Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mikor kint voltam 4 éve a Roma elleni BL csoportmeccsen, olyan hangorkán volt a BL himnusz alatt, olyan hangosan fütyülték, hogy abból egy másodpercnyit nem lehetett hallani.soadroli írta:miért is fütyülik ennyire a bl himnuszt?
Nekem úgy rémlik hogy ez azután kezdödött, hogy az UEFA megbüntette a klubot, miután a meccseken a szurkolók Esteladákat és más függetlenségi "szeparatista" szimbólumokat használtak.soadroli írta:miért is fütyülik ennyire a bl himnuszt?
Mindig fütyülik.soadroli írta:miért is fütyülik ennyire a bl himnuszt?

aki most kap még "veszélyes" sárgát az az elődöntőt kihagyja.MatyiG írta:Nem úgy van, hogy mindegy? Hiszen törlődnek a sárgák, szóval szerintem most mindegy, hogy kap-e sárgát.Semedo kezdetése érthető, mivel sárgaveszélyben van, kár lenne kisárgáznia magát mikor az elődöntőknél törlődnek a sárgák.

Felőlem játszhat, ha őt sem állítják ki semmiért (az odavágó alapján bizakodó vagyok).pep71 írta:reméljük Busi nem játszik újra Casemiro-t..
Nem úgy van, hogy mindegy? Hiszen törlődnek a sárgák, szóval szerintem most mindegy, hogy kap-e sárgát.Semedo kezdetése érthető, mivel sárgaveszélyben van, kár lenne kisárgáznia magát mikor az elődöntőknél törlődnek a sárgák.

Jó kezdő, remélem Busquets összeszedte magát.soadroli írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Messi, Suárez, Coutinho.

8drobika írta:Mikor lesz összeállítás?