Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.04. 17:42:52

Azt azért túlzásnak érzem, hogy nem üti meg a szintet. Egyszerűen pocsék formában van már jó ideje, viszont bizonyította már számtalan megmozdulásával, hogy elég jó ő ide. Azt, hogy saját nevelés és ennyire bíznak benne Titoék pedig jócskán meghálálja a csapatért elvégzett munkájával. Ugyan ez sajnos mostanában nem jellemző, de ha jó formában van akkor igenis tud pluszt adni a csapatnak szvsz.

Abban fölöslegesen bízik bárki is, hogy a közeljövőben ő el megy innen, sőt. El tudom képzelni, hogy itt fog "megöregedni". Jövőre ha valóban érkezik Neymar sokkal nagyobb versenyhelyzet lesz a támadósorban és remélhetőleg ez rá is jó hatással lesz.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kardgabesz
Barça C

2013.05.04. 17:18:35

Lehet, hogy a fél csapattól meg kell válni, persze, ez benne van a pakliban, de, hát ez a profi foci, aki nem teljesít, nem ad semmit, csak botorkál, mennie kell.
Ha elmegyek a színházba, és a kedvenceim, csapnivalóan játszanak, azt mondom rendben van, elmegy, hiszen ők is emberek, nekik is lehet rossz napjaik, de, ha elmegyek tízszer egymás után, és akkor is csapnivalóan játszanak, akkor is tapsoljak?
Persze, rossz példa, de amennyi pénzt kapnak, akkor elvárja az ember, hogy ne csak néha játszanak jól, az elmegy a magyar megyei kettő bajnokin, vagy már ott sem. Ha valaki több mint egy éve, nem bír úgy játszani, ahogy megszoktuk, vagy megismertük, akkor két megoldás van, vagy megy vissza a "B"-be, vagy viszlát.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.04. 14:49:59

Ez a Pedro topik, nem kell ferdíteni, konkrétan az ő játékáról írunk itt, valamint arról a valaki(k) által kitalált ostoba agyszüleményről (ne vedd magadra, nem rád vonatkozik), hogy ő vele elnézőbbnek kell lenni, mert gyengébb képességű, de a "mi kutyánk kölyke".

Ez profi labdarúgás, nem baráti foci. Teljesítesz vagy nem. Ennyi, ezt nem kell úgy gondolom túlragozni.
A kommenteket visszagörgetve nem én vagyok az egyetlen, aki gyengének, súlytalannak látja a csapaton belül Pedrot! Sőt!!!

Mellesleg, mintha a Tito topicba te magad írtad volna a mai nap a következőt: "Tito menned kell!!"

:roll:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.04. 14:48:25

djtrack írta:akkor már a fél csapattól meg lehetne válni akiktől nem ennyit várunk..
Ja kicsit mintha túl sok játékosunknak kifelé állna a lába, ez Pedrotól független. Néhányan itt komplett keretet cserélnének ha tehetnék.

Pedro mondjuk abszolút közellenséggé nőtte ki magát a fórumon. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
djtrack
Capitá del Barça

2013.05.04. 14:41:28

Alcantara írta:Akkor mit is várunk el Pedrótól tisztelt kommentelő? Ezt, amit most nyújt az utóbbi két évben? Mert ő ennyit tud, de saját nevelés?
Ennyi erővel nem kell középső védő, ott van Fontas, VV helyére Oier vagy Masip. JDS is maradjon, nem kell Neymar sem, hiszen visszavehetjük Krkicset!

Igaz jóval szerényebb eredmények lesznek, talán versenyben leszünk a La Ligában a dobogóért, néhány Bl csoportmeccset lejátszunk ősszel. Egy a lényeg:Akik itt vannak, saját nevelések, lehetőségük határait (ami nem túl nagy) feszegetik.

Azt gondolom, hogy erre sem itt, sem más helyen a szurkolók nem lennének kíváncsiak.
akkor már a fél csapattól meg lehetne válni akiktől nem ennyit várunk..

