Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.17. 19:41:10

Los Banditos írta:
Bányász írta:Mc Donalds rulez!
Imádom.Tudom,h egészségtelenek meg csúnyák és drágák a kaják...
És teljesen szétvágják a szervezetedet, és elég gyorsan elhízol tőle. A kaják meg nem olyan jók szerintem. A McFish az egyetlen olyan cucc, ami tényleg finom.
A kaják nekem ízlenek ugyh nekem jók(a McFisht utálom :) )

Maximum heti egyszer eszek ott és mellette heti 5 edzésem van...nem dohányzom nem piálok(csak hétvégente :) ) ugyh nem gondolom,h ilyen életvitel mellett a sírba fog vinni a meki. :)

De köszönöm,h aggódsz az egészségem miatt :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.17. 19:34:54

Bányász írta:Mc Donalds rulez!
Imádom.Tudom,h egészségtelenek meg csúnyák és drágák a kaják...
És teljesen szétvágják a szervezetedet, és elég gyorsan elhízol tőle. A kaják meg nem olyan jók szerintem. A McFish az egyetlen olyan cucc, ami tényleg finom.
in to exile
senzu
Entrenador del Barça

2008.10.17. 19:26:14

Bányász írta:
szergoka írta:A számomra legundorítóbb dolog cég gyerekekkel kapcsolatos üzletpolitikája. Mindig a Happy Meal-hez kólát kellett ajánlanunk,8mivel ezen vana legtöbb haszon.) holott volt rostos üdítönk is. A legrosszabb az, h ezeka gyerekek majd 10- 20 év után is vissza fognak ide térni ellhízott hájpacni felnöttként és hozni fogják a saját gyerekeiket.
Ezzel viszont nem értek egyet.
Ez egyáltalán nem törvényszerű.Az se,h elhízik és az se,h viszi majd a gyerekét...
bizony, hogy nem törvényszerű, ráadásul a vevő KÉRHET rostost a cola helyett, ha van annyi esze, ha nincs, akkor ij
Bányász

2008.10.17. 19:23:57

szergoka írta:Elmondom a sajtburger miböl áll:
Vegyél egy puha cukrozott zsemlét, amelyből a cukortartalom kiégetésével( karamellizálásával) a zsemle kellemes barna színt kap. Utána jön rá 10-10 ml vizezett ketchup és mustár, egy kevés szárított előre áztatott hagyma, enyhe hagyma illattal és hagymára nem emlékeztető kinézettel, majd erre jön egy szelet uborka pontosana közepére, erre jön egy szelet lapka sajt, majd egy szelet "elvileg" hús 170 fokon kisütve, amelyböl ezáltal minden tápanyag eltünik a baktériumokkal együtt.
Ezt tudjuk(főleg a Super Size Me óta...amiben a végén a kajateszt volt a legmegdöbbentőbb...)...de az íze attól még nagyon jó. :)
szergoka írta:A számomra legundorítóbb dolog cég gyerekekkel kapcsolatos üzletpolitikája. Mindig a Happy Meal-hez kólát kellett ajánlanunk,8mivel ezen vana legtöbb haszon.) holott volt rostos üdítönk is. A legrosszabb az, h ezeka gyerekek majd 10- 20 év után is vissza fognak ide térni ellhízott hájpacni felnöttként és hozni fogják a saját gyerekeiket.
Ezzel viszont nem értek egyet.
Ez egyáltalán nem törvényszerű.Az se,h elhízik és az se,h viszi majd a gyerekét...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
szergoka
Jugador del Barça

2008.10.17. 19:16:03

Abban maximálisan egyetértünk, h a világon az egyik legobb marktetinggel rendelkező cég.

Elmondom a sajtburger miböl áll:
Vegyél egy puha cukrozott zsemlét, amelyből a cukortartalom kiégetésével( karamellizálásával) a zsemle kellemes barna színt kap. Utána jön rá 10-10 ml vizezett ketchup és mustár, egy kevés szárított előre áztatott hagyma, enyhe hagyma illattal és hagymára nem emlékeztető kinézettel, majd erre jön egy szelet uborka pontosana közepére, erre jön egy szelet lapka sajt, majd egy szelet "elvileg" hús 170 fokon kisütve, amelyböl ezáltal minden tápanyag eltünik a baktériumokkal együtt.( és ez nemdícséret) Persze mindez az "odaadó mindig jókedvű" konyhás kollégák áldozatos munkájával fűszerezve.

