Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
de,kell. eddigieknél is elmondhatnád,hogy mikor volt ilyen és miért#David Villa# írta:Nem lesz elismerve a a győzelmünk. (ha nyerünk) Gondolom okokat nem kell írnom:D
Ezt így értem: Nem akarom sokáig a spanyol bajnokság látni ezt a két személyt, amit csak úgy lehet elérni, ha folyamatosan alázzuk a csapatukat. Fogalmazhattam volna kicsit normálisabban, de gyorsan akartam írni, hogy válthassam is vissza a képernyőt a meccsre!Drigo írta:Az ilyenekkel azért csak óvatosan.Cali írta:Mondhat rám akárki, akármit, de azt akarom, hogy le legyenek alázva! Mourinho és Pepe miatt!
Attól ez még szabálytalan.Sándor_is írta:Ilúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?
ilyenkor szokott jönni ez a villaratózás...
Hát, meghúzta Alves karját, de már adtak ilyenért gólt.
Két kézzel nyomta a földre Alvest, úgy helyezkedettIlúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?![]()
Ilúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?
Ha szerinted szabályos a fejes előtt a védőt lerántani a karjánál fogva, akkor igen, szabályos gól voltIlúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?
Jöhetne ha Perez nem lenne RFEF tag, és tudjuk, Messi ujját nem kellett amputálni.Ilúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?

Az ilyenekkel azért csak óvatosan.Cali írta:Mondhat rám akárki, akármit, de azt akarom, hogy le legyenek alázva! Mourinho és Pepe miatt!
Most látom a gólt. Ez hihetetlen.
Jaja láttamPriNcE27 írta: most is volt egy olyan szituációja Pepének, a 16 oson belül mikor fellögte magát Puyol és Piqué közt, miközben egy újjal nem értek hozzá