Fabregas elég gyenge...
Sanchez nevetéges
Pedro kevés gólt lő
Villa sérült volt nem kap lehetőséget.
Alves sokat kóborol fel nem ér vissza időben igy Pique lassú megverhető
Puyol sokat sérült mostanában kezd eljárni felette az idő
Abidal sajnos nagyon beteg nem tudni h mit hoz neki a jövő.
Song lehet h elhamarkodott gazolás volt.
Adriano ha nem lenne ennyit sérült nagyon jó játékos lehetne....
végül az edző..
jövőre meg Xavi fog jönni hogy lassú...??????
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.04. 14:33:03

Akkor mit is várunk el Pedrótól tisztelt kommentelő? Ezt, amit most nyújt az utóbbi két évben? Mert ő ennyit tud, de saját nevelés?
Ennyi erővel nem kell középső védő, ott van Fontas, VV helyére Oier vagy Masip. JDS is maradjon, nem kell Neymar sem, hiszen visszavehetjük Krkicset!

Igaz jóval szerényebb eredmények lesznek, talán versenyben leszünk a La Ligában a dobogóért, néhány Bl csoportmeccset lejátszunk ősszel. Egy a lényeg:Akik itt vannak, saját nevelések, lehetőségük határait (ami nem túl nagy) feszegetik.

Azt gondolom, hogy erre sem itt, sem más helyen a szurkolók nem lennének kíváncsiak.
djtrack
Capitá del Barça

2013.05.04. 14:27:24

ezzel csak az a baj hogy amennyiért eladnátok annyiért nem kapnátok érte senkit aki ezt a szintet megüti....
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.05.04. 14:14:39

djtrack írta: Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.
Ezt sose értettem, ha Pedroról volt szó. Hogy nála az mentség sokaknál - nem neked célzom külön, csak most olvasom megint -, hogy nem egy klasszis, ne várjunk tőle semmi extrát. De könyörgöm, ez a Barcelona, itt mindenkitől sokat vár az ember. Eddig azért volt fontos láncszem, mert hogy sokat védekezik, mezőnyben jó, és helyzeteit kihasználja. Na idén a helyzetkihasználás döcögősebb volt, mezőnyben meg Sánchez felülmúlja.. Kérdem én, akkor miért a chilei a rosszabb? Ugyan annyit gürizik, ha nem többet, asszem több gólpasszt is osztott már ki idén Pedritonál, az emberét is képes megverni néha 1v1-ben, helyzetbe is kerül sokszor - habár néha bár ne tenné úgy oldja meg -, de Pedro jobb nála, mert a gyengébb alapjával majdnem olyat nyújt mint a chilei? Ezt valaki magyarázza el légyszi.. Szerintem Alexis játszatásával többre megy a csapat, még ha el is puskázza sokszor a helyzeteit, de a bemozgásaival, passzaival több helyzetet teremt mint Pedrito idén..
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.04. 14:14:37

djtrack írta:
Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.
Akkor meg a jó fészkes fenét keres itt? Ha nem üti meg a szintet, akkor viszont látásra... Nem kell fényesre nyalogatni azt a bizonyost neki, csak azért mert saját nevelés... Le a padra vele, vagy átigazolási listára, mert már nevetséges amit itt játék alatt leművel sokadmagával...
Mi nem a máltai szeretetszolgálat vagyunk, hogy az egyén kicsi lelkét meg ne bántsuk, mert hiába játszik katasztrofálisan már hónapok (sőt..) óta, nehogy már leültessük a padra, hiszem három éve volt egy jó éve.
Mi az FC Barcelona vagyunk, ahol elvárás mind az eredményesség, mind a szép játék.
Vannak évek, amikor ez nem fog sikerülni, sőt ennél is lesz rosszabb évünk, ezt garantálom, de akkor változtatni kell, és nem beletörődni, hogy jajj, hát előfordul még velünk is. Rijkaard éra után volt sok változás, játékosállomány és keret tekintetében is.
Itt az idő az újabbra, kezdve a nem ide illő elemek eltávolításával, vagy keményebb taktikai változtatással.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
djtrack
Capitá del Barça

2013.05.04. 13:56:07

Alcantara írta:Jól fogalmaztak itt pár sorral lejjebb: Ronaldinho ennyi lehetőséget sem kapott, Pedro második éve keserít minket a játékával.

Én nem tudom innen megítélni (más sem !) mi az oka ennek, találgatni nem fogok itt, de a lehetőségeit szerintem ennél a klubnál bőven kimerítette.
A türelemnek is van határa, meg kell adni a lehetőséget neki, hogy bizonyíthasson máshol.
Igen ő nem kapott de Pedro nem világklasszis akitől azt várják minden meccsen hogy ő legyen a meccs embere...Sanchez gyerek sokkal topább kiráz a hideg ha meglátom a gyepre futni.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.04. 13:13:33

Jól fogalmaztak itt pár sorral lejjebb: Ronaldinho ennyi lehetőséget sem kapott, Pedro második éve keserít minket a játékával.