Az egész Mcdonalds egy nagy máz amelyből belülröl omladozika vakolatMindig mindenkinek mosolyognia KELL akármilyen [auto_cenzúra] napja van, és ki KELL nyalnia a sokszor népművészeti cserépedény vevő alfelét.
A számomra legundorítóbb dolog cég gyerekekkel kapcsolatos üzletpolitikája. Mindig a Happy Meal-hez kólát kellett ajánlanunk,8mivel ezen vana legtöbb haszon.) holott volt rostos üdítönk is. A legrosszabb az, h ezeka gyerekek majd 10- 20 év után is vissza fognak ide térni ellhízott hájpacni felnöttként és hozni fogják a saját gyerekeiket.
Én már fél éve ott hagytam őket, és elmentem inkább segédmunkásnak autó alkatrészekkel goglalkozó céghez két műszakba ( politológus diplomával), igy keresve kb nettó 70 ezert. Mintsem, h ott mardva három müszakba managerként nettó 85-90 et keressek. Persze sok-sok túlórával amit természetesnek vesznek,és nem fizetnek ki. Miközbena fönök 100 milliókat kaszált.
Üdv
ádám
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:46:39

Fejenként 3 sörrel, egy fél üveg whiskyvel és némi rummal már elég jót lehet bulizni. Szerintem menjetek utána tovább valahova, máskülönben feleslegesen "termeltetek" :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.10.17. 18:39:10

Akkor Csongorom drága inkább az Ún. Illuminatort telepíted, nem?
Ennyi lével nagyon nem fogtok haladni...
Csak nehogy a kettőslátás miatt kettőstelepítés legyen...!
K.
Bányász

2008.10.17. 18:38:14

Perrero írta:
gekkodan írta:Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél :lol:
2GB memória, 2 magos 3gigás proc 512es videokari 750GB-s vinyó

1 üveg bontatlan johnny walker, 1 fél üveg (gyk.: bontott) Captain Morgan, 3 liter sör+amit marci hoz :D
Az kettőtöknek talán elég lesz... :)
Kép

gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:36:56

Perrero írta:
gekkodan írta:Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél :lol:

1 üveg bontatlan johnny walker, 1 fél üveg (gyk.: bontott) Captain Morgan, 3 liter sör+amit marci hoz :D
A legjobb bulik otthon egy meccsnézés, átjön pár haver és BMW. Próbáld ki.

BMW = Baileys + Malibu + Whisky. Na ez az évezred piája :)

Elég komoly gépet vettél, bár én is így voltam vele Februárban, aztán ma már középcucc, főleg a te konfigodat olvasva :)

Yaya Touré - a szikla.

senzu
Entrenador del Barça

2008.10.17. 18:36:19

Perrero írta:

mi lesz az első játék amit kipróbálsz rajta?
Bányász

2008.10.17. 18:34:57

VIII.Henrik írta:a "hihetetlenüljóáronolcsót" kínáló üzleteket, hogy milyen közel vannak egymáshoz.
A legdurvább meg az,h mind megél...akárhányszor kimegyek a buszmegbe és látom az említett kereszteződést,mindig tele van az összes bolt parkolója.Mondjuk talán a plusz mintha kiszorulna...viszont pl a Pennybe is rengetegen járnak.Ami meglep mert sztem gagyi meg kicsi a kínálat de egy csomó viszonteladó ott vásárol...
gekkodan írta:Az Aldival és a Lidl-el egyszerűen az a problémám, hogy selejt a cucc, amiket árulnak.
Aldival még nem találkoztam a Lidllel meg nekem nincs bajom.Apus sokat vásárol ott.És még nem találkoztam gagyi dolgokkal.Mondjuk csak ketten élünk így nem is vásárolunk nagy különlegességeket de pl a gyümölcsleveiket meg a feketeerdei sonkájukat tök csípem. :)

Amúgy minek ien bazi nagy központ az Aldinak mint amit felhúztak Törökbálintnál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.10.17. 18:35:47-kor.
Kép

gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:33:33

Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél :lol:

Yaya Touré - a szikla.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:28:05

Perrero írta:20 perc és itt a gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És kezdődik a végtelen telepítés? Vagy már azzal is megvagy? :lol: Tegyél be egy rakat kaját magad mellé, nálam pl egy teljes configurálás átlag 8-12 óra, annyira finnyás vagyok mindenre és egy halom szoftverrel dolgozom, meg beállítással.

