Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dettó vélemény.Az már egyértelmű, hogy Kisteleki tönkretette a magyar focit, hát de mintha azok is magyarok is lettek volna akik Bozókyt hátba köpték.Argyelus írta:Nem az a gáz, hogy valakit kizárnak, hanem ahogy kizárták. Én sem vagyok Fradista, de most majd mennek az UEFA-hoz, lesznek tárgyalások és szépen elveszítjük a EB pályázatunkat. Kistelekit el kellene zavarni, mert fél év alatt ennyi kárt okozni, amit ő csinált, ja és vele együtt azt az álszent Mészölyt is. Ez prédikál, és döntéseket hoz, emlékezzünk vissza Izlandon lejátszott meccsre, amikor anyázta a pálya szélén a játékosait.....
szánalmas az egész...
Most az MLSZ keze is meg volt kötve, nem? Van valami Fifa szabály, ami a magyarokra is vonatkozik... Eddig megúszta a Fradi! A vezetők - Furulyással az élen - meg tönkretették... Nem vagyok fradi szurkoló, de ez szánalmas...Boixos írta:kész bakker. kizárták a fradit az nb1ből.
remélem, eltakarodik magától ez az egész kupleráj vezetőség, és nem lesz szükség segítségre. bár nem fogadnék nagy lóvékban arra, h azok a gyerekek, akik most a székház előtt vannak hátratett kézzel fogadják a híreket...
Los Banditos írta:Szerintem Bede kifogástalanul vezette a meccset.
A másik pozítívum szerintem a Debrecen játéka volt,nagyon jól játszottak.
Megvédném Boixos-t -na nem mintha rászorulnaLos Banditos írta:Bocsika,nem kötözködésből de lichtensteini.Boixos írta: a vaduz svájci 2. osztály asszem.