neobarca írta:
Nem volt rossz, jókat röhögtem néha néha. Viszont hihetetlen, hogy itt is fikázzák Anthonyt. Nem értem miért van "mindenki" rászállva. Az meg, hogy ő túrta ki Lint, egy nagy baromság... Elég kapzsi ő ahhoz, hogy a gyűrűt válassza a megfelezett rajongás helyett... Na mind1, mindenki úgy kezeli mint a fekete bárányt. Pedig nem az...
Mert beépített embereim Bazska is meg a 2 Csaba is

(természetesen nem

)
Nem tudom mennyire ő üldözte el vagy nem, de mindenesetre a nagy NY-i kesergésben, meg összedől az MSG részvény és Kidd belehajt mindenbe események közepette, ez Catrmelo Anthonynak a legjobb hogy ő lesz ott a jó Isten NY-ban.De ez csak fikció, majd kiderül, Bazska is azt nehezményezte pl tegnap is esett róla szó, hogy Anthony játéka nem tetszik neki, amit én is szoktam írni, ezért kap annyi "savazást" tőle.
Annak örülök, hogy szerinte is a Boston dolgozott az egyik legjobban az offseasonben, bár kinti sajtókban, is meg van említve a Celtics de inkább a nagy dolgokat végrehajtó Netsről vagy Nash-Lakers dologról beszélnek inkább, s 2ik 3ik vonalban ott a Celtics, ami nem baj, sunyiban lesből kell lecsapni jövőre
Jamisonos résszel egyébként én nem értek egyet ami Bazska mondott, nagyon csalóka ám, amit Jamison tavaly összehozott, mert a számai 17,2 pont 6,3 pattanó, de nagyon nem szabad elfelejteni, hogy egy totál tanküzemmódban lévő csapatban produkálta ezeket, s botrány a dobószázaléka 40% mezőnyből 34% tripla 68% büntető, láttam pár meccsét védekezése sohasem volt eget rengető sőt!!!! Támadásban meg kopott ő is, s maradnak a tempók, triplák.
Nash mellett jó lehet kiosztások üres triplák, egy leütés tempók, de szerintem erős előzetes jóslat, hogy egy jó 6ik ember lehet a Lakersben, nyilván valaki kellett, mert elég karcsú a padjuk

De óriási megváltást abszolút nem várok talán 6-8 pontos átlag 3-4 pattanóval, véleményem szerint Jordan Hill nagyobb üzlet volt nekik, hogy megtartották, ő azért fiatalabb, jobb brusztolóbb, Nash megtalálja neki az open zsákokat így támadásban is lesz haszna, jobb pattanózó jobb védő.
Tegnapi USA_ARG szuper lassítva:
http://www.youtube.com/watch?v=fz76YRTS ... ure=relmfu
Tocynak üzenem, Pau Gasol, Dirk nálam is akik a legtechnikásabbak
Miami Heat will open the '12-13' NBA regular season on Tuesday October 30th at home........against the Boston Celtics.

Kár hogy nem a Gardneben, Allen mit kapott volna, te jó ég?????De így se lesz rossz az AAA-ban egy jó kis csörtével indítani a szezont