valóban nem kell túl dimenzionálni, három "Messis" villanás volt.....Kash írta:Ugyanmár mitől kell így elszállni? Egy Panamának rúgott 3 gólt 19p alatt? Na de milyen Panamának? Már emberhátrányban is voltak ráadásul fáradtak is, majd ha Messi VB-t nyer mint Maradona akkor lehet majd isteníteni.
Leo Messi
- Kash
- Entrenador del Barça
Ugyanmár mitől kell így elszállni? Egy Panamának rúgott 3 gólt 19p alatt? Na de milyen Panamának? Már emberhátrányban is voltak ráadásul fáradtak is, majd ha Messi VB-t nyer mint Maradona akkor lehet majd isteníteni.

Nem, még kell neki három. Én amúgy megnéztem a meccset, egészen elképesztő hogy mit játszott abban a félórában. Szavak nincsenek.zsoltfree írta:Jól számolom, hogy ezzel beállította Batistuta 56 gólos rekordját? Tehát már kB mindenhol gólrekorder.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
http://barcanoticias.blog.hu/2016/06/07 ... l_messivel" target="_blank
Ahogy várható volt, hamarosan nála is szerződéshosszabbítás lesz.
Ahogy várható volt, hamarosan nála is szerződéshosszabbítás lesz.
Már pár napja edzésben van, de hivatalosan még nem mondtak semmit. Ahol eddig néztem ott azt írták, hogy kérdéses a játéka. Tatat ismerve furcsállnám, hogy ha kockáztatna egy esetleges komolyabb sérülést.edermatyi írta:lehet számítani Messi játékára holnap hajnalban? csak hogy érdemes-e felkelni
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
lehet számítani Messi játékára holnap hajnalban? csak hogy érdemes-e felkelni 

"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
Vicente Del Bosque
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, én is, csak nem akartam már annyira átmenni fantasybepalesz77 írta:4-3-1-2-es rendszert tudok elképzelni

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Még szép hogy vannak.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően () én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")

Azzal viszont egyetértek, hogy miatta lehet majd komolyabb változtatás, de max valami 4-3-1-2-es rendszert tudok elképzelni, ahol javarészt csak szórja a lasztikat a 2 csatárnak, és ott játszik ahol akar. Nem mintha mostanában annyira különbözne a szerepköre ettől..

- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, nyilván én sem arra gondoltam, hogy ez jövőre lesz aktuális. sztem 4 jó év még van benne elől, 32 évesen hátrébb jön, ott is el lesz vagy 2-3 évig, aztán gondolom még mielőtt teljesen lerokkanna visszamegy egy-két évre rosarioba.LG írta:A lényeg, hogy szerintem túlságoson gyors, jól cselez, és gólérzékeny ahhoz, hogy ennyire leszűkítsük a feladatkörét.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Majd 35-36 évesen bemegy a kezdőkörbe,és onnan lehozza
Még most én sem raknám vissza a kp-ra direktbe, bár egyébként szinte ott játszik így is.

Még most én sem raknám vissza a kp-ra direktbe, bár egyébként szinte ott játszik így is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tény, hogy az új szerepkörében is remekel, zseniálisan osztogatja a labdákat. Hamis 9-ként pedig anno ontotta a gólokat. A csapat legnagyobb hasznára viszont még mindig a jobbszélen van szvsz. A Depor meg hasonló csapatok ellen kiválóan működött igy a csapat, de pl. az Atletico ellen szerintem többre mentünk volna vele, ha szélről megindul, és cselekkel megbontja a védelmet.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően (:mrgreen:) én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")
A lényeg, hogy szerintem túlságoson gyors, jól cselez, és gólérzékeny ahhoz, hogy ennyire leszűkítsük a feladatkörét.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően (
) én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően (

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.31. 13:26:44-kor.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nekem annyira nem jön be. Mint egy urna, sehol egy fül.MessiNeymarSuarez írta:
Ellenben a Centenariora készült trófea valami elképesztően szép lett szerintem, nagyon ütne ha végre megnyerné...![]()
![]()
https://4.bp.blogspot.com/-np_T0OaMLUU/ ... 2%2529.jpg

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Copa America legtovább június 26-áig tart, feltéve ha döntőbe jut, szóval lesz legalább bő 1 hónapja lábat lógatni..Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.

Ellenben a Centenariora készült trófea valami elképesztően szép lett szerintem, nagyon ütne ha végre megnyerné...

https://4.bp.blogspot.com/-np_T0OaMLUU/ ... 2%2529.jpg
- Normandia
- Director del Fútbol
Értem én, de van egy olyan érzésem, hogy féllábbal is vállalná, ha pedig ő játszani akar, akkor játszani fog.Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne mintsem nyer Copat vagy sem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.Normandia írta:Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.

- Normandia
- Director del Fútbol
Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
" OFFICIAL: Messi is recovering well from his lower back/rib injury, treatment continues as planned
(forrás:Barcastuff)
Remélem így is marad
Rossz lenne ha lemaradna a Copa AMericáról
(forrás:Barcastuff)
Remélem így is marad

Rossz lenne ha lemaradna a Copa AMericáról

-
- Capitá del Barça
Este vagy húsz percet láttam az első félidőben, de osztott két olyan labdát dimariának... Eszméletlen ez a pali, kicsit nem nézünk oda és közben a világ legjobb irányítója lesz. Nem bánom, mert ahhoz nem kell olyan sebesség. Ezt a gyorsaságot amivel ő dolgozik nem tudom meddig őrzi még meg de utána még pár évig osztogathat hátulról.
Látom le is sérült de elvileg nem komoly.
Látom le is sérült de elvileg nem komoly.
Nálam is 8-as. Elégedett vagyok vele, jó szezont hozott, de nem kiemelkedőt (persze saját magához képest, másoktól egy ilyen szezon parádésnak számitana)S.Agüero írta:Top 10 gól a szezonban :
https://www.youtube.com/watch?v=cNigyae3FNo" target="_blank
Amúgy 8-ast adtam neki, tavasszal azért voltak gyengébb meccsei.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Top 10 gól a szezonban :
- visca el barca
- Presidente del Barça
10 éve nekem sem, mivel csak az elmúlt 2-3 évben kezdett el hátébbról osztogatnipalesz77 írta:És ez még nem is az összes meccséről az összes passza.. Kegyetlen milyen szeme lett, 10 éve eszembe nem jutott volna, hogy majd az egyik legnagyobb zsugaosztó lesz belőle.