Boixos írta:ezen nagyon jót szórakoztam! amikor egy ilyen nulla, mint az ikardi, aki ha nem nyúlta volna le a csapattársa ribanc feleségét, akkor azt sem tudnák az emberek, h a világon van, tehát ez a takony puffog azon, h visszadobták a mezét egy, a brutális, világverő SASSUOLOtól 3-1re lezakózott meccs után a szurkolók!
ez a gyökér is picit fordítva ül azon a bizonyos lovon.
Gyökér gyerek. Én, ha Inter szurkoló lennék vasvillával kergetném ki az országból az ilyen embert. Nem is tudom mit vár, hogy majd elalélnak a retkes mezétől? Mert ki ő? Ilyen balhékat egy Zanetti sem engedett meg magának, pedig ő mintha, egy hangyafsznyival többet tett volna le az asztalra. Olvastam egy kommentet, abban azt írta valaki, hogy pár éve még a padra se fért volna oda ez a fickó most meg itt veri magát.
Érdekes amúgy, hogy a Sassuolo utoljára a Milan-t tudta megcsapni a San Siro-ban. Úgy látszik, hogy szeretik a milánói csapatokat.
A Roma-nak meg úgy látszik, hogy kezd elúszni ez a bajnokság is. 7 pont a mínuszuk a Juve mögött. Most lett volna esélyük zártkózni (Udinében ikszelt a Juve), de otthon nem bírták lenyomni a harmatgyenge Empoli-t.
Ment hozzájuk két új arc is: Victor Ibarbo kölcsönbe a Cagliari-tól, és Doumbia a CSKA-tól.
Róluk én megmondom őszintén nem sokat tudok, aki jobban képben van velük kapcsolatban írhatna pár szót, hogy mekkora erősítést jelentenek a Roma-nak.
Mondjuk Rudi nem egy világtalan fickó, ami az igazolásokat illeti, van szeme a játékosokhoz, és tud csapatot építeni. Vele én úgy látom, hogy sokkal stabilabb lett a csapat, mint az elődeivel volt. (Lucho-ra vagy Zeman-ra gondolok)