Feast4 írta:Ne dőlj be ennek a sportpsziho maszlagnak meg a média által gerjesztett nagy rivalizálásnak.Szerintem még Roncsit se érdekli annyira mint mondják.Ez még eladhatóbbá teszi a focit, őket.Ennyi az egész.
A legmagasabb szintet elért profi sportolók is állítják, hogy sokat dob a rivalizálás az ember teljesítményén és motivációján, nekik meg elhiszem. Mindkettő kimondva-kimondatlanul a világ legjobbja akar lenni, ahhoz pedig a másik fölött kell teljesíteni. Ez talán a portugálnak fontosabb, de nem hinném, hogy Leót hidegen hagyná. Így szerintem persze, hogy érdekli őket. Mindegy, felesleges köröket ne fussunk.
Feast4 írta:Szerintem mindkettőt hidegen hagyja a másik dolga.Nézd meg ha valamelyiknek nem megy majd felrobbannak független a másik formájától.
Nyilván felrobbannak. Senki nem szeret rosszul játszani.
Feast4 írta:Ez nem ezen fog múlni.Koncentráció összeszedettség akarat és az első meccsen el tudjuk dönteni.Megvan hozzá a tudás beli különbségünk.És ez nem a Real tegnapi eredményétől füg.
Ebben egyetértünk.
Feast4 írta:Szerencse hogy szerintem a legveszélyesebb emberük kidőlt.
Kire gondolsz? Nainggolan kimaradása hivatalos? Vagy veszélyes alatt kapura veszélyest értesz? Lemaradtam.