MessiNeymarSuarez írta:Én igazából azt nem értem, hogy februártól április elejéig csak a nyolcaddöntők játszódnak le, aztán utána a legfontosabb meccseket pedig úgy össze zsúfolják hogy 6-7 nap alatt tolják le a csapatok a párharcot, ennek mi értelme?
Pláne hogy a sorsolástól több mint 2 hónap telik el a nyolcaddöntő első meccséig, a negyed-elődöntőt pedig lezavarják kevesebb mint 1 hónap alatt.
Szerintem sokkal nagyobb felkészültség kell egy negyed-elődöntőre, mint a nyolcaddöntőre, ahol sokszor a nagyok még gyenge ellenfelet kapnak.
Besiktas, Basel, Porto és társai ellen nem hiszem hogy szükséges 2 hónapos felkészültség, 3 hetes köztes idővel, hogy utána 10 napon belül legyen a negyeddöntő visszavágója, és az elődöntő odavágója.
Gondolom így van kialakítva a versenynaptár. Mert figyelni kell több dolgot is egyszerre. Pl válogatott mérkőzések, afrika kupa, januárban pl spanyol kupa van végig.
Tavaly a Realnak volt egy elmaradt meccse, és részben amiatt vesztettük el a bajnokságot, nem tudták hova beszúrni.
tényleg hülyeség, mert ugye fel se lehet rá készülni, mint szurkoló, hogy kimenj a meccsre, ha olyan a munkaköröd van, hogy csak két héttel előtte tudod szervezni.