2011.11.09. 23:50:44
startland írta:Persze megint elkezdjük..... ezt már ezerszer olvastam,természetesen mindenkinek más jelent egy klasszis ahogy van aki Puskásra mondta van aki Kubalára van aki mind a kettőre és ne adj isten van aki egyikre sem....
Nekem az a klasszis akit szidnak folyamatosan és egyszer csak villant és egy meccsen igazolja azt amit más 1000 mérkőzésen sem tud.A többit leírtam,néha vérlázító ahogy Messi is a semmiféle védekezésével vagy Ronaldó a [auto_cenzúra] meccsein nem ezen múlik ki a klasszis...
Ha máshogy érzed az sem gond hisz emberek vagyunk ezernyi elképzeléssel de ne akarj nekem valamit megmagyarázni amit másként gondolok:)
Nem ugyanarról beszélsz.Nyilván klasszis, mert tud focizni csak nem látszik idén...Messi meg nem sétálgat 10 meccset zsinórban.Puskást meg tényleg nem értem, hogy hogy jön ide.
Én még mindig nem választanék egy 1000-ből egyszer extrán, de egyébként rosszul játszó embert,de te tudod...[/quote]
Én tudom,ezért is mondtam,a véleményed tiszteletben tartom hát te is tedd meg és ne erőlködj...felesleges.Puskás meg úgy jő ide hogy éppen ő jutott eszembe hányan szidták és mégis hányan szerettek meg.
Kb: ennyi
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.