Sanama írta:
Jaja. Engem is ez zavar.
Bár szerintem... Laporta ezt gyorsan le akarta rendezni. Ezzel azt akarom mondani,hogy 3-4millát esetleg 5öt is,szerintem tudott volna faragni az áron,ha még lett volna ideje. De hát VB,elnökválasztás. Úgy volt vele,hogy sokat nem szoroz az a "pár" forint

,csak legyen meg Villa.(bár szebb lenne egy 40+3 az tuti...).
Az is szép lesz,ha hétvégén bejelentik,hogy Fabregas is egy 40es,mert ha Wengert ezt látja,márpeidg látni fogja,akkor az alatt nem engedi el Cesc-et.
Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt.

Egy évvel idősebb, viszont idén vb van. Ha a spanyoloknál villant, akkor feljebb megy az ára. Ezt elkerültük, viszont a Valencia se hülye, megkéri a felárat azért, hogy nem kaphatnak érte többet a vb utána, amiben lett volna kockázat (ha nagyot buknak a spanyolok és Villa), de kis valószínűséggel. Plusz ami a sietség is az ő malmukra hajtotta a vizet, ezért is tartottam furcsának azt, hogy a leköszönő elnök igazolgat, amellett hogy látom az érveket emellett is.
Fabregas simán Villától függetlenül se jönne 40 alatt, ez leányálom. Az Arsenal által kért összeg szerintem simán verheti a 60at is alulról. Nem véletlenül gondolom, hogy Yaya lehet a ballaszt az ügyben. Eléggé egyértelmű hogy menni fog, az egész idei év ezt bizonyította (keveset játszott, ha kulcsszerepet szánt volna neki Pep, akkor ez nem így lett volna), így tulajdonképpen "2 legyet ütünk 1 csapásra": Nem kell hatalmas összeget fizetnünk, és az elégedetlen játékos is távozik.