Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Ezen a meccsen nagyon fontos lesz a szűrő teljesítménye az atletico támadószekciója miatt. Edmilsonnak aligha volt idén jó meccse, remélem h Xavi vagy Motta kezd.
Csak ha nincs Torres akkor ott van Kun. Camp Nouban is ő lőte a gólt nekünk. NE is beszéljünk a 2 villámgyors szélsőjükről(Petrov, Maxi). Nagyon oda kell figyelni a kontrákra, mert pillanatok alatt szétszedik a védelmünket.barca99 írta:Előző ATMA elleni meccsen is mindenki Torrestől félt... hol volt a gyerek? Sehol. Remélem vasárnap ugyanúgy leszedik a pályáról. Csak használjuk már ki azokat a 100%-os ziccereket! Akkor nem lehet gond.
és teljesen igazad van! az egy lúzer csapat, a világ pénzét költik el rendszeresen azért, h utána megszerezzék az értékes 6. helyeket. igaz, momentán mi sem vagyunk különbek, de amíg ez nálunk átmeneti állapot, náluk ez a sztenderd.lionelmessi19 írta: Nem félek az Athleticótól...
Én pü-t nem tudok neked küldeni, ezért itt válaszolok.lionelmessi19 írta:Tamás, ment egy privát üzenet.
Sztem kb. annyit, hogy "Katalónia győztes". Egyébként a katalán himnusz - az Els Segadors - kezdő sora. MAga a himnusz legalább olyan csodálatos és megrendítő, mint a magyar. Az internetről letölthető.Ádám02 írta:Csak egy kérdés ez mit jelent????varga tamás írta:CATALUNYA TRIUMPHAT!
L19: nem kötözködésből, de egyáltalán nem mindegy. Kérdezz meg erről egy Atlético Madrid szurkolót. A pontosságra figyeljünk oda! A megbecsülés és tisztelet egyik alapja, hogy a csapat nevét helyesen írod le. Szerintem. Los Banditos javítása teljesen helytálló, és szükséges.lionelmessi19 írta:IgazLos Banditos írta:Lio: Atlético!
Nem kötözködésből, csak azért elég nagy keverés.![]()
De sztem mindegy, ugyis mindenki rájön, a H betű nem olyan lényeges, ha ott van a végén az Ó.
Akkor mindenki tudja, h kire gondolok.
Athletic Bilbao és Atleticó Madrid asszem.
IgazLos Banditos írta:Lio: Atlético!
Nem kötözködésből, csak azért elég nagy keverés.
+a fórumhoz+Frank személyéhez,mindenhez,de végülis elnézést kértél,szal nem kötekszem ok nélkülvarga tamás írta: 7. meg kell követnem Rijkaard-ot az otromba hsz-ért, méltatlan volt hozzám!CSAK A BARCA! FORCA CATALUNYA! CATALUNYA TRIUMPHAT!
Real Sociedad ellen ki is lett próbálva. Remekül be is vált, emléxik mindenki, ez volt az a meccs, ahol Ronaldinho számtalan remek labdát adott, először kettőt Xavinak, amik kimaradtak, majd Ininek és gól, aztán Samunak a végén egy félpályás kiugratást. 2-0.Subinho írta: jó lenne élesben is kipróbálni!!!!!!
Hát más lehetőségünk nem nagyon van ha bajnokságot akarunk nyerni...Ha nem nyernek majden biztos hogy már elúszottLos Banditos írta:Tetszik ez a felállás.Lehet hogy egy kicsit elvakult vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk Torresék ellen.
![]()
Ezzel a taktikával is csak úgy tudunk előre lépni, ha a játékosok nem olyan akarattal játszanak majd, mint a múlt hétenÁdám02 írta:Hát őszintén nagyon tetszik ez az új taktika...már a Siciedad ellen is tetszett remélem beválik és javul a helyzet!