Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem marad és maradnia is kell. Elkezdett valamit, had folytassa, és minden ellenére azt azért akkor is el kell ismerni, hogy 76.-ról 52.(?)-re hozta föl a válogatottat. Márcsak azért is maradnia kell, mert ezek a tuskók a szövetségben úgysem tudnának nála jobb edzőt most összehozni. Kineveznének egy Bozsik szintű fazont és megnézhetjük magunkat.Game90 írta: Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs...Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják...mit láttak benne vagy miben volt jó?!
Szlovénia játékerejét nem nagyon tudtam behatárolni. Azért tettem zárójelbe ill. ?-et a végére.ultrasur írta:szlovénia is nagyon erős
Ilyet nem akarok:
Németország
Anglia
Ukrajna
MAGYARORSZÁG
Wales
Grúzia
Montenegro
Itt esélyün se lenne....
szlovénia is nagyon erős és az előtünk állo csapatok is durvák sztem:Game90 írta:Ez lenne a legkönnyebb sztem:Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
1. Görögország
2. Lengyelország
3. Finnország
4. Magyarország
5. Izland/Szlovénia (??) kivételével KÖTELEZŐ mindenkit oda-vissza verni...szóval innen nagyjából mindegy lenne
6. Montenegrót elkéne kerülni...innen is mindegy lenne
Bár sajnos így is elég nehéz lenne az első két hely valamelyikét megszerezni...és utána pótselejtező...
Ez lenne a legkönnyebb sztem:Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
Hát igen...De szerintem így se olyan rossz a helyzetünk. Várhidi azt nyilatkozzta, hogy az első kalapból a spanyol, olasz válogatottat, a másodikból a lengyelt szeretné. Mint tudjuk nagy szakértője az olaszoknak, úgyhogy érthető. Furcsa, de én már most bízok egy 3. (2.Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
Azért nem kis különbség van a 3. és 4. közöttA korábbi jó eredménykeet nem vitatja el, de ezért kumma nagy kár volt moldáviai kirándulás...
Én azt nemértem, hogy ha ezek a játékosok fiatalok akkor mért őket játszatjuk miért nem azokat akik idősebbek, tapasztaltabbak, és idővel belehetne őket építeni a csapatba, de mindet egyszerre?LG írta:Amit vártam tőlük, azt megtették, és még picit többet is.barca99 írta:Egy év alatt, 20-onegynéhány éves emberektől te mit vártál el?
Köszi a linketBoixos írta:Ati, itt egy idézet az indexről, amin besz.rtam. a "kedvencedről" írták:
Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.![]()
![]()
![]()
ITT a link is, ha esetleg érdekel!
Magyar válogatotthoz szvsz. nemsok köze van, állandóan lehuzza hszeiben, ő elmondása szerint nem érdekli. Akkor miről beszélünk?LG írta:Miért neOleguer írta:Akkor minek írsz ?varga tamás írta:A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni.![]()
A topic neve az, h Magyar vállogatott, és nem az, h a a Magyar vállogatott meccsei. Ő mos Várhidi nyilatkozatárol, a helyzetről, és jövő beli elképzelésekről bexélt.
Miért neOleguer írta:Akkor minek írsz ?varga tamás írta:A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni.
hát igen, egy zakó után az ilyen dumáktól én is ideges szoktam lenni. nem kicsit. de ahogy olvasom, abban egyetértünk, h a folytatásban meg kell adni az esélyt neki.varga tamás írta: Ami viszont qummára felidegesített, az Várhidi nyilatkozata. Reggel, a 6 órás hírekben azt mondta: hogy a mérkőzés csodálatos - ismétlem: csodálatos! - volt, a fiúkkal elégedett vagyok, jó meccset játszottunk...

Hát ez nagyon nagyBoixos írta:[/url]Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.
Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.