Barca Igazolások 2009-2010
Csak nem tudom, hogy az Arsenal szánna-e annyit Eto'ora, de lehet benne ráció.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Én ugy vagyok vele, h inkább Etoo, mint Forlán, de ha Etoo megy, akkor inkább Forlán mint Villa. A legjobb megoldás Ibra lenne, de ő már ugy néz ki, maradni fog. Akkor kellett volna érte egy jó ajánlat, amikor még kifelé állt a szénája az Interből.Fernando írta:A média nagyon nyomja Forlánt. Hát én tőle kapásból elsírnám magam. Nála azért Eto'o jobb. Nagyon más névről nem hallottam még. Ibrahimovic szerintem füst. Hajkurássza a Chelsea, de szerintem marad az Internél. Nagyon más nem jött még szóba idén. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha nem jön össze Villa, Eto'o marad idén is. Amiből szerintem már jó nem fog kisülni.
Mivel Adebayor
City,
ezért én úgy gondolom, hogy lehetőség van egy
Eto'o
Arsenalra.

ezért én úgy gondolom, hogy lehetőség van egy
Eto'o

Tudtommal augusztus 31 éjfélig, de asszem Angliában tavaly is meghosszabbították egy vagy két nappalMessiFan írta: Egyébként Júl. 30-ig tart az átigazolási szezon?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én úgy gondolom, hogy egy ilyen veszekedés után, ami most lezajlott valenciában, nem volna a Valenciának sem célravezető Villa megtartása.MessiFan írta:Hát akkor úgy tűnik hogy Villa besült. De kitudja. Még meg kell várni Eto'ot és aztán már tudjuk hogy mit akar. Közben meg Filipét kell leigazolni.
Egyébként Júl. 30-ig tart az átigazolási szezon?
Hiszen ha valaki nem akar az adott klubban focizni, akkor az játékán is érezhető lesz. Gondolom Villa nem ugyanolyan lelkesedéssel lövi majd a gólokat, hiszen abban a tudatban kell fociznia, hogy kiba**tak vele.
Ezt a Valencia is tudja, és ahogy itt megfogalmazták a csata még nem lefutott.
Mindenki nevében mondhatom, inkább Villa mint Forlán!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Súlyos félreértésben vagy. Azt hiszed, hogy itt majd mindenki pezsgőt bont, hogyha Eto'o elmegy. Szerintem ez paranoiás gondolkodás.albicelesteX írta:Samu maradj és okozz ezeknek az embereknek sok szép napot!Hagy egye őket az a bizonyos...
Nem az a kérdés, hogy ki a nagyobb Barca-drukker (mert ez totál hülyeség), hanem az, hogy ki mit szeretne a kedvelt csapatában látni. Ebben ugye ellentétek voltak, vannak, lesznek az emberek között. De nehogy már az "kevesebb" legyen, aki esetleg mást látna Eto'o helyén! Ráadásul igen reális okok vannak erre: félre kell dobni a személyes érzelmeket, és meg kell nézni a klub és a játékos viszonyát.
Az már régen nem jó, ha egy klub elnökének problémája van egy játékossal (illetve főleg a **** ügynökével). Nem tudom, mi jót lehet várni attól, ha elmérgesedett a viszony a két fél között?! Itt elsősorban nem is arról van szó, hogy kit mit szeretne a fórumozók közül, hanem az a kérdés, hogy érdemes-e ilyen esetet továbbgöngyölni? És én itt azon az oldalon állok, ahol ez a szó szerepel: NEM.
Egyszerűen tök értelmetlen mindenki szempontjából egy ilyen mérgezett kapcsolatot folytatni. Sem a klub, sem a játékos, sem a szurkolók nem járnak jól, ha egy durcás, padon ülő Eto'o-t kell nézni majd az idényben.
u.i.: persze azért csodák vannak, és a lényeg elsősorban az, hogy egy király csatárunk legyen (legyen Eto'o, vagy Villa a neve), de míg előbbi esete Pep és Eto'o kapcsolatán fog múlni, az utóbbi pedig egy külső ok (Valencia) problematikája jelenleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.07.15. 10:26:28-kor.
Az lehet hogy eto'o nem nyilatkozik ,de te mit csinálnál ha a klub azon van hogy eladjon és bárkit hoznának a helyedre cak ne te legyél ... Ez olyasmi mint tavaly a Robinho ügy és én ott is megértem Robinhót , nem lehetett jó érzés . Most gondolj bele , mindent megteszel a csapatért, gólkirály leszel és aztán el akarnak üldözni , ha lemegy teljesen megértem Eto'ot pedig nem kicsit utálom . Mondjuk belőle meg kinézem hogy nem igazol el csak jövőre ingyen , de akkor meg megérdemli a vezetőség !
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát basszus, ez a 25 milka is sok érte ( a 36ot inkább hagyjuk isTitinho írta:- A másik katalán lap szerint a Barca hamarosan megkezdi a 'B' terv megvalósítását, ami azt jelenti, hogy felveszik a kapcsolatot az Atletico Madriddal Diego Forlán leigazolásával kapcsolatban. A Barca természetesen nem szeretné kifizetni Forlánért a 36 milliós kivásárlási árat, maximum 25 milliót ajánlanának érte, vagy még kevesebbet, de akkor már belevonnák az üzletbe a friss szerzemény Keirrisont.

