Replay írta:Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Pl mikor Ronnie elhagyta a PSG-t és hol egyszer azt nyiltakozta, hogy fehérben látja a világot (real), aztán vörösben látja (Mu), végül nálunk kötött ki, az egész csak arra jó, hogy még több pénzt és még kedvezőbb feltételeket csikarjon ki Laporta-éknál.
Hm....érdekes.....
Én úgy tudom h mikor R10 kifele kacsintgatott Párizsból(volt ott minden,de állítólag a trénerrel naggggyon nem jött ki),ugyebár már eléggé felkeltette Europa figyelmét (is).
Voltak természetesen ajánlatok dögével,de a legoptimálisabb/abszolút esélyes csapat számára az első pill.-tól fogva a Barca volt,és ami közvetlenül utána jött a sorban az a MU.
A katalánok bármi áron szerették volna h övék/miénk legyen,de ott volt a komoly konkurencia az angol csapat "személyében".
Épp ezért folyamodott a Barca stáb egy amolyan cselhez,miszerint az ellenséget megtévesztve mindenféléket elkezdtek terjeszteni a sajtókban Ronnieról ,többek között az igazolási hercehurcát,a sztárallűröket stb.Na meg azt h R10 minden meccs után saját helikoptert szeretne h minél hamarabb oda jusson ahová kedve kívánja,főleg az éjszakai életbe-amit Fergie köztudottan elítél és ki nem áll6ja az efféle footballistákat.
So,ez nyomott a latba és míg ezen agyaltak Angliában=időt nyertek a katalánok ahhoz h megfelelő opciókkal felvértezett szerződést toljanak Dinnye orra alá...
Mese v nem mese,ezek a trükkök abszolút "megengedettek" (sosem derülnek ki az ilyen és ehhez hasonló dolgok)és mindenki úgy ügyeskedik a cél érdekében ahogy tud...ezt a Fifa végülis nem tiltja...
Ők ügyeskedtek jól,a bátyó meg jóhogy a lehető legjobbat akarta kihozni az ügyből,ki nem tenné így????????
Ezt alátámasztani látszik,h mikor még a Porto A.-ben nyomult de már "hívta" az Öreg kontinens, nem 1szer hangot adott annak,h a legszívesebben Katalóniában játszana ,úgy gondolja az passzol hozzá a legjobban....ÉN EL NEM TUDNÁM KÉPZELNI MÁSHOL,JOGA BONITO ,remélem mihamarabb újra a régi leszel8)

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!