Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól még nem fognak a sérültek felépülni, és attól még a BARCA ha hozza a saját játékát, akkor édesmind1, h h hívják az ellen edzőjét. a real egyszerűen nem tud olyan minőséget pályára vinni,h félnünk kelljen tőlük, az más kérdés,h tisztelni kell az ellent,és első perctől komolyan kell venni a meccset,akkor ki is fog jönni javunkra a diffi... de egy ekkora meccs esetében kétlem,h ne figyeljünk oda.cscsabi11 írta:szerintem jó lesz vigyázni,mert új edzővel szinte minden csapat hozza a meccsét.
Lásd még a magyar bajnokságban is.
Bár 6 pontot kapnánk a meccs után!!!szajko írta:Ez egy 6 pontos találkozó lesz.CS0ki írta: de ezen is csak 3 pontot lehet szerezni!
Sajnos nem...Szerintem madridi szepmpontból ez egy 3 pontos meccs lesz!Ez egy 6 pontos találkozó lesz. Wink
Azért valami köze van a csapat által mutatott játéknak ahhoz, hogy ki ül a padon! Bár az tény, hogy az én szememben se olyan fontos az edző kiléte egy csapatnál, mint ahogy az az általános vélekedés.Ha hozza a csapat amit eddig mutatott, ülhet az ellenfél padján a Lippi, Capello, Hitzfeld, Wenger négyes is,akkor is hozzuk a meccset.
Ez a lényeges! Ha hozza a csapat amit eddig mutatott, ülhet az ellenfél padján a Lippi, Capello, Hitzfeld, Wenger négyes is,akkor is hozzuk a meccset. Ezt a játékot elsősorban a futballisták játszák, az edzők csak utána...Asys írta: A Barcának csak saját magával kell törődnie, az ellenfél nem számít ha a saját játékunkat játszuk, jöhet bárki.![]()
Ez egy 6 pontos találkozó lesz.CS0ki írta: de ezen is csak 3 pontot lehet szerezni!
Harmadik ligában van...Nagyon sokan voltak Castillások, még a második ligában is, akik jól szerepeltek, aztán semmi nem lett belőlük. A jobbak meg mentek esetleg egy közép, vagy kiscsapatba. ha Szalai kezdő lehet, vagy akár rendszeresen becserélt játékos a spanyol első ligában egy kisebb csapatban, az jó, és büszkék lehetünk rá!Szalai meg nem Madrid szintü játékos.
hát valószínűleg még nem, de biztos nem véletlenül van ott. te hányszor láttad játszani eddig?
Bl-meccs előtt!a klasszikus előtt új edző Confused ájdonnó..