Én nem tudom innen megítélni (más sem !) mi az oka ennek, találgatni nem fogok itt, de a lehetőségeit szerintem ennél a klubnál bőven kimerítette.
A türelemnek is van határa, meg kell adni a lehetőséget neki, hogy bizonyíthasson máshol.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2013.05.04. 09:47:35

Night írta:Azt nem értem hogy ebben a cikkben miért nincs itt a fiú: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... utty/14916 ? Ha Alexishez azt írta a szerző (jogosan), hogy a táamdó elsődleges feladata a gólszerzés és a többi mind csak plusz akkor ez Pedro hatványozottan igaz. A csávót idén ahány meccsen láttam focizni hát bűn rossz volt, támadó létére előre fele nem játszik mindig csak vissza passz semmi csel vagy esetleg lövés. Gólokat még annyira sem lő mint a chilei és a védelemre se veszélyes. Őszintén szólva engem ő zavar a legjobban. Hiába látom, hogy küzd meg hasonlók de az ő része a legkevesebb amit a csapathoz hozzátesz.
Ahogy recrea is írta, én is hasonlóan gondolkodom Pedróról.

Alexis és Pedro között az a különbség, hogy amíg Alexisnek a helyzetkihasználása katasztrófa, addig Pedro nem kerül helyzetbe. Persze, egyik sem dicséretes teljesítmény, de ha Pedro odakerül, az esetek többségében bepasszolja, beküzdi a labdát valahogyan a hálóba.

A cikkben pedig az alapján a logika alapján nem szerepel, hogy ha a klub vesz valakit, akkor tőle többnyire azt várja, hogy a legfontosabb meccseken is húzóember legyen. Alexis ezt nem tudja hozni.

Pedro ellenben saját nevelés, akinek akármennyire is gyenge volt az utóbbi idénye, az idei pedig erős közepes, tökéletesek a tulajdonságai, mert ebbe a rendszerbe mindenképp kell egy hozzá hasonló támadó, akinek az elsődleges feladata a góllövés, de ha a csapatnak jól megy, ezt nem tőle várják el, hanem a másik két támadótól és a középpályásoktól.

Ez az egyensúly megvolt még 2 éve, amikor Villa és Messi szállították a gólokat, a csapatnak ment, az egyensúly megvolt, és ekkor Pedro is odaért a kapu elé, és szerzett is számos gólt. Most viszont, hogy neki kellene előlépni kulcsfontosságú tényezővé, nem először bukik meg. Ez viszont szerintem nála nem ok arra, hogy távozzon, mert ő neki sosem ez volt a szerepe.

Remélem, sikerült érthetően elmagyaráznom, miért is nem írtam bele a cikkbe a nevét, valamint hogy miért is kell Neymar. Pedro egy tökéletes kiegészítő ember, aki pazarul illeszkedik a gépezetbe, és az erényeit nagyon jól tudja kamatoztatni a szerkezetben, ha az működik, viszont húzni nem tudja a csapatot.
.
connor
Jugador d'estrella

2013.05.04. 04:11:01

Ha már Pedro ennyire téma mostanában (jogosan), akkor kicsit foglalkoznék a személyével.
4 évet töltött el a klub különböző korosztályos és tartalékcsapatainál, mire 2008 elején bemutatkozhatott tétmeccsen is az első csapatban. 2007/08-ban csak pár perc erejéig, két bajnoki meccsen lépett pályára. A Pep-korszak első évében is maradt a B csapatnál, de 14 meccsen, volt, hogy kezdőként is pályára lépett a nagyoknál. A következő szezonban került fel a nagyokhoz és robbantott igazán nagyot. Számomra hatalmas meglepetés volt a teljesítménye. Első gólját a Bilbao elleni szuperkupa odavágóján szerezte, Bilbaoban azzal a góllal győzött a csapat. Abban az évben mind a 6 hivatalos sorozatban betalált, elsőként. Betalált a tavaszi klasszikuson is. Összesen 23 gólt és 4 gólpasszt hozott össze, amivel Messi mögött a legeredményesebb játékosunk lett. Legtöbbször a bal oldali támadóként jutott szóhoz, kiszorítva Henry-t a csapatból.
Ennek köszönhetően került be a VB-keretbe, ahol 3szor lépett pályára csereként, majd az elődöntőben és a döntőben is kezdő volt a győztes spanyol csapatban, bár az is igaz, hogy gólt nem szerzett.
A következő év is parádésra sikerült neki. Villa leigazolása miatt átkerült a jobb oldalra, de a teljesítménye ugyanolyan jó maradt, 22 gól és 10 gólpassz újfent parádés volt.
2011-ben azonban történt valami, Pedro teljesítménye úgy megakadt, hogy azóta sem találja a helyét. Vannak jó meccsei, de csak elvétve. Tavaly 13 gól és 3 gólpassz, idén pedig eddig 8 gól és 8 gólpassz elég sovány teljesítmény az első két évéhez képest. Persze a csapat is gyengébben teljesít, de Pedro akkor is "kilóg". Nem csak a statisztikái alapján, hanem a mutatott teljesítménye alapján is, ami még nagyobb baj.