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Hát akkor úgy tűnik hogy Villa besült. De kitudja. Még meg kell várni Eto'ot és aztán már tudjuk hogy mit akar. Közben meg Filipét kell leigazolni.
Nem tudjátok h Marquez miért utasította el a hosszabítási ajánlatot 

Mes que un club
- Titinho
- Director del Fútbol
Egy pár új hír:
SPORT.es:
- Gai Assulin megkapta a spanyol állampolgárságot, így könnyebb lesz az útja az első csapat felé. Jövő hét hétfőn ő is az első csapattal kezdi meg a felkészülést, majd elutazik a csapattal július 21-26-ig a Londoni túrára, az Amerikai túráról még nincs hír.
- Egy rövid Messi interjú is található a katalán oldalon, ahol Messi a "Az Év Latin Játékosa" díjátadón szólt a riportereknek (természetesen megnyerte) és elmondta, hogy nagyon jól érzi magát és a jövő évben ismét triplázni akar a csapattal.
- A Barca MA szeretné végre bejelenteni Filipe szerződtetését a Deportól, miután a játékos menedzsere tegnap este együtt vacsorázott Lendoiroval a Depor elnökével és állítólag éjszakába nyúló megbeszélésen próbálta a játékos ügynöke rávenni a presidentét, hogy fogadja el a Barca ajánlatát, mivel a játékos gránátvörös-kékben szeretné kergetni a labdát jövőre. Ha ma nem sikerül lezárni Filipe ügyét akkor a Barca ezesetben is más alternatívák felé néz. A második kiszemelt a Corinthians 26 éves brazil védője André Santos, valamint az Inter 28 éves ugyancsak brazil védője Maxwell.
- Illetve még egy érdekes hír, miszerint a Juventus nagyon közel került ahhoz, hogy kölcsönvegye a Barca Uruguayi hátvédjét Martín Cácerest. Állítólag 10 napon belül nyélbe üthetik az üzletet, ezt maga a játékos menedzsere árulta el a katalán lapnak. Nagy érdeklődést mutat még a frissen feljutott Zaragoza csapata is a fiatal hátvédért.
- Samuel Eto'o is visszatér már vasárnap Barcelonába (jelenleg még szabadságát tölti) és hétfőn reggel edzésre fog jelentkezni Pep Guardiolánál a Camp Nouba, hogy személyesen megbeszéljék a jövőjével kapcsolatos továbbiakat.
EL MUNDO DEPORTIVO:
- A másik katalán lap szerint a Barca hamarosan megkezdi a 'B' terv megvalósítását, ami azt jelenti, hogy felveszik a kapcsolatot az Atletico Madriddal Diego Forlán leigazolásával kapcsolatban. A Barca természetesen nem szeretné kifizetni Forlánért a 36 milliós kivásárlási árat, maximum 25 milliót ajánlanának érte, vagy még kevesebbet, de akkor már belevonnák az üzletbe a friss szerzemény Keirrisont.
- A MD is megemlíti, hogy ma lezárulhat végre Filipe szerződtetése, de ők is hozzáteszik, hogy a másik alternatíva André Santos, akivel a katalán lap információi szerint a szóbeli egyezség már megvan, már csak a klubjával a Cruzeiroval kellene megegyezni.
- Itt is megemlítik, hogy Cáceres iránt nem csak a Juventus és Zaragoza érdeklődik, hanem további két olasz csapat, a Fiorentina és az AS Roma. Körülbelül 10 napon belül eldőlhet az uruguayi védő sorsa.
- Állítólag Pep Guardila személyesen közölte Eidur Gudjohnsennel, hogy jövőre már nem számít rá a csapatban ezért kereshet magának új csapatot. A legvalószínűbb vevő a West Ham lehet, körülbelül 5 millió euró értékben.
- A MD szerint is Gai Assulin az első csapattal kezdi meg a felkészülést, de nem ő az egyetlen. Jeffren Suarez ugyanis nem csak Londonban, hanem az egész felkészülést az első csapattal tölti majd, és majd az ott látottak alapján döntik el, hogy maradjon-e a jövő évre az első csapatnál.
Na ennyi volt a móka mára!
További szép napot mindenkinek!
Titi voltam!
SPORT.es:
- Gai Assulin megkapta a spanyol állampolgárságot, így könnyebb lesz az útja az első csapat felé. Jövő hét hétfőn ő is az első csapattal kezdi meg a felkészülést, majd elutazik a csapattal július 21-26-ig a Londoni túrára, az Amerikai túráról még nincs hír.
