Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő, esztergályos stb.
Jó lesz ez, most tényleg kell a rotáció. Ha meg egy csatát ma el is bukunk, a háborút majd mi nyerjük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.08. 12:18:41Mundo szerint tegnap egy ilyen kezdővel próbálkozott Flick:
Szczesny, Fort, Cubarsí, Eric García, Gerard Martín, Casadó, Gavi, Fermín, Lamine, Lewandowski, Ferran.
Na egy ilyet aláírnék, max Olmot tenném be aki hétközben nem sokat játszott, ha ő nem játszik akkor szerintem Pedri fog legalább.
Remélem meglépi, annak sincs értelme ha félve a pontvesztéstől ma felrakja a csapágyas kezdőt hogy utána a Benfica ellen megszenvedjünk és az Atletico meg fáradtan kifújja az orrunkat jövő hétvégén. Fontosabb lenne az Atletit legyalulni jövőhéten mint most nyerni, persze az ideális az egy mai rotációval győzelem lenne, hogy jövőhéten kipihenten mehessenek.bence0330 írta: ↑2025.03.07. 12:07:42Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondol Flick a holnapi meccsről, a sors úgy hozta, hogy pont ugyanazon Osasuna ellen lépünk pályára, akik előtt a legfáradtabbak voltunk ősszel, és szükségét érezte a B sornak. Most is így állunk. Egy 10 emberes meccs után, eleve kicsit széthajtott alapemberekkel, kedden meg jön a visszavágó, ami így nyilván lefutva sincs.
Én nem csodálkoznék, ha meglépné full ugyanazt, személy szerint megtenném. Ősszel az nagyon-nagyon bejött, mármint big picture-ben, nyilván a meccset buktuk, de utána megállíthatatlanok lettünk, mindenki újra bombaformában focizva. És jelenleg a B sorunk sokkal jobb, mint a ősszel volt, kivéve a két szélső, bár Ferrán tán még ott is jobb. Azért most Martin is sokkal jobb, van egy FDJ, Gavi, Olmo, utóbbi gyakorlatilag pihent, szóval megmutathatná, mit tud vezérként. És nálam most beleférne a pontvesztés is.
Elméletileg a hírek szerint Pedri, Balde és Inigo fájdalommal fejezte be a meccset, de teljes értékű edzésmunkát végeztek. Őket kihagynám. Emellett nem számítok nagy rotációra, én Yamalt is pihentetném.tatesz1990 írta: ↑2025.03.08. 10:41:45Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Álljunk meg, mert mindenki mély következtetéseket vont már le a fórumon ez alapján.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.07. 08:49:25https://www.reddit.com/r/atletico/comme ... liga_2425/
Elég érdekes adat. Azt gondoltam, hogy a Barca tolja legfeljebb a védekezését, de azon meglepődtem, hogy az Atletico a második, alig elmaradva a Barcatól.
Mi 25 ők 16 gólt kaptak.