Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát őket én sem tudom megérteni! Ő is BARCA játékos,nem érdemli meg az ilyenfajta kritikákat,a kritikát lehet,de nem ilyem módónLG írta:Na igen, most már láttam, de nem veled van a baj, hanem azokkal akik olyanokat irtak, h bárcsak lesérülne Oleguer, meg hogy takarodjon a csapatbol, és a trágár kifejezésekt nem is emlitem.
Igy van!!!!ozsimiki írta:Hy LG!LG írta:Sajnos megint nem cáfolt rám a gyerek. Azért érdekes h senki se emliti meg, h mennyire rosszul játxott, de Oleguert minden rosz megmozdulásáért baxogatjátok, akkor is ráfogjátok a golt, ha a közelben sem volt. Azért ezen el lehetne gondolkodni
Szerintem nézz bele pl ilyen topicokba: Barca vs. Real, Bajnoki Mérkőzések, ha lehet: Élő közvetítés, itt jómagammal együtt jó sokan észrevették,h mennyire rosszul játszott,és ki is fejtettük!
Jelenleg szerintem sem hasznosabb mint pl Oli!
Hy LG!LG írta:Sajnos megint nem cáfolt rám a gyerek. Azért érdekes h senki se emliti meg, h mennyire rosszul játxott, de Oleguert minden rosz megmozdulásáért baxogatjátok, akkor is ráfogjátok a golt, ha a közelben sem volt. Azért ezen el lehetne gondolkodni
Zambrottának eddig a Barcában az 1etlen dolog ami focira emlélextető dolgot csinált az baxott nagy luft volt a cselzi ellen.doki írta:A múltban lehet,hogy Olika néha( nem túl gyakran) focira emlékeztetőt csinált,de most jó helyen van a kispadon(vagy a lelátón)
Ja, csak hála Istennek Rijkaard az edző, és nem Te. Es szerinte meg van helye Olinak. Ha 1x te lexel az edző akkor ez meg fog változni, és meg se állunk a dzungel ligáig.dickricsi írta:JAJ, csak Presas-t ne kezdőként! Inkább öltözői szórakoztatóként, zenebohócként látnám (vagy nem) szívesen! Azért Zambi-val (akármennyire is nehezen illeszkedik be a játékrendünkbe) mégcsak egy napon sem említeném. Sztem eddig max annyit bizonyított, hogy jó katalán. A képességei alapján viszont az első csapat közelébe sem engedném. Viszont Zambi-nak is fel kéne lassan pörögni!
Viszont idén a Werder ellen...khmm... nem írok semmit.LG írta: Oleguer meg azért már bizonyitott nagy csapatok ellen, tavaly a milan és cselzi ellen is hibátlanul játxott.
Bodi írta:Isten ments,nehogy Presas kezdjen!!!!
Tényleg nem volt eddig túl meggyőző Zambrotta,de 20%-os teljesítménnyel is sokkal jobb,mint Oleuger.
Ja, igen, nem volt 1 7ig netem, ezért csak most tudtam meg h Béla nem játxhat. Zambrottával kapacsolatban meg perxe tudom mekkora játékos, de eddig ITT még semmi hasznosat nem csinált.ozsimiki írta:Béle tuti nem kezd,mivel aszthem sérült 2hétig...LG írta:Hát a real ellen nehogy kezdjen, eddig fingharmatosan játxik. Inkább Oli, vagy Béla.
Oli meg lehet,h egészséges,és a tavalyi év végi formája jó volt,de azért még így is Zambi a jobb....
Béle tuti nem kezd,mivel aszthem sérült 2hétig...LG írta:Hát a real ellen nehogy kezdjen, eddig fingharmatosan játxik. Inkább Oli, vagy Béla.
sztem meg az a baj h az olasz jatekosok tobbsege nem érzi a spanyol ligát.Subinho írta:valahogy azt látom az összes világbajnok olaszban, hogy ÉN vagyok a világbajnok, a világ legjobbja, bebizonyítottam!!! ugyanaz, mint a braziloknál a VB-n. MI vagyunk a brazilok, mindenki tojja össze magát! ha mégsem hajlanak meg a tudásom előtt, akkor nekem nincs is kedvem itt futkározni, mindenki tudja mekkora király csávó vagyok...
de el fog ez múlni!!! semmi sem tart örökké!!! friss még ez a VB arany... 1-2 alkalommal bejön belletti és jól tolja akkor össze fogja kapni magát zambrotta is!!! remélem október végén már azt fogom itt olvasni: mekkorát játszott a cselzi vagy a real ellen!!! persze addig még éreznie kell mi az a Barcelona és mit jelent egy classico!!! mert most sztem még csak egy komolyabb meccs a többi közül...
Barcaboy!Barcaboy08 írta:Megkérnék minden kedves moderátort,vagy operátort vagy kit,hogy nem tudok feltölteni képet a nevem alá,és ezt nehezményezem!!!!!!!!Mivel nem férek hozzá a moderátor forumokhoz,ez úton szeretném jelezni ezt a fajta szándékomat!!!!!KösziBarcaboy
Oleger? TEJÓISTEN!!! kímélj meg tőle. Oleger szvsz rosszabb mint Zambrotta, szóval Belletti marad.Los Banditos írta:Majd szóljon ha beilleszkedett addig is játszon inkább Oleger vagy Belletti.![]()
Eddig egy nagy 0 a gyerek.![]()
Október jön,talán a legkeményebb hónap a Barça szempontjából ebben az évben.Itt már nincs idő a henyélésre mindenkinek a legjobb teljesítményt kell nyújtania.Vito írta:egyébként miért vagy ilyen türelmes vele?!Los Banditos írta:Majd szóljon ha beilleszkedett addig is játszon inkább Oleger vagy Belletti.![]()
Zambrotta féllábbal is jobb Olinál.Los Banditos írta:Majd szóljon ha beilleszkedett addig is játszon inkább Oleger vagy Belletti.![]()