Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beckham!Game90 írta:Ez a 10R termék nem lehet semmi. Ronaldinhón és MJ-n kívül hirtelen nem tudok nagy neveket, akiknek külön termékeik lennének. Jó van még egy pár kosaras, akiknek külön cipőik vannak
Én úgy tudom, a Nike a mezeket legyártja, a számokat és neveket már a csapat nyomtatja rá. De lehet, h tévedekbarca99 írta:De amúgy hogy zajlott ez az egész? Nem a Nike gyártja a mezeket? Nem ők nyomatják a mez hátuljára a nevet, meg a számot?
Vagy Dunga feketén szerzett be mezeket, amin nem az eredeti számok voltak, és ezért volt kavarodás?![]()
Szerintem én is ezt írtam korábban...grecki írta:Dunga meg egy baromarcú, nem kell itt Mussolinit játszani. Mire volt ez jó? Kaká sosem játszott tizesben, Ronnie viszont világéletében (a 2002-es vbn nem)... Ez is csak egy fölösleges erőfitogtatás volt...
Mért Kaká jobb futballista mint RonaldinhoLG írta:Sztem jogosan vette el Dunga a 10-st, és az kapta, aki télleg megérdemli.
Honnan van annyi játékos, aki minden nemzetközi kupában ott van?lionelmessi19 írta:ugyanakkor másik sok ezer focista kibírja ezt, h bajnokság + bl+ nyáron vb/eb/copa stb..
Hátlionelmessi19 írta:Az a kérdés, h Copával kibírja-e!
Game90 írta:Sztem meg kibírná ezt a nyarat egy Copa nélkül is