Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak egy marhanagy drapit feszítettek ki Pep képével, és rá volt írva katalánul hogy 'tiszelünk Pep'.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
Rosszabb...talán a Granada-Real meccs ismétlése.barcelonaforever írta:Az nagyon jó, köszi, jaja remélem nincs valami "iszonyat fontos" curling meccs ezután...recrea írta:
A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.
Az [auto_cenzúra], köszi, jaja remélem nincs valami "iszonyat fontos" curling meccs ezután...recrea írta:A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
Nem tudom, csak fél szemmel nézem, de sztem a Keita-Pedro páros alulmúlja.lluisllach89 írta:Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van
Amúgy Ini szegény ma nagyon vakon van.
derosszlluisllach89 írta:Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van![]()
Nem jut a Lyon el messzire , ha nem figyel Lionel Messire.G.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van
Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van