http://kiajobb.blog.nepsport.hu/archive ... bb_brazil/
Nike adott egy kis ajándékot Ronaldonak:
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... alt_labak/
nem érdekes. bob összefoglalta a lényeget,sok mást nem tudok hozzátenni. a klubjában megmutatja hétről-hétre,hogy miért tartom ígéretesebbnek neymarnál. az egyetlen buktató a viszonylagos sérülékenysége lehet. a milan álmai klubja és ha minden igaz télen oda is igazolhat. remekül helyt fog állni,ebben biztos vagyok.Barcaman1993 írta:Ebben igazad van. Egyébként még ott van Elano, de úgy látszik annyira nem figyeltem oda. Teljesen meg voltam győződve, hogy 5-6 ember van a Santosból. Bocs, akkor hogy hülyeséget írtam.daffy írta:pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.
ki van még a santosból? neymar és ennyi.
Ebben igazad van. Egyébként még ott van Elano, de úgy látszik annyira nem figyeltem oda. Teljesen meg voltam győződve, hogy 5-6 ember van a Santosból. Bocs, akkor hogy hülyeséget írtam.daffy írta:pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.
ki van még a santosból? neymar és ennyi.
pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.Barcaman1993 írta: Ez nagy ez az idegen környezetes duma. Azért nem arról van itt szó, hogy elkerült egy francia csapathoz, ahol kukkot nem ért. A "fél csapat/keret" kis túlzással a Santosból való, mindenki az anyanyelvén beszél. Mi ebben az idegen környezet?
Ez nagy ez az idegen környezetes duma. Azért nem arról van itt szó, hogy elkerült egy francia csapathoz, ahol kukkot nem ért. A "fél csapat/keret" kis túlzással a Santosból való, mindenki az anyanyelvén beszél. Mi ebben az idegen környezet?daffy írta:mert idegen közegben játszott. a klubjában mutatott játéka nem is hasonlít erre. egyébként pedig ez 1 meccs volt,nem vonnék le következtetéseket még.barca99 írta: Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es.
a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
mert idegen közegben játszott. a klubjában mutatott játéka nem is hasonlít erre. egyébként pedig ez 1 meccs volt,nem vonnék le következtetéseket még.barca99 írta: Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es.
Az utolsó bekezdés hatalmasGame90 írta:Pont az előbb olvastam ezt a cikket, kicsit osztja a brazilokat:Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs, mivel érdemli ki Leiva a kezdőt-sőt, a kerettagságot-de legyen.
http://copaamerica.blog.nepsport.hu/arc ... to_halott/
Ebben volt ez:
Ellentétben a modern labdarúgás egyik legnagyobb rejtélyével, Lucas Leivával szemben. Az ember, aki semmihez nem ért. Még a legelvakultabb Liverpool drukkerek is azzal mentegetik csak a csapatba kerülését, hogy idén már nem annyira [auto_cenzúra]. Gólt nem szerzett a szezonban, asszisztja kettő volt, valamiért ez mégis válogatottságot ér. Ő lehet a leggyengébb láncszem, főleg ha Arangoval kerül szembe az esti meccsen, amire azért elég nagy esély van.
Ezen meg 10 perce szakadok:
Cseréje Victor, aki Európát még csak térképen látta (a Grémioban véd éppen), harmadik számúnak pedig Jeffersont nevezték, akiről nem sokat tudni, de talán nem Al Bundyék szomszédjáról van szó.
a brazilok a legutóbbi Copát is úgy kezdték ha jól emlékszem, hogy kikaptal Mexikótól.Boixos írta:ez semmi sem volt... sajnos, egyelőre.
de ahogy az argentinoknál, úgy a braziloknál is bízom abban, h fognak még valamit virítani a későbbiekben. mondjuk ettől függetlenül venezuelát illett volna megverni még akkor is, ha a kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé futkározva játszottak volna...
a felfuttatott gyerekekkel kapcsolatban maximálisan egyetértek LGvel, ezek a kölykök még semmit sem tettek le az asztalra, mégis akkora flash van körülöttük, mint az állat. úgy szórják a 10-20-30-40 milliókat velük kapcsolatban, mint a fruttit...
ez nem fog jót tenni nekik, főleg nem az alapból sem szerény neymar-féléknek.
Vagy a spanyol fiatalokat, az még jobb, mint a Fritzek, akiknek a focija sosem tetszett ( most mást játszanak, de számomra a spanyol válogatott focija még a vébén is jobban tetszett). Nem tetszik nekem sem ez, hogy úgy emlegetik őket, csak azért mert brtazilok, mint ha már az otthon játszó nagy tehetségek is Messivel érnének fel... Vicc. Előbb tegyenek le valamit az asztalra, mert a Libertadores kupa nem ez a kategória. Ronaldo, vagy Ronaldinho esetében ez nem így volt ( de mondhatnék másokat is). Tehetségesek, de ha így folytatódik lehet, hogy nem lesz belőlük semmi.LG írta:Na, az argentinok után a nagy brazilok is beégtek az első meccsen, nem lepődtem meg.Amúgy mi lesz ezekkel a gyerekekkel, ha már most ennyire túl vannak sztárolva?
![]()
Ha egy igazán tehetséges, és eredményes fiatal válogatottat akartak látni, akkor inkább Németországot ajánlanám a majmok helyett. Ők már most is nagyon meggyőzőek, de az utánpótlásuk szintén nagyon jó. Az u17-s VB-n is eddig nagyon nagyot játszanak, ma pedig Angliával játszanak örökrangadót a negyeddöntőben! Az legutóbbi u17-s VB azt hiszem, h 4-1-re lettek megcsapva, a felnőtt VB-n szintén ennyit kaptak, ezzel most is kiegyeznék.
Hulk meg szépen besegített a Porto triplázásában, ami azért jóval többet ér, mint egy brazil bajnoki cím. Persze ettől még nem biztos, h jobb játékos is(én Fredet még nem láttam játszani), de én jobban bizom az olyan játékosokban, aki már Európában is bizonyított.Bob_Marley írta:Jól összefoglaltad, de nagy következtetést nem szabad levonni ebből a meccsből!Még szerencse a braziloknak, hogy a másik meccs is döntetlen lett, így bőven nincsen gond!daffy írta:.....
Fred helyett valóban Hulk talán jobb lenne, de azért ne felejtsük, hogy Fred nagyon szépen teljesített a brazil bajnokságban, s nem kis érdeme volt a Flu bajnoki címében!
Jól összefoglaltad, de nagy következtetést nem szabad levonni ebből a meccsből!Még szerencse a braziloknak, hogy a másik meccs is döntetlen lett, így bőven nincsen gond!daffy írta:.....
Uruguaynak nagyon kellene egy jó formában lévő Forlán, akkor tényleg lehet velük számolni. Chile alkothat még nagyot szerintem, jó kis fiatal csapat van ott és már a tavalyi világbajnokságon is bíztató volt a játékuk, a spanyolokat majdnem elég csúnyán megtréfálták az utolsó csoportmeccsen, a brazilok ellen már 3 alapember is hiányzott eltiltás miatt.Bob_Marley írta: Uruguayról meg tényleg kevesebb szó esik, pedig Dél-A. jelenlegi legjobbja,