Barça Igazolások 2007-08
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ügyebár Guardiola szerint elkéne egy kapus váltás, nem értek vele eggyet, de ez az Ochoa csávó szimpatikus lett miután belenéztem pár meccsbe. Nektek mi a véleményetek őt ide lehet esetleg hozni?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- the Legend
- Barça B
sztem ez ku.va jo felállás lenne eddig sokféle elképzelsét láttam de ez téllewg jonak tünik keitáért meg ugyis csak 14 milliot kell kifizetni (amit azért csak ki tudunk) bár abban kételkedek h fabregas idejön...Laza írta:de 1 ilyen felállás...
-----------------------------------------------vv.-----------------------------------------
-------d.alves-----------------puyol----------------milito------------------abidal-------
--------------------------touré--------------------------------------keita-----------------
-----messi-------------------------------------fabregas------------------------silva-----
---------------------------------------------------Henry------------------------------------
es igy jo lenne idegenben:D:D
ugy is messi-fabr-silvatámadó játékosok és shoa nem a vedekezésükről voltak hiresek:D:D
- barca0417
- Entrenador del Barça
nem sok újat mondtál....de egészségedreMR.Barca írta:A barca kiszemeltjei:Alves,Coloccini,Adebayor,Xabi Alonso,Villa,Adler,Benzema,Keita,Silva,Lucho Gonzalez,Lampard ÉS MÉG SOROLHATNÁM

szerintem 80%-a alaptalan pletyka

- Fernando
- Llegenda del Barça
Most nevekkel is kibővítem a lenti hozzászólásom (mikor leírtam az elképzeléseim)
Kapus poszt szerintem eléggé rendben van. Valdésnak biztos helye van a hírekkel ellentétben sztem. Szóba hoztátók Frey-t. Padra? Frey? Aki oszlopos tagja volt a BL induló helyet kivívott Fio-nak? Sose jönne el. Egy rutinosabb hálóőrt hoznék a padra, aki védett már nagy csapatban nem egy Pinto-ra gondolok.
Védekező szekció:
Mindeféleképp szükség lenne Daniel Alvésre. Cseréje (oh istenem de örülnék), ha maradna Zambrotta. Oleguer távozhatna. Nemsok vizet zavart idén sem a játékával. Puyol egyértelmű, stabil, biztos pontja a jövő Barcájának, mellette Milito sztem aki helyet érdemel, csakhát ő most sérült egy jo fél szezonig biztos. Thuram pedig távozik. Ezért lenne fontos két középhátvéd leigazolása is a nyáron. Az egyik Piqué lenne, a másik pedig szerintem egy kicsit rutinosabb adottságokkal rendelkező játékos. Nevet nemtudok mondani. Nemhinném, hogy Coloccini kéne ide. A balszél már megvan. Abidal, Syl remek. Rem jobb idényt fog futni Éric mint tavaly.
Középpálya:
Hát itt elég sok mindent elfog dönteni a taktika. Ide sorolnám Leo Messit is mint szélsőjátékos. Stabil kezdő. Stabil kezdő még a pályán Touré és Iniesta is. Xavi már annyira nem biztos. Szerintem elkél egy irányító, ellentétben az előbbiekben félreértelmezett hozzászólásommal. Tehát egy irányitó. Irányító posztra nagyon örülnék Diego-nak. Dehát álom. Sztem érdemes lenne megpróbálni. A kezdő ezzel megvolna. Cserének egy játékos sincs a középpályára ha a távozókat vesszük szemügyre. Ronaldinho, Deco, Edmilson, Gudjohnsen. Talán egy mégis van. Giovani dos Santos. Bejátszhatja talán az egyik szélt. Mindeféleképp szükség lenne minimum 3 csereközéppályásra. Egy védekezőközéppályásra. Keitát továbbra sem tartom a legjobb ötletnek, ne értéstek félre jó ötlet, de nem a legjobb. Jobban örülnék egy spanyolnak. Tegyük fel Xabi Alonso vagy Zapater. Kellene mindenféleképp egy balszélső középpályás esetleg a kezdőbe, ha ugy alakul hogy Xavi kikerül akkor esetleg Iniesta irányíthatna. A lényeg, sztem szükség van David Silva játékengedélyére sürgősen. Még egy középpályás elkél a csapatba. Volt szó itt Lucho González-ről. Nemtudom. Sztem nála is találnánk jobbat a piacon. Nevet nemtudok mondani. Támadó szekcióról annyit, hogy Henry helye sztem biztos. Mellé ha marad Eto'o az pompás lenne, de ha esetleg menne akkor csatárként igazi csatárként maradna Henry és Bojan. Ez nagyon kevés lenne. Mindenféleképp megszerezném Klaas Jan Huntelaart ha marad Eto'o ha megy, a rotáció miatt. Ha viszont távozik Eto'o nem sírnék ha megvennénk Dani Güizát a Mallorcától. 26 góllal szárta az idényt, egyidős Eto'o-val. Kezdőnek Henry-Huntelaar kettős elég jo lenne. Sztem Benzema nemkéne ide. Túl drága. Annyit nemtud szülni azért a csapat.
