neobarca írta:Bob!
Köszi, akkor még nem utasítottad el amikor ezt küldtem, ezért nem láttam. Megnéztem az ajánlatodat és válaszoltam is rá.
Azon röhögök, hogy mi képtelenek vagyunk olyan ajánlatot küldeni 1másnak, ami vagy feléd vagy felém ne lenne egyoldalú.

Tudod mit "szeretek" benned, hogy minden statisztikát úgy csűrsz csavarsz, hogy neked jó legyen

És ezzel "érvelsz" ellenem!Én már a múltban párszor megindokoltam miért adott ajánlatot tettem!
És nem olyanokat írva, hogy -2,5 a négyzeten szorozva cos 60 fokkal kiadja, hogy a hiperbolikus szinusz deriváltja reject
A mostanira én nem koptatom a számat, jelen esetben a billentyűzetet, igazából örülök is hogy nem fogadtad el, akiket küldtem olyan formában vannak amilyenben a tieid soha nem lesznek
Ismét azt tudom írni mint előtte, könyörögtem Nelsonért nem adtad, azóta van egy jobb Sessionsom, te meg adnád Nelsont
Ráadásul általában úgy, hogy az egyik legjobb játékosomat kéred érte egy pakkban!
Cumbee nem hiszem, hogy ilyen cserét húznék!Alapvetően én már így ezzel végigfutok, nincs értelme cserélnem, jobb nem leszek és kevés van hátra!Celtics játékost persze szívesen befogadok, de azért legfőképpen perimeter cserékben gondolkozom!BIG 4 egyikére se futja

Bass-Wilcox vagy majd Pietrus ha kirakjátok!Vagy majd húzok 1-et FA-ról, Doolingot
Illetve ha jön valami új arc, akkor őt

Persze ha valaki felém támad egy olyannal, amit nem tudok visszautasítani akkor.....lehet make counter offer
Ui: neobarca ha akrod passzolni Nelsont olyat kérjél érte aki vele egyszintű, olyat ne küldjél, hogy éves adatok alapján 2 közepes egy jóért meg egy rosszért!
Mert nálam vannak emberek, akik újoncok s meghálálják a bizalmat, hogy végre bekerültek!Nem fogok értük kiégett fókákat befogadni

Csak mert éves szinten rosszabbak!