Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az kizárt dolog, mert túl sokat keres.
Jogos, elfogadom az érveidet.bence0330 írta: ↑2025.07.31. 13:43:12A kapufájából kipattanó labdájából lőtte Lewy a gólt, meg volt cselsorozat után egy átlövésgólja, volt már pár jó váltása, egy kulcspassza, amiből végül nem lett gól, azért eddig messze a csapat legjobbja szerintem.Oké, hátul csúnyán eladta a labdát a gól előtt, de még akkor is.
A kapufájából kipattanó labdájából lőtte Lewy a gólt, meg volt cselsorozat után egy átlövésgólja, volt már pár jó váltása, egy kulcspassza, amiből végül nem lett gól, azért eddig messze a csapat legjobbja szerintem.
Úgy rémlik ő valami ulszan vagy valami ilyesmi nevű csapat birkózó szakosztályban játszhatott.
Félidőben úgyis sorcsere lesz. Én annak örülök, hogy a Cubarsi - Inigo duót megbontja Flick, bár nálam inkább Christensen - Inigo lenne a kezdő.westerngom írta: ↑2025.07.31. 12:42:10Gálakezdőt tolunk??!, illetve én szívesebben kezdetném egy tét nélküli "barátságos meccsen" a "B és C" sort. Több lehetőséget adva nekik.
Szívesebben nézném Marc Bernalt, a kimondhatatlan nevű Roony Bardghji-t, DRO-t, bárkit akiből keveset láttam eddig.