Kapus poszt szerintem eléggé rendben van. Valdésnak biztos helye van a hírekkel ellentétben sztem. Szóba hoztátók Frey-t. Padra? Frey? Aki oszlopos tagja volt a BL induló helyet kivívott Fio-nak? Sose jönne el. Egy rutinosabb hálóőrt hoznék a padra, aki védett már nagy csapatban nem egy Pinto-ra gondolok.
Védekező szekció:
Mindeféleképp szükség lenne Daniel Alvésre. Cseréje (oh istenem de örülnék), ha maradna Zambrotta. Oleguer távozhatna. Nemsok vizet zavart idén sem a játékával. Puyol egyértelmű, stabil, biztos pontja a jövő Barcájának, mellette Milito sztem aki helyet érdemel, csakhát ő most sérült egy jo fél szezonig biztos. Thuram pedig távozik. Ezért lenne fontos két középhátvéd leigazolása is a nyáron. Az egyik Piqué lenne, a másik pedig szerintem egy kicsit rutinosabb adottságokkal rendelkező játékos. Nevet nemtudok mondani. Nemhinném, hogy Coloccini kéne ide. A balszél már megvan. Abidal, Syl remek. Rem jobb idényt fog futni Éric mint tavaly.
Középpálya:
Hát itt elég sok mindent elfog dönteni a taktika. Ide sorolnám Leo Messit is mint szélsőjátékos. Stabil kezdő. Stabil kezdő még a pályán Touré és Iniesta is. Xavi már annyira nem biztos. Szerintem elkél egy irányító, ellentétben az előbbiekben félreértelmezett hozzászólásommal. Tehát egy irányitó. Irányító posztra nagyon örülnék Diego-nak. Dehát álom. Sztem érdemes lenne megpróbálni. A kezdő ezzel megvolna. Cserének egy játékos sincs a középpályára ha a távozókat vesszük szemügyre. Ronaldinho, Deco, Edmilson, Gudjohnsen. Talán egy mégis van. Giovani dos Santos. Bejátszhatja talán az egyik szélt. Mindeféleképp szükség lenne minimum 3 csereközéppályásra. Egy védekezőközéppályásra. Keitát továbbra sem tartom a legjobb ötletnek, ne értéstek félre jó ötlet, de nem a legjobb. Jobban örülnék egy spanyolnak. Tegyük fel Xabi Alonso vagy Zapater. Kellene mindenféleképp egy balszélső középpályás esetleg a kezdőbe, ha ugy alakul hogy Xavi kikerül akkor esetleg Iniesta irányíthatna. A lényeg, sztem szükség van David Silva játékengedélyére sürgősen. Még egy középpályás elkél a csapatba. Volt szó itt Lucho González-ről. Nemtudom. Sztem nála is találnánk jobbat a piacon. Nevet nemtudok mondani. Támadó szekcióról annyit, hogy Henry helye sztem biztos. Mellé ha marad Eto'o az pompás lenne, de ha esetleg menne akkor csatárként igazi csatárként maradna Henry és Bojan. Ez nagyon kevés lenne. Mindenféleképp megszerezném Klaas Jan Huntelaart ha marad Eto'o ha megy, a rotáció miatt. Ha viszont távozik Eto'o nem sírnék ha megvennénk Dani Güizát a Mallorcától. 26 góllal szárta az idényt, egyidős Eto'o-val. Kezdőnek Henry-Huntelaar kettős elég jo lenne. Sztem Benzema nemkéne ide. Túl drága. Annyit nemtud szülni azért a csapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.20. 20:27:26-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- barca0417
- Entrenador del Barça
ha nem is tejlesen átállni, de olykor alkalmazni, biztos kifizetődő lenne. ellenféltől, eredménytől függően lehetne alkalmazni. Pl egy Manchester ellen, mikor nem mi vagyunk gólszerzési kényszerben. és ezért kéne Keita szintű vkp. és nem egy Edmilson szintű.Zsolti írta:Nagyon sokan játszanak 2 vkp-val.....nekünk sem lenne hülyeség átállni..Keita-Toure kettősön ember nem jönne át.

