Élő közvetítések 2006-07

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.26. 12:01:28

Gratula a Sevillának. A Barcelona nem fogott ki jó napot,nem tudtak mit kezdeni a Zaragoza,Sevilla,Chelsea féle kontratámadásokkal
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Silvanus
Director del Fútbol

2006.08.26. 11:56:44

Egyet kell értsek "Visca el Barca" sporttárssal, bármennyire is rossz érzés így kikapni, és kár a kupáért, de nézzük a jó oldalát, azaz hogy egy picit vissza száll a Barca a földre, és nem hiszi magáról azt, hogy verhetetlen!!! Ez még később előnyünkre válhat... ugyanakkor persze óriási elismerés illeti meg a Sevillát, gratula nekik! Rettentő rosszul játszottunk tegnap, aludt az egész csapat!
Részemről Motta, Deco, és Messi játéka is hatalmas csalódás volt, ők szinte mint ha a pályán sem lettek volna... közben meg a padon ott ült Zambrotta... áhhhh!!! :evil:
"Més Cuen un Club"
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.26. 10:28:50

aynas írta:gyerekek mát megint kezdjük a hölyeséget. most egész európa (világ) előtt leégettük magunkat. az a baj hogy mi szép focit akrunk játszani, holott azt megba*hatjuk ha kapunk ilyen betömörülős ellenfeleket.
tavaly az ellenfeleink 95%-a betemörülős volt. meg is lett ba*zva az összes.
én spec örulok a veresegnek, legalabb nem lesz akkora arcunk az idenykezdetre.
a meccsrol csak röviden: valdesen és gudjohnsenen kivul indenki rosszul jatszott. a csodaltos messi fokent. kétszer nem ért labdába a meccsen, kb a 30. percbe hoztam volna le a pics*ba (a fél társasággal együtt...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
aynas
Capitá del Barça

2006.08.26. 10:10:22

gyerekek mát megint kezdjük a hölyeséget. most egész európa (világ) előtt leégettük magunkat. az a baj hogy mi szép focit akrunk játszani, holott azt megba*hatjuk ha kapunk ilyen betömörülős ellenfeleket.
a pilinckázás az megint ment, az önzőzés, a cselezés amivel csak mugunkat fárasztottuk

ha a srácok fáradtak akkor az edző miért nem rotál?
kivácsi vagyok kik lesznek a celta ellen. me hogy ellenük is hasonló szenvedés lesz az tuti
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.08.26. 09:12:56

Drigo írta:A szezon legeslegeslegeslegeslegelején NEM LEHET SZÓ fáradtságról, ez ma így jött ki elpáholtak rendesen,
Hali szerintem nincs teljesem igazad eben hogy nem lehet fáradtság azért ők is csak emberek és nem gépek, és ha jól tudom akkor a 8 nap alattt ez volt a 4 ik meccs akárhogy is de ez sok!!!! Nem csak a 4 meccs de előtte való utazások sem kellemesek!!!! És előtte való napon deco eto roni puyol még a bl sorsoláson is részt vettek!! Azért ez még nekik is sok!!!
Szerintem!! De hajrá barca
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.08.26. 09:06:24

Lujo írta:Hát srácok ez nagyon durva volt. Rossz volt nézni a meccset. Nekiálltam felvenni a derbit, de a 90. percben leállítottam a felvételt és töröltem az anyagot. El kell ismerni, hogy a Sevilla tegnap kiválóan játszott.
Hali!!!
Nem a sevilla volt a jó hanem mi voltunk nagyon gyengék!!! Ha egy jó formában lévő barcafut ki a gyepre akkor jöhetett volna akárki!!!!!
De le a kalappal a sevilla előttt!!!
Lujo
Capitá del Barça

2006.08.26. 07:48:13

Hát srácok ez nagyon durva volt. Rossz volt nézni a meccset. Nekiálltam felvenni a derbit, de a 90. percben leállítottam a felvételt és töröltem az anyagot. El kell ismerni, hogy a Sevilla tegnap kiválóan játszott.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.26. 07:12:43

Ez azért nagyon durva, lehet h a csapatnak pont rosz napja volt, de attol még a Sevilla igen jo volt, remélem náluk is csak 1 mulo rosszullét, nem szeretném ha még a bajnokságban is küzdeni kéne velük.
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 23:24:14

HAnonymus írta:Na jó.

Higgyünk abban hogy ez kimagaslóan az év legszánalmasabb meccse volt, és hogy még egyszer nem fogunk így játszani.