- Egy rövid Messi interjú is található a katalán oldalon, ahol Messi a "Az Év Latin Játékosa" díjátadón szólt a riportereknek (természetesen megnyerte) és elmondta, hogy nagyon jól érzi magát és a jövő évben ismét triplázni akar a csapattal.
- A Barca MA szeretné végre bejelenteni Filipe szerződtetését a Deportól, miután a játékos menedzsere tegnap este együtt vacsorázott Lendoiroval a Depor elnökével és állítólag éjszakába nyúló megbeszélésen próbálta a játékos ügynöke rávenni a presidentét, hogy fogadja el a Barca ajánlatát, mivel a játékos gránátvörös-kékben szeretné kergetni a labdát jövőre. Ha ma nem sikerül lezárni Filipe ügyét akkor a Barca ezesetben is más alternatívák felé néz. A második kiszemelt a Corinthians 26 éves brazil védője André Santos, valamint az Inter 28 éves ugyancsak brazil védője Maxwell.
- Illetve még egy érdekes hír, miszerint a Juventus nagyon közel került ahhoz, hogy kölcsönvegye a Barca Uruguayi hátvédjét Martín Cácerest. Állítólag 10 napon belül nyélbe üthetik az üzletet, ezt maga a játékos menedzsere árulta el a katalán lapnak. Nagy érdeklődést mutat még a frissen feljutott Zaragoza csapata is a fiatal hátvédért.
- Samuel Eto'o is visszatér már vasárnap Barcelonába (jelenleg még szabadságát tölti) és hétfőn reggel edzésre fog jelentkezni Pep Guardiolánál a Camp Nouba, hogy személyesen megbeszéljék a jövőjével kapcsolatos továbbiakat.
EL MUNDO DEPORTIVO:
- A másik katalán lap szerint a Barca hamarosan megkezdi a 'B' terv megvalósítását, ami azt jelenti, hogy felveszik a kapcsolatot az Atletico Madriddal Diego Forlán leigazolásával kapcsolatban. A Barca természetesen nem szeretné kifizetni Forlánért a 36 milliós kivásárlási árat, maximum 25 milliót ajánlanának érte, vagy még kevesebbet, de akkor már belevonnák az üzletbe a friss szerzemény Keirrisont.
- A MD is megemlíti, hogy ma lezárulhat végre Filipe szerződtetése, de ők is hozzáteszik, hogy a másik alternatíva André Santos, akivel a katalán lap információi szerint a szóbeli egyezség már megvan, már csak a klubjával a Cruzeiroval kellene megegyezni.
- Itt is megemlítik, hogy Cáceres iránt nem csak a Juventus és Zaragoza érdeklődik, hanem további két olasz csapat, a Fiorentina és az AS Roma. Körülbelül 10 napon belül eldőlhet az uruguayi védő sorsa.
- Állítólag Pep Guardila személyesen közölte Eidur Gudjohnsennel, hogy jövőre már nem számít rá a csapatban ezért kereshet magának új csapatot. A legvalószínűbb vevő a West Ham lehet, körülbelül 5 millió euró értékben.
- A MD szerint is Gai Assulin az első csapattal kezdi meg a felkészülést, de nem ő az egyetlen. Jeffren Suarez ugyanis nem csak Londonban, hanem az egész felkészülést az első csapattal tölti majd, és majd az ott látottak alapján döntik el, hogy maradjon-e a jövő évre az első csapatnál.
Na ennyi volt a móka mára!
További szép napot mindenkinek!
Titi voltam!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ti nem szoktatok ugy nyaralni menni hogy se telefon se internet se tv, minden kulvilagi szartol megszabadultok, es elvezzitek a paradicsomi oromoket, sztem eto a mediaban lehozott cuccok haromnegyederol sem tud...o is ember neki is lehet magan elete...merx írta:én úgy tudom, hogy a vezetőség szerződést ajánlott eto'o-nak, javítsatok ki ha tévedek, na már most ha eto'o maradni akar már aláírta volna, de eddig még nem tette annak ellenére, hogy "maradni akar". azt hiszem a következő szezonban még itt lesz, nem hosszabbít szerződést és majd jövőre jót nevet a markában, hogy nem láttunk pénzt belőle...
Tiziano Crudeli fan 