- barcamessi
- Jugador del Barça
Tegnap már írtam egy felállást, miszerint elképzelhető hogy Touré és Keita is kezdő lenne és 2 védekező középpályással játszunk. Ez lehet hogy furcsán hangzik így elsőre, de ha belegondolunk egik se abból az ügyetlen fajtából valók, erősek, gyorsak, jól lőnek távolról, valamint stabilitást adnának a középpályának. Ezenkívül nézzük csak meg hogy pl a Madrid is sokszor játszott idén 2 védekező középpályással Gago és Diarra személyében. és hát azokon a meccseken többnyire be is húzták a 3 pontot!
V I S C A E L B A R C A
-
- Llegenda del Barça
Én is teljesen így gondolom. Egy Albelda vagy Zapater tökéletes lenne, utóbbi amúgy is kínálja magát a kiesés miatt.barca99 írta: Nekem is ez tűnt fel. Drágább lenne, mint Touré.Az meg ki van csukva, hogy jobb nála, és Keita kezdő legyen, Touré meg padozik.
Bár lényegesen kevesebb Sevilla meccset láttam, mint Barca meccset, de a Barca meccsek 90%-án Yaya tökéleteset nyújtott.
Akkor meg inkább jöjjön az Albelda/Poulsen/Zapater trióból valaki.
- barca0417
- Entrenador del Barça
nemhiszem, hogy jobb lenne, de amúgy meg szerintem nem árt két jó képességű vkp. rajtunk kívül az összes nagycsapatnak szinte legalább 2 van. megférnének egy csapatban , sőt néha még szerintem egyszerre is a pályán lehetnének, mint 2 belső kp.ás, akkor nem sokan rohannának át rajtunk.Pedro10 írta:Keita jobb mint Touré,ha jönne ő lenne a kezdő.Ketten meg nem fognak együtt pörögni.

Fabregas kiválóan védekezik. Flamini mellett nem volt egyszerű ott középen. Amúgy nem értem, hogy Flamini miért nem került szóba.Laza írta:de 1 ilyen felállás...
-----------------------------------------------vv.-----------------------------------------
-------d.alves-----------------puyol----------------milito------------------abidal-------
--------------------------touré--------------------------------------keita-----------------
-----messi-------------------------------------fabregas------------------------silva-----
---------------------------------------------------Henry------------------------------------
ugy is messi-fabr-silvatámadó játékosok és shoa nem a vedekezésükről voltak hiresek:D:D
De mind1
-
- Capitá del Barça
de 1 ilyen felállás...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Esetleg ha nem csak egy részt emelsz ki te és Djtrack a hozzászólásomból és máltatsz arra hogy végigolvasod rájösz, hogy leírtam mindent. Ottvan feketén fehéren hogy ha jönne egy támadó középpályás nevezzük irányítónak, akkor Xavi nem lenne ott. De mondom elsőzör végig kéne olvasni a hozzászólásom.Varatrix írta:Le merted írni amit én nem mertemdjtrack írta:felejtsük már el xavit az isten szerelmére mint irányítót! nem tud ott játszani nem tud kiugratni annyit mint egy klasszis irányító. oda mellesleg egy gólerős irányító kellene. pl lampard bár ő nem hiszem h beleillene sztem jobb megoldás lenne Diego vagy Van der Vaart. de Nasrinak is jobban örülnék! xavi meg iniesta kevés a pályára!!. Xavi és Inesta bármekkora párost alkotnak, ők most már kevesek ahoz hogy 2 en egyszerre pályán legyenek. És én továbbra is állítom hogy Eto'o vagy Henry helyett kell valaki, ketten egyszerre ők se legyenek. Vagy Huntellarnak örülnék vagy Villanak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nekem is ez tűnt fel. Drágább lenne, mint Touré.visca el barca írta:ha az érem másik oldalát nézed, nevezetesen azt, hogy elvileg padra vesszük, akkor viszon nagyon sok ez a pénz...Los Banditos írta:Keita kivásárlási ára csak 14 millió €?!