Mi lehet az oka? Sérülései nem sűrűn vannak, ha megsérült sem kellett hónapokat kihagynia. A posztját illetően idén talán ráfogható arra a visszaesés, hogy túlzottan kitolja Tito a szélre, de tavaly ez nem így volt és akkor sem ment neki. Tehát más lehet a dolog hátterében. De talán a probléam gyökere mégis itt keresendő, mert azt bizonyította, hogy nem sokat számít, hogy bal oldalra vagy jobb oldalra teszik a támadósorban. Ráadásul a válogatottban 2012-ben élete eddigi legjobb teljesítményé nyújtotta. Igaz, hogy az EB nagy részét a padon töltötte (bár az egyenes kieséses szakasz mindhárom meccsén pályára lépet csereként), de ősztől kezdve barátságos meccseken és VB selejtezőkön is rendre betalál, 8 meccsen 7 gólt hozott össze, míg 2013-ban 3 meccsen 3 gólnál tart.
Tehát a rossz formája "csak" a barcelonai meccseire vonatkozik, amit azért nem árt figyelembe venni.

Érzésem szerint a gond ott kezdődhetett, hogy Villa kiesésével a csapat támadójátéka még inkább Messire hegyeződött ki. Egyrészt mert Sánchez és Fabregás személyében a csatársor nem igazán volt csatársornak mondható, mivel egy kp. és egy szélső került Messi mellé. Így érthető, hogy Pep a góllövés oroszlánrészét Messi-re bízta. Másrészt 2011 végén volt Pedro-nak egy hosszabb kihagyása is, úgy emlékszem talán 1-1,5 hónapig nem volt bevethető. Ebben az időszakban Fabregás talán a legjobb meccseit produkálta elöl, 13 meccsen 9 gólt szerzett a bajnokságban. Sajnálatos, hogy a 18. forduló után már gól nélkül hozta le a szezont. :roll: Sáncheznek is ment még abban az időszakban, az első 19 meccsen 7 gólt szerzett, tehát mire Pedro vissza tudott térni, tulajdonképpen kispadon találta magát. A szezon végére úgy ahogy magára talált, mert az utolsó 8 fordulóban 4szer is betalált, a kupadöntőben is remekül játszott. Formajavulása egybeesett Sánchez, de főleg Cesc visszaesésével. Talán a több játéklehetőség az oka. :roll:
Az idei teljesítményéről röviden: szerintem abszolút nem fekszik neki a kaputól távoli széljáték. Pep őt "nem erre találta ki". Így pedig a jó formáját sem tudja visszanyerni. Ráadásul a távoli bombák teljes egészében kivesztek a játékából, szélsőnek pedig nem elég jók a beadásai és fizikailag is gyenge (pl. Sánchez-hez vagy Tello-hoz képest, csak, hogy "házon belül" maradjak). Motivációs gondjai eleinte lehettek, azonban 2011 ősze óta annyi kritikát kapott, hogy nem hiszem, hogy ez lenne a probléma kulcsa.
Összességében Tito (vagy talán -remélhetőleg - egy új edző) választhat: vagy "eladja", vagy visszaadja az eredeti feladatkörét (ami pl. Villa-nak is hiányzik a több játéklehetőség mellett) és ad neki 3-4 meccset, hogy felpörögjön. Erre az előszezon ideális lenne. Az biztos, hogy a csatársorból Messi után az ő távozása a legvalószínűtlenebb, így csak reménykedem benne, hogy taktikai vonalon is lesz változás és újra formába tud majd lendülni. :wink:
hank1ee
Director del Fútbol