Szal szép estét 8)

Yaya Touré - a szikla.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:22:50

Az Aldival és a Lidl-el egyszerűen az a problémám, hogy selejt a cucc, amiket árulnak. Árpolitikájuknak megfelelően olcsó, minőségtelen, hihetetlen ratyi cuccaik vannak. A Lidl-be én pl a lábamat be nem teszem. Volt is elég köjál-ügyük...

Persze a Tesco és társai sem gyengék, erre tanulság a hírhedt Tesco-titok könyv, meg a tapasztalat. Vettem már ott is elég kilopott és romlott cuccot...

Ezért mondom, hogy egy Kaisers-CBA-SPAR-(Profi) tengely simán elegendő számomra.

Yaya Touré - a szikla.

VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.10.17. 18:20:01

Itt Székesfehárváron a közelsége miatt gyakran a teszkóba járunk, de, zöldségért, gyümölcsért plusszba, húsért, a hentesárukért az interspárba, bár az az igazi az lenne, ha egy vidéki ismerőstől tudnánk megvásárolni a húsárút, de ennek hiányában szuper/hiper/megamárketezünk.
Bányász felvetetted a "hihetetlenüljóáronolcsót" kínáló üzleteket, hogy milyen közel vannak egymáshoz. Hát, 7 hónapos földmérő-karrierem során nem egy helyen voltam kitűzni aldit, teszkót, amik bizony nincsenek messze egymástól, ahogy Te is írtad. Pesten egy kicsi/közepes kereszteződés mellett álló lidl-el átellenben tűztünk ki aldit, de a szombathelyi teszkótól se lesz messze az ottani aldi. :)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:18:21

Szergoka,

Elég sokunkat érdekel gondolom az oldalról, hogy mi is a titka a cégnek, hogy működik? Engem pl a haszonkulcs érdekelne, hogy mi az átlagfizu, ki mennyit kap, stb. Eszem ágában nem lenne ott dolgozni, de nyilván érdekel, mert a tetszik vagy nem, a világ legjobb cége. Hála istennek nem szorulok rá, hogy ott dolgozzak, de minden tiszteletem a tiéd, hogy te már kiálltad ezeket a próbákat, mert én is csak rosszat hallok róluk. Ettől még marketingben és eredményekben a világ egyik legjobb cége, az tény.

Szóval ha pár kulisszatitkot megosztanál, boldog lennék, engem legalábbis mindig érdekelt, hogy miként működnek ezek a hatalmas multik. Persze csak, ha van időd.

Dani

Yaya Touré - a szikla.

szergoka
Jugador del Barça

2008.10.17. 18:14:16

gekkodan írta:
Krojf írta:Ehhez képest gekkodan koma a McDonald's-ban ettem az eddigi
leglaposabb, leginkább elspóroltabb sajtburgerét!
Engem ott megkárosítottak, így soha többé nem étkezek
Mekiben!
K.
Arról max a salátamosó-szendvicskészítő kolléga tehet, aki rosszul végezte a munkáját:) De ott legalább a szabvány adott.... Igaz én is tudok meglepetésekről mesélni.
Ugyan már a szabvány!
Én ott dolgoztam managerként, az egyik legnagyobb tetű cég. Hatalmas haszonkulccsal dolgozik, és 'mit is' ? ad el. Az alapanyagok 2/3 nem természetes, és mindent kispórolnak belőle ami fontos lenne. Csak a marketingjük [auto_cenzúra] jó. Undorító ahogy a gyerekeket rá akarják szoktatni az egészségtelen a kajájukra Happy Meal-al.( a sok hülye felnött pedig oda viszi a gyerekét enni, ahelyett, hogy főzne neki) Meg a frissességröl szőtt dumájuk is álszent, elvileg 10 percig lehetne hagyni a melegítőben,de persze a profit mindent felülír. Gyakran fél óra után is kiadtuk a terméket, mert különben le kellett volna selejtezni, és utána meg minket managereket cseszegetnek. És pesze alul is fizetnek mindenkit sima dolgozókat bruttó 415 dolgoztatták halálra, mert kegyetlen hajtás van.
Mondom ezt úgy, h két étteremben dolgoztam, és az egyik ebböl Mo legjobb étterme. Persze ez nem jelenti ezt, h az összes étterem ilyen lenne, de az üzletpolitika ugyanaz.
senzu
Entrenador del Barça

