Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Schneiderlin vagy Bender (én inkább Svent preferálom közülük) megoldást jelenthetne pár évig. Velük még tárgyalásban álltok? Vagy már lezártnak tekinthető az átigazolási szezon?PCsabi írta:Szerintem egy klasszis DM sokkal fontosabb lenne.danianevem írta:Viszont továbbra is egy klasszis támadót hiányolok tőlük...
Fene gondolta volna, hogy most lövi majd élete gólját...ferninho írta:![]()
Szerintem egy klasszis DM sokkal fontosabb lenne.danianevem írta:Viszont továbbra is egy klasszis támadót hiányolok tőlük...

PCsabi írta: 3. Sanogo jobb, mint Giroud.

Arsenal-ban meg szép lassan egyre több angol van, Gibbs, Chambers, Wilshere, Ox, Walcott.danianevem írta:Ha jól látom a Chelseaben és a Cityben az összesen 44 főből 5 angol...
Aztán csodálkoznak északon, hogy kizúgnak a VB-csoportból
volt olyan is, h a cselzi kezdőjében csak Dennis Wise volt angol, ő is csak azért, mert övé volt a labda. Én sem értem, h miért csodálkoznak a nihill válogatottjukon...danianevem írta:Ha jól látom a Chelseaben és a Cityben az összesen 44 főből 5 angol...
Aztán csodálkoznak északon, hogy kizúgnak a VB-csoportból
Akkor marad harmadik számú csatárnak? Mert tudtommal Mourinho az egycsatáros rendszert preferálja. Costát biztos kezdőnek vették, plusz jött Drogba is, aki bár tényleg idős, de José nagy kedvence volt, és nem hiszem, hogy azért jön vissza, hogy majdnem az egész szezont végigpadozza.PCsabi írta:David Ornstein @bbcsport_david
Romelu Lukaku move from Chelsea to Everton set to be confirmed - fee of around €30m. Means Fernando Torres not leaving #CFC this summer #EFC