2013.05.04. 00:01:04

Night írta:Azt nem értem hogy ebben a cikkben miért nincs itt a fiú: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... utty/14916 ?
Ezt én sem értem. Ahogy mondtad is, Sanchez hasonló cipőben jár, ugyanazon a poszton játszanak, de Pedro a tavalyi szezonban sokkal gyengébb volt nála, és így a legutóbbi pár meccs után én is sokkal hasznosabbnak érzem a chileit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.03. 23:40:19

Nos, azért mentek el saját nevelések is az utóbbi években, szóval nem hinném, hogy minden áron ragaszkodnánk hozzájuk, nyilván velük türelmesebb a klub, de azért ha egyértelműen látszik, hogy kevesek ide, akkor el lesznek adva. Pedro azért korábban már letett vmit az asztalra, ezért kap még mindig bizalmat. Amit egyébként én is egyértelműen hibának tartok. Pedro 2 rossz szezont hozott le egymás után, ez anno még Ronaldinhonál sem fért bele. Nem tudom Tito mit vár tőle, és hasonló cipőben járó játékosoktól, vmi csodálatos feltámadást, megtáltosodást? Csak nehogy a vége az legyen, hogy ő hamarább menjen, mint Pedro.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.03. 21:44:30

Senkit nem szeretnék jobban,hogy lelépjen a csapattól mint Pedro!
Évek óta botrány amit csinál,amennyi lehetőséget kap ezek után az meg nonszensz!
Már írtam máshol de itt is muszáj elmondanom:
A legnagyobb tragédia az egészben,hogy a vezetőség fejében még csak fel sem merült,hogy eladják!Érdekes mint ahogy más is írta: itt az Eurobarcán megjelent lehetséges távozókról szóló cikkben sem szerepelt! :?:
Szörnyű ez a "saját nevelésű játékost 40éves korig itt kel tartani" hozzáállás a vezetőségtől! (távozhatók:Alexis,Vill,Adriano =egy sem saját "áru")
Tudom Fabregas is saját nevelés de ő a lényegi fejlődést akkor sem itt érte el.
Szerintem azért nem adjál el ezt a Pedrot mert akkor a nagy La Masia negatívan szerepelhetne mert egy saját nevelésű játékos nem hozza a Barca szintet.
Persze,hogy nem hozza de ezt Pedro megtartásával így cáfolja a klub a külvilágnak.
Akkor fogom elsírni magam ha idehozzák Neymart és helyette is Pedro fog kezdeni! :lol:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.05.03. 21:11:55

kanty írta:Nem védem a srácot, de a Barcában egy alapszintű technikával még labdaszedőnek is kevés valaki. Nyilván egy Iniesta, Messi, Xavi mellett jobban látszik, hogy melyek a technikai hiányosságai.
Mert ő szerinted nem kevés ide? :D :D
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 21:11:22

Két szezonja volt, amikor 10 gól fölé tudott jutni a bajnokságban. Oké, ezt nevezzük egy jó közepes teljesítménynek. Azzal is egyetértek részben, hogy azokban az időkben képes volt viszonylag jó százalékkal, fontos meccseken betalálni. De az továbbra is áll, hogy ő ahhoz kevés, hogy magának megcsinálja a helyzetet. Pedig jelenleg erre lenne elég nagy szükségünk. Mert az egész futballvilágnak mostanra leesett, hogy ha Messire ráállítasz három embert, akkor kb. a Barcának vége van. Pedro, Sanchez, Villa szinte üresen ficánkolhat, akkor sem tudják egyedül megcsinálni maguknak, inkább megy ötvenezerszer a vissza passz. Persze most megint el lehet kalandozni, hogy Messi mellett jelenleg van-e egyáltalán olyan játékosnak helye, aki maga is csinálhat valamit, nem csak az argentin alá játszani a zsugát. Persze a legoptimálisabb az lenne, ha találnánk egy olyan embert, aki fut, hajt, kivédekezi a tüdejét, de közben még egy varázsló is, aki meccseket dönt el, csak ilyent elég nehéz lesz találni.

A másik dolog, ahogy Te is írtad ezek a múltra jellemzőek. Az elmúlt két évben hatalmas alibi lett az ő játéka is.

Szerk:

Alexis9Sánchez!