- albicelesteX
- A Vadász
Meg is érdemli a klub,ha így lesz!Én nem fogok rá neheztelni az biztos!Viszont most olvastam a mundon a hírt hogy bizony bizony Forlán Laporta (NO) célpontja Villa után!Tegye már fel a kezét aki elcserélné Eto'o-t Forlanra!Nevetséges!Röhejes!
2010-ben lesz igaz az elnök választás?Ránk fér!!!

Én személy szerint nagyot csalódtam a Valencia vezetőségében.Sztem tett annyit Villa a Valenciáért hogy elengedjék akkor mikor a játékos kijelenti hogy menni akar 

Mes que un club
- csabimo
- Capitá del Barça
Kiváncsi vagyok ha igy lenne mennyit játszana? Hogy reagálna rá a közönsség stb. Nem lehet ilyen buta, hogy egy ilyen évnek tegye ki magát.merx írta:én úgy tudom, hogy a vezetőség szerződést ajánlott eto'o-nak, javítsatok ki ha tévedek, na már most ha eto'o maradni akar már aláírta volna, de eddig még nem tette annak ellenére, hogy "maradni akar". azt hiszem a következő szezonban még itt lesz, nem hosszabbít szerződést és majd jövőre jót nevet a markában, hogy nem láttunk pénzt belőle...
én úgy tudom, hogy a vezetőség szerződést ajánlott eto'o-nak, javítsatok ki ha tévedek, na már most ha eto'o maradni akar már aláírta volna, de eddig még nem tette annak ellenére, hogy "maradni akar". azt hiszem a következő szezonban még itt lesz, nem hosszabbít szerződést és majd jövőre jót nevet a markában, hogy nem láttunk pénzt belőle...
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem meg az a szerződés nem létezettMiért akartak volna Eto'o val akkor hosszabbítani mikor még minden jel arra mutatott,hogy Villa a legfőbb célpont,megyegettek is a tárgyalások,a játékossal meg az ügynökével gyakorlatilag meg voltak egyezve!Nem hiszem,hogy ennek tükrében még Eto'o-nak is letettek volna egy plusz két éves szerződést!Az csak kamu volt szerintem,hogy a Txiki,Laporta,Pep kicsit terelje a figyelmet!Meg aztán ugye minden áron adni akarták a City-nek!Szerintem az egy kamu!Majd most lesz vele hosszabbítás!

- noname
- Llegenda del Barça
A Villa ügy nagyon úgy néz ki h ezzel bukott. Etoo így maradni fog, Keirrison úgyszintén. Én jobban örültem volna Villának, de így már egyértelműen Etoo maradása mellett vok. A többi szóba jövő jelölt(Forlan,Ade, Fabiano...) már nincsenek olyan jók mint a kameruni.
MOstmár jobb lesz a balhátvéd posztra koncentrálni, mert az fontosabb, illetve a balcsatár posztra is érdemes lesz komolyabban odafigyelni.
MOstmár jobb lesz a balhátvéd posztra koncentrálni, mert az fontosabb, illetve a balcsatár posztra is érdemes lesz komolyabban odafigyelni.
A Fifa egy szégyen
Tudtok már valamit ki lehet az új csatárjelölt?

