Bányász írta:David Villa a Barcelona játékosa. A klubok 40 millió eurós vételárban állapodtak meg, melynek értelmében a válogatott támadó a katalán klub első nyári igazolása lesz. A megállapodás egyelőre csak szóbeli, de a szezon végén hivatalosan is aláírják a papírokat.
Ez mi?
Elég tényszerű.Semmi lehet vagy talán vagy tárgyalás vagy valami...
Értelmetlen igazolásnak mondanám!Ha igaz volna!
Ma is valami bolondok napja van?
Hetek, sőt hónapok óta keringenek ilyen hírek a spanyol sajtóban. A katalán újságok már tényként közlik, hogy Laporta már 2 igazolást elintézett a jövő évre, úgy ahogy tavaly Calderón Ronaldo ügyében. Előre lezsírozta, egész évben titokban tartotta és a végén tényleg igaz volt, már csak át kellett nyújtania a szükséges papírokat az új elnöknek. A sajtó szerint jelenleg is erről lehet szó, de kiemelve, hogy minimum 1 de legalább 2 játékost már megszerzett a jövő évre.
És ugye ha ez az ügy jön szóba, akkor a legtöbbször Villa neve merül fel, a 2. pedig természetesen Fabregas, akit köztudott, hogy Laporta vissza akar/akart hívni.
Kb. 2-3 hónapja ez megy, minden héten megjelenik egy ilyen cikk a spanyol sajtóban. Múlt héten egyébként olyan hírek voltak, hogy már a VB előtt be szeretnék mutatni a Barca új játékosaként Villát.
Ha tavaly Calderón és Ronaldo esetét vesszük, akkor simán benne lehet egy ilyen transzfer. Persze most is, csakúgy mint tavaly, az árról ellentétes információk keringenek, vagy 30 vagy 35 vagy ezesetben 40 millió euróról lehet szó.
De ugye állítólag Fabregas ügye is már le van zsírozva...meglátjuk. Minden esetre érdekes egy nyár elé nézünk. Év elején (és azóta is) 4 posztot emlegetett minden sajtótermék, ahová a Barca igazolni akar: kapus, jobb védő, középpályás, bal támadó. A kapus ugye kilőve mivel Pinto hosszabbított végül, tehát kb. 3 igazolásunk lehet nyáron.
Ha már mindenki leírta akkor én is leírom a kívánságaimat:
Jobb védő: César Azpilicueta
Középpályás: Cesc Fabregas
Bal támadó: Angel Di María vagy David Silva (de David Villa érkezésénél sem dőlnék a kardomba

)
Ribéry túlsztárolt, szerintem nem is illene a játékunkba.
Mataért 20 millió vicc. Olyan mintha eladnánk Pedrot és vennénk egy ugyanolyan játékost 2x olyan drágán. Nem kell.
Robinho...a télen szívesen láttam volna, de a viselkedése neki is hagy némi kívánnivalót maga után. Utólag átgondolva, lehet, hogy könnyen beilleszkedne, de lehet, hogy állandóan csiripelne mint a Citynél. Meg az sem tetszett, hogy amikor a Santosba ment, akkor elmondta, hogy ő sosem mondott olyat, hogy szívesen játszana a Barcában...
Na ennyi lettem volna...
Peace.