Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én értem csak megjegyeztem!Bocsánatot kérek mert meg mertem jegyezni!ozsimiki írta:Most nem erről folyt a "vita"Ádám02 írta:Oké ezek majdnem biztosak de hiába nyerünk ha a madrid nem bukik!Ezzel sajnos mindenki megbarátkozott már
Zarában egyszerűen bukniuk kell,és kéééész
nem kell mert bukni is fognakozsimiki írta:Most nem erről folyt a "vita"Ádám02 írta:Oké ezek majdnem biztosak de hiába nyerünk ha a madrid nem bukik!Ezzel sajnos mindenki megbarátkozott már
Zarában egyszerűen bukniuk kell,és kéééész
Most nem erről folyt a "vita"Ádám02 írta:Oké ezek majdnem biztosak de hiába nyerünk ha a madrid nem bukik!
Espanyol is 5öst kapott az elmúlt fordulóban,hazai pályángrecki írta:Ki kapott ötöst?Ádám02 írta: De ők is kaptak itt egy 5-öst azt sem kell elfelejteni és szerintem ez most sem lesz másképp!
Edit: Ja, a Getafe a kupában... Mondjuk akkor minden kapura tartó lövésünk góllal végződött...
lionelmessi19 írta:Amugy 4-1et tippelek nekünk, Messi két, és Samu két góljával.
Ki kapott ötöst?Ádám02 írta: De ők is kaptak itt egy 5-öst azt sem kell elfelejteni és szerintem ez most sem lesz másképp!
De ők is kaptak itt egy 5-öst azt sem kell elfelejteni és szerintem ez most sem lesz másképp!grecki írta:Csakhogy játszunk a Getafével (gondolom senkinek nem kell ecsetelni, hogy miért nem vagyok biztos a dolgunkban) és az UEFA kupa döntősével... Azért ezt könnyűnek semmiképpen sem mondanám. Igaz, hazai pályán játszunk, de az Olimpiai Stadionban is megkaptuk rendesen a magunkét...
A motivációval most ugyan nem lehet gond (vagy ha igen, akkor az már régen rossz), de nem lesz egy sétagalopp!
Vhogy ettől most nem félek! És nem a 6-0 miatt! Úgy vagyok vele,hogy hazai pályán behúzzúk őket! Tanúltak a Betis elleni xből! Idegenben meg lesz akadály a kistesó....grecki írta:Hoppá.lionelmessi19 írta: "De a lepényhal meg utoljára..."
(Grecki)![]()
Én bizony sokkal inkább attól parázok, hogy nem azért nem nyerjük meg a bajnoki címet, mert a Real nem bukik, hanem azért, mert szerintem mi is fogunk...
Ne foglalkozzunk a Reallal, csakis a saját dolgunkkal kell törődni!
Nyerni, nyerni és nyerni kell! Három a Barca igazság!
Hoppá.lionelmessi19 írta: "De a lepényhal meg utoljára..."
(Grecki)
A spanyol bajnokságban van egy ilyen hülye rendszer, hogy míg év közben a gólkülönbség számít, év végén pontegyenlőségnél az adott csapatok egymásellen elért eredményei. És ebben bizony a Madrid most jobb.sniffles írta:Mért kell a BARCÁNAK a bajnoki cím emgnyeréséhez a madrid bukása?:S pontegyenlőséggel is mi nyerjük a bajnokságot, nem?:S
Eurobarca Honlap topic... bár lehet, h csak még jobban összezavarodsz!sniffles írta:Mért kell a BARCÁNAK a bajnoki cím emgnyeréséhez a madrid bukása?:S pontegyenlőséggel is mi nyerjük a bajnokságot, nem?:S
A Deporban én is...Los Banditos írta:Én a Deporban és a Mallorcában bízok a legjobban.Majd meglátjátok, hogy miért is.![]()