Nem értem az embereket.
Nem akarsz vakcinát nem kapsz, de ha a többség kap és mindenki azt akarja hogy lezárjuk a témát akkor a többség demokráciai alapon azt fogja mondani hogy akkor főjj a saját levedben. Én pár hete regisztráltam megkaptam és kész, sokáig vártam hogy milyen hírek jönnek és végül beadtam a derekam. Szinte utolsó voltam az ismerősök közül aki kapott, szóval az 5millió teljesen reális lehet. Külföldön élő ismerősök el vannak képedve milyen könnyű itt oltást kapni és hogy milyen jól kezeljük a dolgot (lol).
Ha nem akar valaki oltást nem kap, ül otthon amíg a többség boldog kint.
Aki nem akar kísérleti nyúl lenni kérjen kínait, az tradicionális, gyerek korodban is kaptál hasonlót nem kell tőle félni.
Ha modern megoldást akarsz és nyugatra menni kérj Pfizert és le van tudva.
Miért kell jobban félni egy oltástól hogy sok év múlva ki tudja mit okoz ha okoz bármit mint egy vírustól aminek létezését személyes tapasztalatok és pl videók igazolják ahogyan egymásra döglenek az emberek a kórházakban mert nem kapnak levegőt? Most tényleg nem értem mért félelmetesebb az 1. mint a 2.
Ok, nem hiszed el hogy van vírus, nem hiszed el hogy az oltás oltás, de akarsz élni.
Akkor kérj egy oltást, ingyen, mert úgy is csak "cukor és mese" és lesz papírod.
Vagy szerinted mérgező az oltás? Ha meg akarnak mérgezni megmérgezik a csapvizet hidd el nem fognak ilyet kitalálni azért hogy megöljenek, felesleges lenne, van rá más eszközük, ha egyáltalán ilyen céljuk lenne. Ez a szervezet legyártja saját magában a vírus tüskéjét egy oltással bevitt utasításra amin aztán az immunrendszer gyakorol nekem is nagyon sci-fi de baszki 2021 van. Nézd meg a technológiát hol tartunk, simán képesek vagyunk ilyesmire. Ha meg nem hiszed el ott a kínai. Ha annak se hiszel és félsz az egésztől akkor meg maradj otthon, se oltás se vírus, tuti túléled. De egyiktől félni, másiktól nem, az mi?

Ha valaki csak szimplán nem bízik az orvosokban de elhiszi hogy van vírus, az meg maradjon otthon és ne sírjon hogy ki akar menni. Elvégre ha kimegy és elkapja, akkor az orvosokra lesz utalva akikben nem bízik.
Nincs olyan feltétel rendszer és kimenetel amiben logikus nem kérni oltást de kimenni, én legalább is erre jutottam.