2008.10.17. 18:13:59

Krojf írta:senzu Koma!
Én erre azt mondom, hogy lehet, hogy a Plus verhetetlen,
kicsi árakról regél, de a választéka sajnos ehhez igazodik.
Szinte állandóan a Plus után mennem kell kiegészítő
vásárlásra, mert egy rakás dolgot nem kapni a Plusban.
Ezt még az sem menti, hogy főszponzora a Budapest Maratonnak,
aminek amióta a Plus a főszponzora még a befutócsomagja is
megcsappant!
Sajnos most örülök, hogy a Spar bettette oda a lábát, mert így
kicsit felfuttatja a választékot is!
Én Balassagyarmaton Spar-hívő vagyok, mert onnan még nem
távoztam elégedetlenül.
K.
Krojf Koma!
Én személy szerint az ottani kínálathoz igazítottam az étkezési szokásiamat, így olcsón tudtam mindig vásárolni (a 3*300g-s margharita pizza 500ér bestbuy volt, csak kellett rá egy kis feltét pluszba, de azt szintén ott vettem okosan)
Maguk a Plusos termékek ehetőek voltak, nekem más nem is kellett!
Viszont most, hogy a Spar betette a lábát, ezeket a termékeket szépen le fogják építeni, pedig van rájuk igény...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.10.17. 18:06:13

senzu Koma!
Én erre azt mondom, hogy lehet, hogy a Plus verhetetlen,
kicsi árakról regél, de a választéka sajnos ehhez igazodik.
Szinte állandóan a Plus után mennem kell kiegészítő
vásárlásra, mert egy rakás dolgot nem kapni a Plusban.
Ezt még az sem menti, hogy főszponzora a Budapest Maratonnak,
aminek amióta a Plus a főszponzora még a befutócsomagja is
megcsappant!
Sajnos most örülök, hogy a Spar bettette oda a lábát, mert így
kicsit felfuttatja a választékot is!
Én Balassagyarmaton Spar-hívő vagyok, mert onnan még nem
távoztam elégedetlenül.
K.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.17. 18:05:55

Bányász barátom,

A McDonaldsban tudósok hada foglalkozik azzal, hogy a világ minden pontján ugyanolyan íze legyen a Big Macnek és mindennek. Abszolút Nobel-díjas cucc. Tuti adnék egy Nobelt nekik is, meg a legjobb plasztikai sebészeknek is :lol:

Egészségtelen, de én is l.szarom, néha kell az endorfin-hormonjaimnak. Sosem felejtem el a Big Tasty szendvicset, amiben korrektül hús íze volt a szósznak 8) :lol:

Yaya Touré - a szikla.

Bányász

2008.10.17. 18:01:27

gekkodan írta:Sztem is. Főleg a Kaisers. Bár a CBA-k közül is akad jó, de mivel Franchise, baromira nem mind1 melyikbe mész be, tulajtól függ. Sajna nem olyan, mint a McDonalds :)
Ja...hát Tatabányán nincs már Kaisers meg a közelünkben nincs CBa-se.Viszont Sparból van kettő is itt a lakótelepen... :)

Sőt ami durva itt a 100 méterre van egy kereszteződés(itt megy a főút) ahol van egy Spar egy Plusz meg egy Lidl és ezektől 50m-re egy Penny... :) Supermarket kánaán.... :)

Mc Donalds rulez!
Imádom.Tudom,h egészségtelenek meg csúnyák és drágák a kaják...de mien finomak már.. :) Bár mostanában elkezdték kispórolni a juiceból is az ízt...
senzu írta:a Plus volt a legjobb amíg a Spar meg nem vette Crying or Very sad
Én a plust nem csíptem.Sztem elég igénytelenek a boltjai.Mármint nem a termékek hanem a berendezések meg ilyesmik így nem szerettem/szeretek ott vásárolni.
Kép

Lezárt