Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ezzel nem értek egyet! Nem a saját csapatukkal vannak elfoglalva hanem pont a másévalkhtomka írta:Ebben a topicban ölik egymást a két tábor szurkolói, jobb ha belenyugszol!Dawe írta:lol könyörgöm Real Madrid szurkolók : www.madridista.hu ez a ti oldalatok nem az Eurobarca!!!
Ebben a topicban ölik egymást a két tábor szurkolói, jobb ha belenyugszol!Dawe írta:lol könyörgöm Real Madrid szurkolók : www.madridista.hu ez a ti oldalatok nem az Eurobarca!!!
Nem értem ezt az utóbbi 10 év leggyengébb Madrid kerete dumát.Varga Tamás írta:Tamás!khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok.---- Igaz
Nálatok Alves az egyedüli erősítés.---------Igaz
Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.--Igaz
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.----Ez is igaz
Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.
Hozzászólásom melyik részén kacarásztatok?
Ennél korrektebb hozzászólásokat szoktam meg Tőled. Nem értem ezt a fellengzős stílust Tőled. Amit pedig gekkoDani Barátomnak írtál, az picit erős volt. A véleménye az esetek 99,99%-ban megalapozott, korrekt és helyén való. A mai is ilyen volt, nem értem, miért kötöttél bele. A személyeskedés nem szép dolog.
A tavaly esetében igazad van, az erősítésekről meg Rivaldo11 és a többiek lemondták a korrekt véleményt, amihez csak csatlakozni tudok.
Písz.
Tény, elfelejtettem, hogy Cannavaro becsaklizott egy labdácskát arra a 6 meccsérezizou fan írta:Bocsánat, hogy beleszólok, csak a teljesség kedvéért teszem:ha jól emlékszem aranylabdásotok is régebben volt utoljára,
Cannavaro - 2006
Nem vagyok belé szerelmes, de Piqué pl milyen védő? Szerintem lazán összetennéd a két kezed ha most nálatok játszhatna szombaton.khtomka írta:Nem mínősítettem a csapatodat. Nem írtam, hogy gyengébb a kerete.Szóval nem szép dolog így minősíteni a csapatunkat, mert vagy nem látod a lényeget, vagy nagyon rossz kedved van.
Alvesen kívül milyen poszton erősödtetek? Segítek Guardiola
Hát úgy nagyjából az egészen, de főleg itt a végénkhtomka írta:Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.
Nem mínősítettem a csapatodat. Nem írtam, hogy gyengébb a kerete.Szóval nem szép dolog így minősíteni a csapatunkat, mert vagy nem látod a lényeget, vagy nagyon rossz kedved van.
Tamás!khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok.---- Igaz
Nálatok Alves az egyedüli erősítés.---------Igaz
Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.--Igaz
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.----Ez is igaz
Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.
Meglepően értelmes fórumozó létedre akkora blamákat írtál kollégám, hogy a plafon majd szétesett. Hogy nem jelent erősítést senki Alvesen kívül? Szerintem te is tudod a tavalyi év mérlegét. De hagyjuk a keretet. Vélhetően a vezetőségetek is tudja, hiszen úgy rúgta ki Schustert, mint a parancsolatot. Megújulni képes, nagy koponya edzőnek ennél több türelmi idő jut. A Madrid vesszőfutása ott kezdődött, amikor Capellot kirúgták (a Calderon-érában).khtomka írta:Dani! Hanyadik sörnél jársz így a meccs előtt?Jól vagy ember??? Vicc amiket írsz...
Mi volt vicces abban amit írtam?
A mentális dolgon kívűl,úgy kb. az egészkhtomka írta:Dani! Hanyadik sörnél jársz így a meccs előtt?Jól vagy ember??? Vicc amiket írsz...
Mi volt vicces abban amit írtam?
Dani! Hanyadik sörnél jársz így a meccs előtt?Jól vagy ember??? Vicc amiket írsz...
A 18 pont minket minősít. A ti valódi helyeteket európa térképén a Roma mutatta meg, kettős győzelemmel.khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.
Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal.
" Nálatok Alves az egyedüli erősítés"khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.
Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal.
Alves az egyedüli erősítés,ja persze....khtomka írta:
Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.
Jól vagy ember???khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.
Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.