Akkor meg inkább jöjjön az Albelda/Poulsen/Zapater trióból valaki.
Mind a ketten nagyon jók. Touré sokat fejlődött idén, és szerintem ő egy sorral előrébb is megálná a hejét, vagy mint középső tkp, Gudhjonsen utódjaként.Pedro10 írta:Keita jobb mint Touré,ha jönne ő lenne a kezdő.Ketten meg nem fognak együtt pörögni.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- Capon
- Llegenda del Barça
Én is elgondolkodtam, hogy kit lehetne csere alapnak felajánlani a Sevillanak, de igazság szerint nem tudjuk, hogy milyen játékosra van szükségük. Most kit adjunk nekik Gudjonsent? Van egy olyan érzésem, hogy Diovani-ra megy ki a játszma. Így viszont nagyon kemény üzlet elé néznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.05.20. 19:26:04-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Keita jobb mint Touré,ha jönne ő lenne a kezdő.Ketten meg nem fognak együtt pörögni.
Azáldójátnéki.
- csabimo
- Capitá del Barça
Csak alves-benezema-essien: minimum 100 millio!!! és ez csak 3 ember...messinho19 írta:jöjjön:
Alves, Albiol, Coloccini, Essien, Benzema, Veloso, Silva, és még vmi hasznos de olcso cserejátékos középre
menjen:
Zambi, Thuram, Deco, Ezquerro, Gudi, Eto'o, R10, Marquez, Oleguer
- csabimo
- Capitá del Barça
Mi biztos nem akarunk érte 30-35milliot fizetni, és ezért mr parázhatunk is hogy jön egy Real aki nevetséges futballistákért fizet ki ilyen összegeket...pl: pepe, diarra, stb. vagy akár egy chelsea ahol meg aztán még annyira sem számit a pénz... könnyen lehet h lemaradunk róla ha nem zárjuk le rövid idön belül...socio66 írta:Komolyan mondom,nevetséges ez az ember(del nido)....![]()
![]()
két éve ez megy,hogy Alves gyakorlatilag piacra teszi magát,lenyilatkozza mindenhol hogy váltani fog,meg hogy menni akar már erre jön ez a paraszt és benyögi hogy neki bizony nem elég az a pénz amit az aktuális csapat kinál....nevetséges,de bosszantó is hiszen Alves lenne az egyik fő igazolásunk. Én nem tudom hogy mit gondol ez az ember hogy mennyit fogunk fizetni egy védőért,de ez már hihetetlen ami ott folyik... még el is ismeri hogy már menne a játékos csakhát ő nem engedi....
-
- Jugador del Barça
jöjjön:
Alves, Albiol, Coloccini, Essien, Benzema, Veloso, Silva, és még vmi hasznos de olcso cserejátékos középre
menjen:
menjen:
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha az érem másik oldalát nézed, nevezetesen azt, hogy elvileg padra vesszük, akkor viszon nagyon sok ez a pénz...Los Banditos írta:Keita kivásárlási ára csak 14 millió €?!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Komolyan mondom,nevetséges ez az ember(del nido)....
két éve ez megy,hogy Alves gyakorlatilag piacra teszi magát,lenyilatkozza mindenhol hogy váltani fog,meg hogy menni akar már erre jön ez a paraszt és benyögi hogy neki bizony nem elég az a pénz amit az aktuális csapat kinál....nevetséges,de bosszantó is hiszen Alves lenne az egyik fő igazolásunk. Én nem tudom hogy mit gondol ez az ember hogy mennyit fogunk fizetni egy védőért,de ez már hihetetlen ami ott folyik... még el is ismeri hogy már menne a játékos csakhát ő nem engedi....

Alves mindenképpen kell de Keita is jó üzlet lenne én örülnék még Silva Diego (nehéz lenne megszerezni).