Jövőre NEM KELL amerikai túra, csak saját magunkat szívatjuk meg vele.
Meg valamit ki kell találni hogy ne játsszunk le nyolc nap alatt négy meccset, mert abba bele fogunk dögleni. Ki kell választani már jóelőre hogy mik a fontos versenysorozatok (én pl lexarnám a kupát), a többiben meg kiküldeni a ZS csapatot.

Remélem jókor jött a pofon és Frenki kitalálja mit kell másképp csinálni.

FORZA! :twisted:
királykupán ki kell esni egy c csapattal, a klubb vb belefér, mert holtidőszakban van. de nem kell erőltetni.
már várom az el classicot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 23:19:55

antiimperialista írta:
Drigo írta:Ha már Guddynál tartunk sokkal szívesebben látnám abban a szerepkörben Saviolát az izlandi nem az az ék egyálatlán nem Larsson alternatívája, amikor Ronnie Eto'o és Messi játszottak pl a Chelsea ellen idegenben és bejött Larsson, akkor átváltottunk totális offenzívára és lehetett tudni, hogy na most valami lesz, de Guddy nem az a típus, akkor már sokkal inkább Saviola!
Nagyon igazad van, pont ezt írtam, mikor leigazolták! Ő nem arra a posztra való, és ezt most Saviolától függetlenül mondom.
hát nem az a vérbeli gólzsák. de még nézzünk meg pár meccset, annak ellenére, h ez most kiábrándító játék volt

Visca El Barca[/color]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.08.25. 23:19:33

Na jó.

Higgyünk abban hogy ez kimagaslóan az év legszánalmasabb meccse volt, és hogy még egyszer nem fogunk így játszani.

Jövőre NEM KELL amerikai túra, csak saját magunkat szívatjuk meg vele.
Meg valamit ki kell találni hogy ne játsszunk le nyolc nap alatt négy meccset, mert abba bele fogunk dögleni. Ki kell választani már jóelőre hogy mik a fontos versenysorozatok (én pl lexarnám a kupát), a többiben meg kiküldeni a ZS csapatot.

Remélem jókor jött a pofon és Frenki kitalálja mit kell másképp csinálni.

FORZA! :twisted:
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.25. 23:14:24

Drigo írta:Ha már Guddynál tartunk sokkal szívesebben látnám abban a szerepkörben Saviolát az izlandi nem az az ék egyálatlán nem Larsson alternatívája, amikor Ronnie Eto'o és Messi játszottak pl a Chelsea ellen idegenben és bejött Larsson, akkor átváltottunk totális offenzívára és lehetett tudni, hogy na most valami lesz, de Guddy nem az a típus, akkor már sokkal inkább Saviola!
Nagyon igazad van, pont ezt írtam, mikor leigazolták! Ő nem arra a posztra való, és ezt most Saviolától függetlenül mondom.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.25. 23:11:41

A szezon legeslegeslegeslegeslegelején NEM LEHET SZÓ fáradtságról, ez ma így jött ki elpáholtak rendesen, de teljesen jogosan nagyon jó csapat ez a Sevilla sok borsot fog törni, nem csak a mi, de a többi nagy csapat orra alá is ma semmi nem jött össze.
Valdés is miket fogott, de én úgy vettem észre, hogyha az első gól előtti lövésnél nem ér bele, akkor mellé ment volna a második gólnál, hát fogott egy lepkét és volt még egy lepkegyűjtő akciója, amikor Puyol fejberúgta a srácot, az sem rajat múlt,de emellett meg mint mondtam fogott nagyokat.
Ha egy csapat kikap sosem lehet egy játékost hibáztatni, hogy most rajtad ment el a meccs, ez az egész csapat sara, mint ahogy a sikerekben is ebben is osztozik mindenki, mégha nem is szívesen.
Ha már Guddynál tartunk sokkal szívesebben látnám abban a szerepkörben Saviolát az izlandi nem az az ék egyálatlán nem Larsson alternatívája, amikor Ronnie Eto'o és Messi játszottak pl a Chelsea ellen idegenben és bejött Larsson, akkor átváltottunk totális offenzívára és lehetett tudni, hogy na most valami lesz, de Guddy nem az a típus, akkor már sokkal inkább Saviola!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 23:11:32

