Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezen nem veszünk összeKalap1988 írta:Nálam meg a Xavi-Ini duó, de nem tudok dönteni a kettő közül. Viszont ezt a latin focis vér is mondatja velem, mert Javier is legalább akkora ász volt és levitte előbb a vérnyomásom, pedig elhalálozni készültemBob_Marley írta:Tudom Messi 2 gól, de Mascherano valami félelmeteset játszik!!!!!!!!!!!!
Nálam egyértelmű MOM!
Maradjunk annyiban, h a középpálya megnyerte a meccsetKalap1988 írta:Nálam meg a Xavi-Ini duó, de nem tudok dönteni a kettő közül. Viszont ezt a latin focis vér is mondatja velem, mert Javier is legalább akkora ász volt és levitte előbb a vérnyomásom, pedig elhalálozni készültemBob_Marley írta:Tudom Messi 2 gól, de Mascherano valami félelmeteset játszik!!!!!!!!!!!!
Nálam egyértelmű MOM!
Nálam meg a Xavi-Ini duó, de nem tudok dönteni a kettő közül. Viszont ezt a latin focis vér is mondatja velem, mert Javier is legalább akkora ász volt és levitte előbb a vérnyomásom, pedig elhalálozni készültemBob_Marley írta:Tudom Messi 2 gól, de Mascherano valami félelmeteset játszik!!!!!!!!!!!!
Nálam egyértelmű MOM!
Azért Javier is elég sokat tett az ügy érdekébenIlúvatar írta:b.... megállt a szívem. de komolyan. VALDES mekkorát mentett.
Te vagy ennyire nem szereted Masch-ot, vagy vak vagy, már bocsiIlúvatar írta:b.... megállt a szívem. de komolyan. VALDES mekkorát mentett.
Ez cseszettül Masch volt...Ilúvatar írta:b.... megállt a szívem. de komolyan. VALDES mekkorát mentett.
dehogynem: Pedro, Iniestamessideco írta:nem tudnak távolról lőni...rrobbiefcb írta:valaki magyarázza már el nekem, hogy miért kell a gólvonalig bevinni a labdát???
lsd: Dani