Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
szerintem szeretiZS10 írta:És vajon szereti-e a sajtot?alberto írta:Muniesa jobb- vagy ballábas?
És vajon szereti-e a sajtot?alberto írta:Muniesa jobb- vagy ballábas?
Álmodni sem mertem volna szebb reakcióról, köszönömFCB_gábor írta:és?

és?lluisllach89 írta:Full noname emberek lesznek az angoloknál, épp Thhiago nyilatkozta h kb Wilsheret ismerik egyedül, de ő épp nincs ott..
Míg a spanyoloknál ott lesz De Gea és Mata is.

Full noname emberek lesznek az angoloknál, épp Thhiago nyilatkozta h kb Wilsheret ismerik egyedül, de ő épp nincs ott..FCB_gábor írta:Holnap 20:45-től u21-ben tolja majd pár játékosunk az angol u21 ellen.

félek én h a róma, meg az egész olasz labdarugo közeg nagy falat lesz neki.albicelesteX írta:Nem semmi teljesítmény ez azért.Gratulálok a fakóknak.Remélem Luis Enrique pedig Romaba teszi át a székhelyét.Én úgy gondolom,tehetséges edző.

A Castilla már kiesett a rájátszás első fordulójában, nem jutottak fel.Fecooo írta:ha feljut a castilla, jövőre 2x2 bajnoki klasszikus lesz

Szerintem nem. Az utóbbi időkben: Pedro (neki például mennyi esélyt adtunk arra hogy Henryt kiszorítsa?), Sergi, Jeffren, Tiago, Dos Santos, Fontas, vagy akik most év végén játszottak Sergi Roberto, Bartra és még biztos kifelejtettem 1-2 embert, ők mind már befutottak, vagy csak jövőre kerülnek be a nagy csapatba. Egyiknek sincs könnyű dolga. Tiago konkurenciája is például Xavi és Iniesta - no comment. Aki pedig nem ilyen szintű őket elengedik, de pont ez a poén hogy az Arsenal nem az Artetákat, Reinákat, Victor Sanchezeket, De La Penákat, stb keresi, hanem a Fabregas kaliberű játékosokat, akik nekünk is jól jönnének 5 év múlva.LG írta:Ez akkor sem Wenger hibája. A szabályokkal van a baj, h 18 éven aluliak nem kaphatnak Spanyolországban profi szerződést.zsoltfree írta:Ezt adom, de ha odamegy a kis serdülőkhöz Wenger bácsi és beígéri egy Premier ligás TOP4-es csapatban azt hogy egy év alatt a felnőttek közé kerülhetsz, 10 szer ennyi fizetésért legalább, vagy pedig itt kivárod amíg jobb leszel mint Xavi, Iniesta, vagy Messi akkor ember legyen a talpán ha azt mondja hogy ááááááááá, én várnék. És mivel az utóbbi időkben azért a barca utánpótlásából évente kerülnek fel 2-3-an egy ilyen világverő csapatba, akkor persze hogy elgondolkoznak azon külföldön, hogy ha már Messiket és Xavikat nem tudunk venni, akkor vegyük meg a következő generációt. Most hogy a spanyol2-ben is ilyen jó helyen végeztek a fiatalok, így még jobban felhívták erre a figyelmet. Ehhez még adjuk hozzá - a nekünk hátrányos - életkorhoz kötődő szerződéskötési jogszabályokat, így kitehetnénk a La Masia elé egy plakátra hogy:Victor_Valdes írta:Senkinek sem kötelező otthagyni a Barca akadémiáját..![]()
Tessék Tessék, világsztárcsemeték 17 alatt külföldre szinte ingyen! Tuti befektetés!
De amúgy gondoljunk abba is bele, h hiába a sok tehetséges fiatal, nálunk a felnőtt csapatba csakis a legeslegtehetségesebbek ragadhatnak meg a felnőtt csapatban. Szóval a fiataljaink nagy része így is elmenne, max több pénzt láthatnánk belőle.