Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tessék, a pöttyintés:palesz77 írta:Valaki nem tudna nekem egy videót mutatni a pöttyintésről? Csak mert nem találtam sehol...
Még nem találtam, de egy kiszsöglet után a szintén "hazai" Planas balszélről betette neki, ő meg 16-ról, mindenki lába alatt kilőtte a hosszú alsó sarkot.palesz77 írta:Valaki nem tudna nekem egy videót mutatni a pöttyintésről? Csak mert nem találtam sehol...Fernando írta:Thiago pöttyintett egyet ma.![]()
A fantasztikus jelzőben érzek némi túlzást, de az látszik, hogy nagy potenciál van a gyerekben. Nagyon jól kezeli a labdát, a passzjátékán érződik a La Másia, és szépen dolgozik a mezőnyben is.Láttam a Horvátok elleni meccset, Thiago fantasztikusan játszott. Jól mozgatta, jól irányította a csapatot, a kapu előtt is veszélyes volt és nem mellesleg jól is szűrt a középpályán. Látszik, hogy technikailag nagyon képzett és magas football iq-val rendelkezik. Kíváncsian várom, hogy az erős Portugálok ellen milyen teljesítménnyel fog előrukkolni.
Nekem ő annyira nem tűnt ki, bár a győztes gólnál ő volt, aki elengedte azt a lövést, ami végül kijött a kapusról, és a spanyol csatár bekotort.Montoya volt még nagyon magabiztos, az ő játéka is tetszett, jól védekezett és a támadásokat is jól támogatta.
Valaki nem tudna nekem egy videót mutatni a pöttyintésről? Csak mert nem találtam sehol...Fernando írta:Thiago pöttyintett egyet ma.
Nem hiszem. Szinte biztos, hogy amint visszatérnek a VB-s játékosok, már csak a legjobbak/legtehetségesebbek fognak a felnőtt keretben maradni, vagy akik hiányposzton játszanak.messideco írta: Mind a 17 fiatal játékos a csapattal megy Norvégiába és Koreába?
Juhujj de megmondtaadsjd írta:Ugyan már, Mourinhoval már annyival jobbak h egy első osztályú csapat ellen fognak kiesni
Ugyan már, Mourinhoval már annyival jobbak h egy első osztályú csapat ellen fognak kiesnimessideco írta:Ez milyen dolog, hogy nem indulhatnak a kupában?:evil:Szívesen elnéztem volna egy Barca Atletic-Real Madrid 1-0-os meccset
Az Atletic nem indulhat a kupában. Ahogy a többi tartalék csapat sem.gyuri03 írta:A Kupában találkozhatnak
Jól értem hogy a nyelviskolai padtársad unokatesója, aki az atleticben játszik fog majd neked jegyet adni a felnőtt csapat meccsére?VargaAron írta:Bocs h kicsit off leszek.Lionel85 írta:7 Barcelonással a soraiban utazik a spanyol U-19-es válogatott Franciaországba, ahol Eb-t rendeznek Caenben. A spanyolok az első csoportban vannak és első meccsük Horvátország ellen lesz július 18-án.
A Barçás különítmény
Alex Sánchez, Martín Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Rubén Rochina, Oriol Romeu és Thiago Alcántara.
Angliaban vagyok (nem tudok ekezetet irni sry), nyelviskolaba jottem ki angolt tanulni. Talalkoztam 2 katalan gyerekkel, beszelgettem az egyikkel es mondta h az unokatesoja a Barca Atleticben jatszik. Neztem egy nagyot, kerdeztem hogy hivjak. Valasza: Oriol Romeu.
Szal ugy nez ki hogy siman lesz jegyem amikor osszel megyek Barca meccsre
visca el barca írta:nem ugy van mint magyarhonban h utánpótlás csapat nem lehet elsőosztályú?faithnomore írta:másfél év múlva pedig óriási rangadó lesz a Camp Nou-ban Fc Barcelona- Barca atlétic
Ó bakter. Kövezzetek meg, de én nem örülök. Így gondolom ezek a játékosok kihagyják az alapozást... Thiago tavaly is csak 1 meccset játszott - Gamper -, mert szintén EB-n, vagy VB-n volt. Kicsit önzés, de azért én inkább nézném a felkészülés alatt őket, mint egy U-19-es meccsen... De ha már így alakult, akkor sok sikert, rmélem ez nem lesz "rossz hatással" Thiagora - magyarul beépíti Pep jövőre.Lionel85 írta:7 Barcelonással a soraiban utazik a spanyol U-19-es válogatott Franciaországba, ahol Eb-t rendeznek Caenben. A spanyolok az első csoportban vannak és első meccsük Horvátország ellen lesz július 18-án.
A Barçás különítmény
Alex Sánchez, Martín Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Rubén Rochina, Oriol Romeu és Thiago Alcántara.
Bocs h kicsit off leszek.Lionel85 írta:7 Barcelonással a soraiban utazik a spanyol U-19-es válogatott Franciaországba, ahol Eb-t rendeznek Caenben. A spanyolok az első csoportban vannak és első meccsük Horvátország ellen lesz július 18-án.
A Barçás különítmény