ha meg mindenáron maradni akarna,akkor ugyanez lenne azzal a szerződéssel,amit csikiék dobtak neki..miihii írta: És miből lehet érezni?
Ha mindenáron elmenne innét,akkor már rég megszáradt volna a tinta a Citys szerződésén sztratoszféra fizuért!!
az a szerződés pedig tény,hogy létezik,tehát akkor egyáltalán miért beszélünk arról,hogy a kameruni maradni akar..?
simán aláfirkanthatná és kész,nem?
azért ha eto'o végülis elmegy-bár hova menne..-,villa meg elérhetetlen lesz továbbra is,akkor elég nagy gáz van,forlánt,meg a többi hasonló kaliberű játékost nagyon nem szeretném barca mezben látni..
tudomka958 írta:tevez egyelőre szabad...
messivel ismerik egymást,erőszakos,gólérzékeny,jobban fejel mint eto'o...
Ez igaz, tegnapi írás volt, de azért hozzá fűznék annyit még, hogy......Tevez benne van a világ 10 legbutább játékosai között...kérdem én kellene az nekünk????
- csaba86
- Barça B
Szerintem rá is vonatkozik, mint mindenki másra, de a cikkely talán úgy szól , hogy 3 évnek el kell telni a kontraktusából és akkor lehet kivásárolni a klubtól potom pénzért (a maradék fizetése összegéért). Javítsatok ki , ha tévedek! De Villa , ha jól tudom tavaly vagy tavaly előtt hosszabított. Szóval még legalább 1 éve van a 3ig.
Egyébként meg nemhinném , hogy ezt bárki meg merni lépni! Többet ér a jó viszony a klubbok között , mint 1 játékos.....
Még perec bácsi se tette cronival, inkább pengetett rendesen.
Egyébként meg nemhinném , hogy ezt bárki meg merni lépni! Többet ér a jó viszony a klubbok között , mint 1 játékos.....
Még perec bácsi se tette cronival, inkább pengetett rendesen.

Sajna a 40 millióért vagy alatt elhozható emberek közül ők a legjobbakSanama írta:Úgyhogy én nagyon kíváncsi vagyok,hogy Laportának kik azok a "titkos" jelöltek,remélem nem ilyen Adebayor,Fabiano,Forlan szerű emberkék.
Volt szó azért olyanról is, h megígérték korábban Villának, h ha idén menni akar, akkor elengedik (a probléma az lehet, h ez asszem Soriano volt és nem Llorrente, mondjuk Sorianonak, mint legfőbb részvényesnek kicsit nagyobb szava lesz most)Bányász írta:Ja és gondoljatok bele abba is,h mit gondolnak a Valencia vezetői.
Mert akkor ha ők szánalmasok akkor szerintük nyugodtan lehet Villa is a szánalmas.
Mert mondhatják azt,h hé srác,aláírtál egy szerződést xy évre,gyakorlatilag a szavadat adtad,sőt még annál is többet.Elkötelezted magad a klub iránt most pedig meg akarod szegni amit ígértél?Kb így képzelem.Akkor meg Villa milyen szánalmas már...
És ezért 50 millió az az 50 millió(ezért is). Sztem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2009.07.15. 11:40:12-kor.
-
- Entrenador del Barça
Jó napot mindenkinek!
Folyamatosan olvasom a topic-ot és néha nagyokat nézek vagy kacagok a hozzászólások miatt, hogy ki jön vagy ki megy. Tavaly után én teljesen megbízok a vezetésben, mert tudják, hogy mit akarnak. A Margittól nem félek, mert még csak játékosok vannak csapat nincsen és védelmük nem sokat fog már változni. Ramos remélem marad.
A Villa kérdés. Ahogy sokan leírták egy játékos sem ér 50 milkát.
Eto'o. Úgy emlékszem a vezetőség már az előző szezon közepétől megakarja hosszabbítani a szerződését. Kevés sikerrel. Ha arra játszik, hogy jövőre ingyen fog elmenni akkor bele kell törődni. El kell kezdeni a két fiatal betanítását. Lehet, hogy nem rúgunk 155 gólt a szezonban, de kevesebbel is lehet trófeákat nyerni.
Visszatérve a Villa ügyre. Egy kérdés, emlegetik a 17. cikkelyt Villára ez nem vonatkozik?
Folyamatosan olvasom a topic-ot és néha nagyokat nézek vagy kacagok a hozzászólások miatt, hogy ki jön vagy ki megy. Tavaly után én teljesen megbízok a vezetésben, mert tudják, hogy mit akarnak. A Margittól nem félek, mert még csak játékosok vannak csapat nincsen és védelmük nem sokat fog már változni. Ramos remélem marad.
A Villa kérdés. Ahogy sokan leírták egy játékos sem ér 50 milkát.
Eto'o. Úgy emlékszem a vezetőség már az előző szezon közepétől megakarja hosszabbítani a szerződését. Kevés sikerrel. Ha arra játszik, hogy jövőre ingyen fog elmenni akkor bele kell törődni. El kell kezdeni a két fiatal betanítását. Lehet, hogy nem rúgunk 155 gólt a szezonban, de kevesebbel is lehet trófeákat nyerni.
Visszatérve a Villa ügyre. Egy kérdés, emlegetik a 17. cikkelyt Villára ez nem vonatkozik?