Dagoth ur írta:Most értem haza és egyszerűen alig hiszek a szememnek.Mindenre,csak erre nem gondoltam volna.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a 0-3 egy kicsit sok.A remélem a későbbiekben jobban játszik a csapat.
FORCA BARCA
nézd, nekünk is sok a három gól, de átjáróház volt a védelem.
és nagyon nagy szerencse volt a 2 gól, a harmadik meg egy szimpla meccsen nem fordul elő, ritka, h Puyolnak már nincs más megoldás a kezében :cry:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 23:09:17

antiimperialista írta:Azért nem beszélnék fáradtságról, mert a kezdőjátékosok nagy része nem játszott egy félidőnél többet a Bayern ellen. A többi edzőmeccsen is aránylag sokat pihentek. A fő indok akkor már inkább a nagyképűség volt. Remélem, ez a pofon jókor jött.
hát sztem sok kulcsjátékoson a fáradtság is látszott. de tény, h a bayern meccs elaltatott pár embert. nagyon jókor, időben jött a vereség, de azér maradhatott volna a 2-0.

ai: ne mond, h pl nem láttad messin, vagy Decon a fáradtságot, pedig hajtottak, főleg Messi!
- József Attila
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2006.08.25. 23:09:08

Most értem haza és egyszerűen alig hiszek a szememnek.Mindenre,csak erre nem gondoltam volna.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a 0-3 egy kicsit sok.A remélem a későbbiekben jobban játszik a csapat.
FORCA BARCA
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 23:05:20

még valami: Motta kezdő, míg Edmilson Zambi, és Thuram a padon csücsül. :!: :?:

Deco nem irányított, ezért nem ment a csapatjáték. De nem lehet a nyakába varrni, fáradt volt, látszott a játékán.

na sebaj, majd a villarealtól kikap a real, és kikapott a cselszkij is.
olyan nincs, h egy csapat mindent visz, és asszem jobb, hogy ilyen korán jött ez a betli, képzeljétek el ezt a bajnokság hajrájában, vagy a bl döntőben.
nem kell elkeseredni, majd rendbejön a csapat.
hétfőn visca el barca ismét.
- József Attila
cps46
Entrenador del Barça

2006.08.25. 23:04:14

lionelmessi19 írta:Eidur meg... nem a játékosokra fognám a vereséget, de ő volt az aki óriási csalódás volt :arrow: esik, kel , elpattan tőle a labda stb.
bár kétségtelenül nehéz az angolból a spanyolba pottyanni.
Ezt én is észrevettem, hogy a végén elég jó szituációkat borzalmasan oldott meg, de én sem fognám rá a vereséget, ahogy másra sem, egyszerűen ma ilyen [auto_cenzúra] napunk volt,

a bajnokságot se veretlenül fogjuk megnyerni, vagy mégis... :?: :?: :?:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.25. 23:03:25

Azért nem beszélnék fáradtságról, mert a kezdőjátékosok nagy része nem játszott egy félidőnél többet a Bayern ellen. A többi edzőmeccsen is aránylag sokat pihentek. A fő indok akkor már inkább a nagyképűség volt. Remélem, ez a pofon jókor jött.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.25. 22:58:44

Madrid fan írta::)
Nekem teccett a meccs.
Még Ti sem vagytok csúcs formában.
Sajnos mi se.:(
Persze mi csúcsformán kívül is nyertünk szerdán...

NYah sebaj.
Istenem...nem vagy ehhez még fáradt? :)
Miért mi nem nyertünk már eddig egy Spanyol szuperkupát,és nem vertük meg Kedden A Bayernt???
Hm?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.08.25. 22:58:04

hát sztem is a fáradtság az egyik oka a vereségnek.
van olyan , h nem megy a csapatnak, és nem azért mert fáradt, de még akkor is van néhány ember, aki jól nyomja.
ilyen pl messi, ma pedig nem ment neki se, hiába hajtotta ki a lelkét.

egyébként nem tudom, ki vette észre, de a csatársor fel lett keverve.
etoo a balon játszott, ronaldinho visszahúzódott, messi meg középen volt.

a másik, h rijkaard mai védelme nem volt a legjobb: hol van thuram, és zambrotta?

Eidur meg... nem a játékosokra fognám a vereséget, de ő volt az aki óriási csalódás volt :arrow: esik, kel , elpattan tőle a labda stb.
bár kétségtelenül nehéz az angolból a spanyolba pottyanni.
- József Attila
Madrid fan
Barça C

2006.08.25. 22:57:29

:)
Nekem teccett a meccs.
Még Ti sem vagytok csúcs formában.
Sajnos mi se.:(
Persze mi csúcsformán kívül is nyertünk szerdán...

NYah sebaj.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.08.25. 22:57:11

lesz még egy klubb VB és remélem kiis esünk!! me az is lassit minket!!!!!!!!
gejzy10
Jugador del Barça

2006.08.25. 22:55:15

bocsánat ! multkor elszóltam magam, h Beletti megtanult beadni... hát ma az se ment neki... és én sem értem, h Zambi mér nem fér be...
Lezárt