Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás most nincs miért hibáztatni. Ha látnád a meccset te sem szidnád. Valdes hozza BL-es formáját eszméletlen ez az ember a bajnokságba mindent kivédd. BL úgy viselkedik mint egy kezdő kapus.Varga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
Ez sztem azért van mert az idény első felében ő húzta a vállán a csapatot ő lőtte a gólokat ő cselezett , de most h itt van r10 és henry+deco nincs annyi dolga a kis ArgentínnakZozzy 5 írta:Kövezzetek meg, én Messitől sem vagyok elájulva. (persze most csíra vagyok, mert rugott egy gólt...). De akkor is...Alig van játékba, amikor pedig megkapja elkezdi befele vinni a darálóba.
Miért mondasz ilyen véleményt,ha nem látod a meccset???Varga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
Ha látnád a meccset lehet,h nem így gondolnád az utóbbi időkben rég nem jáccotuunk ilyen szépen és ennyire támadószellembenVarga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
De (most a 2. gólnál) természetes ha néha valaki betudja adni a labdát a védők mellett, neadjisten fejelni is tudnak, ezzel nem azt mondom hogy mindig de néha biztos lefejelhető Milito vagy Márquez is, emberek. De Valdésnak egy beívelésnél nem kellett volna ennyire kint állni hogy egy "helyezett" felhőfejes áthulljon fölötteReplay írta:Nem Valdés itt a fő hibás, mert ugye hogyan tudtak tisztán fejelni?Fernando írta:Szerintem mindkét gólnál hibázott Valdés. Elsőnél akkorát nem csak nem zárta össze a kezét. A második egyértelműen az ő lelkén szárad.
Egyáltalán hogyan tudták beadni a labdát?
Tamás!Varga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
Én Milito-t nem hibáztatom különösebben, ugyanis ez a skót hazafi nem az Ő embere volt...Már Ő is állt volna vissza tolódni a védelemmel előre a lestaktikához, amikor egyszer csak megérkezett a semmiből.Replay írta:Nem Valdés itt a fő hibás, mert ugye hogyan tudtak tisztán fejelni?Fernando írta:Szerintem mindkét gólnál hibázott Valdés. Elsőnél akkorát nem csak nem zárta össze a kezét. A második egyértelműen az ő lelkén szárad.
Egyáltalán hogyan tudták beadni a labdát?
TeeeB0R írta:http://www.sport.ro/live2/ itt vaccsold, román kommentár, de zsírul megy Internet explorert használj.davi10 írta:nemtudjátok h hol adják a meccset(melyik honlapon)?