Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha épp nem a saját térfelére jön lasztiért.Pavel írta:20-25 méterre a kaputól. Mégis mit akarsz tőle?evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(
Amikor azt a kettő gyönyörű gólt rúgta 5-0-nál..Ejjj(
TrogAir írta:Ez a madrid undorító...FÉREG BANDA....
evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(
20-25 méterre a kaputól. Mégis mit akarsz tőle?evikem97 írta:Hol van most Messi komolyan?? Meccsek óta nincs benn semmi tűzBárcsak itt lenne Villa,nekem nagyon hiányzik..Legalább a keddi Chelsea meccs legyen meg Villáért és Abidalért:(
Nem tudja motíválni a csapatot, ö is is érzi, hogy frissíteni kell...lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
Ebben tényleg nincs logika...Inkább ez egy ok, hogy ne hosszabitson, még cserélni sem tud. (kivéve a Xav-Alexis cserét)lui1698 írta:És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
És miért? Előtte még el akarta taktikázni a klasszikust?Kikizoli írta:Most kezdem megérteni Guardiolát, miért nem hosszabított eddig...
Bocsi az off-ért!
geridoss írta:Mondjátok már el, miért Valdest hibáztatjátok páran??? Az első gólnál csoda, hogy beleért, arról nem tehet, hogy Puyol még át akarta venni (inkább Puyol gólja), a második pedig egy óriási védelmi hiba, ott már ki volt szolgáltatva Valdes, oldalirányban kellett mozognia Ronaldo kisodródása miatt, és aki valaha volt kapus, az tudja, hogy tolódás közben már szinte lehetetlen védeni...