Olvasd el, hogy miket írtam, akkor lefog esni, hogy szerintem kevés vagy sem ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2013.05.03. 21:13:39-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:59:50

kanty írta:Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.
Azért ez érdekes, mert a múltban(!) rengetegszer megcáfolta azt, amiket írsz róla, nevén nevezve: döntött el meccseket, viszonylag sok gólt lőtt, és irdatlan százalékkal használta ki a helyzeteit, kegyetlen volt a kapu előtt. Manapság helyzetbe sem kerül, ami nem feltétlenül csak az ő hibája. Ennek ellenére közel járok ahhoz, h szeretetből utálat közeli (költői túlzással) állapotot érjen el nálam. A többit adom.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:35:54

Alexis9Sánchez írta:
kanty írta:Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.
Szerintem Pedro alapszintű technikával rendelkezik maximum, aki egy labdát nem tud átvenni annak annál nagyobb nincs! :roll:
Az már lehet igaz, hogy szükség van olyan emberre is aki képes kiköpni tüdejét,de akkor az már inkább legyen Sánchez! A chilei is nagyon rossz idén,de még mindig sokkal többet ad játékhoz a meccsek 90%-án minden téren!
Nem védem a srácot, de a Barcában egy alapszintű technikával még labdaszedőnek is kevés valaki. Nyilván egy Iniesta, Messi, Xavi mellett jobban látszik, hogy melyek a technikai hiányosságai.
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.05.03. 20:32:59

Szerintem Pedro alapszintű technikával rendelkezik maximum, aki egy labdát nem tud átvenni annak annál nagyobb nincs! :roll:
Az már lehet igaz, hogy szükség van olyan emberre is aki képes kiköpni tüdejét,de akkor az már inkább legyen Sánchez! A chilei is nagyon rossz idén,de még mindig sokkal többet ad játékhoz a meccsek 90%-án minden téren!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 20:20:01

Pedro mindig is egy jó munkásember volt, és az is marad. Az ő szerencséje, hogy most éppen ez a játékrendszer van, plusz most menő a saját nevelést erőltetni. A rendszerből adódóan szükség van olyan támadóra, aki képes a tüdejét is kiköpve melózni, hajtani. Pedro erre pedig tökéletes. Viszont tőle meccseket eldöntő megmozdulásokat, egyéni villanásokat, és viszonylag magas gólszámot várni értelmetlen. Mert egyszerűen képtelen erre. Középszintű technikával rendelkező melógép, aki méltatlanul sok lehetőséget kap. Az egyetlen "szerencséje", hogy idén nem csak ő volt gyenge a támadók közül, egészen pontosan Messit leszámítva mindenki gyenge volt. Most, hogy ehhez közvetve mennyi köze van az argentinnek azt hagyjuk.
Night
Barça B

2013.05.03. 20:07:12

Azt nem értem hogy ebben a cikkben miért nincs itt a fiú: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... utty/14916 ? Ha Alexishez azt írta a szerző (jogosan), hogy a táamdó elsődleges feladata a gólszerzés és a többi mind csak plusz akkor ez Pedro hatványozottan igaz. A csávót idén ahány meccsen láttam focizni hát bűn rossz volt, támadó létére előre fele nem játszik mindig csak vissza passz semmi csel vagy esetleg lövés. Gólokat még annyira sem lő mint a chilei és a védelemre se veszélyes. Őszintén szólva engem ő zavar a legjobban. Hiába látom, hogy küzd meg hasonlók de az ő része a legkevesebb amit a csapathoz hozzátesz.
kardgabesz
Barça C

2013.04.28. 17:37:15

Nagyon szépen fogalmaztál, a labdakezeléssel kapcsolatban, lehet mert vizes volt a laszti, és azt Pedro nem csipázza.
Én csak azt mondanám a tegnapi napjára is, katasztrófa, hogy tud egy csúcsjátékos ennyit felejteni, hogyan tud ennyire lezülleni a pályán.
Vicckategória.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.28. 11:21:26

Sokszor mellette vagyok, mert számomra szimpatikus játékos, de a tegnapi meccse az tényleg kritikán aluli volt. Ezúttal nem volt észrevehetetlen, mert kiszúrta az ember szemét a pocsék labdakezelése. :roll:

Nagyon össze kell szednie magát jövő évben, mert minden bizonnyal nagyobb lesz a konkurencia elől, mint idén.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt