illik csillogni-villogni. Más kérdés, hogy -én úgy érzem- elsősorban az edzőnek szólt be ezzel Perez. Nyilván nem csak a játékoson fog múlni egy csapat szép vagy csúnya játéka, egy-egy játékos teljesítménye nagyban függ az egész team munkájától.danikaa10 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-o ... nak_-28193
Mit várt 1 hónap utánAsse tudja esküszöm mi az, hogy foci..
Ha showt akar, nézze a Fábryt, hihetetlen milyen ellenszenves számomra Perez. Nem is a Realt kezdem utáni hanem Florent.