tényleg az, de azért hozzátartozik, hogy a barcába aznap este fabregasnak is sokkal több passza lett volna és xavinak is sokkal kevesebb az arsenal színeiben. xavi zsenialitását hülyeség vitatni, de az is tény, hogy szinte 10 ember támad le tökéletesen azért, hogy megszerezzék a labdát amit végül ő osztogat. szóval kicsit félrevezető ez a statisztika szerintem, a valós tudáskülönbség akkor jönne ki, ha egy csapatban nyomnák. ez inkább a barca-arsenal differenciáját hangsúlyozza.
Xavi Hernandez
-
- Llegenda del Barça
Olyan higgadt marad, amikor belőtte a gólt... Hihetetlen. Micsoda lehetőség lehet egyáltalán edzeni vele, nem hogy egy csapatban játszani.nagyjudit89 írta:És pont ilyenkor kell ez az "öreg". Nem mintha máskor nem kellene, a tapasztalatra és korra értem. Egy biztos fal volt, aki higgadt maradt és szép gólt lő. Mint Puyol a védősorban.Bob_Marley írta:Sok mindenkit ki lehet emelni de Xavi gólja hihetetlenül kellett, s pont a legjobbkor!És nagyon jól is játszott az "öreg" Iniestával egyetemben!A mesternek is kijár egy hatalmas pacsi a mai estéért!
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
És pont ilyenkor kell ez az "öreg". Nem mintha máskor nem kellene, a tapasztalatra és korra értem. Egy biztos fal volt, aki higgadt maradt és szép gólt lő. Mint Puyol a védősorban.Bob_Marley írta:Sok mindenkit ki lehet emelni de Xavi gólja hihetetlenül kellett, s pont a legjobbkor!És nagyon jól is játszott az "öreg" Iniestával egyetemben!A mesternek is kijár egy hatalmas pacsi a mai estéért!
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sok mindenkit ki lehet emelni de Xavi gólja hihetetlenül kellett, s pont a legjobbkor!És nagyon jól is játszott az "öreg" Iniestával egyetemben!A mesternek is kijár egy hatalmas pacsi a mai estéért!

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Én pont nem a gördülékenységben érzem olyankor a hibát, hanem a nagyobb váratlan megoldásokban, a hosszú indításokban, amikben profi. A játék gördülékenységéhez kell egy stabil pont ott középen, aki tisztára játszva magát tovább tudja adni, lehetőleg gyorsan. Ha Xavi hiányzik, akkor ezt Iniesta csinálja, aki pedig labdamegtartásban még jobb és ő is tud gyorsan passzolni. Ezért gördülékeny marad a játék.Barcaman14 írta:Thiagoban megvan minden ahhoz hogy a későbbiekben pótolja Xavit, vagy Iniestát. De azért jelen állás szerint nem az a szint. Xavi alapjaiban határozza meg a játkunkat, ha ő nincs érezhetően kevésbé gördülékeny a játék, és kevésbé hasonlít a megszokotthoz.MessiFan írta: Szerintem jelen pillanatban egy jó formában lévő Thiago tudná pótolni a valencia ellen de Keita nem mert teljesen más a játékuk.
Jobbulást neki!
De aki a legjobban megtudná közelíteni ezt a szintet az a keretben sztem is Thiago!

És ha már pótolni kéne, akkor pont nem egy az egyben Thiagoval pótolnám, hanem Init húznám vissza a helyére, Thiagot meg Ini helyére tenném be.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Thiagoban megvan minden ahhoz hogy a későbbiekben pótolja Xavit, vagy Iniestát. De azért jelen állás szerint nem az a szint. Xavi alapjaiban határozza meg a játkunkat, ha ő nincs érezhetően kevésbé gördülékeny a játék, és kevésbé hasonlít a megszokotthoz.MessiFan írta: Szerintem jelen pillanatban egy jó formában lévő Thiago tudná pótolni a valencia ellen de Keita nem mert teljesen más a játékuk.
Jobbulást neki!
De aki a legjobban megtudná közelíteni ezt a szintet az a keretben sztem is Thiago!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Szerintem jelen pillanatban egy jó formában lévő Thiago tudná pótolni a valencia ellen de Keita nem mert teljesen más a játékuk.Barcaman14 írta:Nagyon helyes!levproff írta:Most nyilatkozta Xavi, hogy a Valencia ellen márbevethető lesz.Az egy dolog hogy aki helyettesíteni fogja Xavit, mindent bele ad, de jelenleg sztem igenis megsínyli a csapat a hiányát. Még ha rossz formában van akkor is kell a középpályára, mivel ő az alapja az egész játékunknak.
Jobbulást neki!
Csak nehogy megint elkezdjen hurcolni magával egy sérülést a túl korai bevetés miatt. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagyon helyes!levproff írta:Most nyilatkozta Xavi, hogy a Valencia ellen márbevethető lesz.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- levproff
- Director del Fútbol
Most nyilatkozta Xavi, hogy a Valencia ellen márbevethető lesz. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Hát igen.Xavi az egyik legalapabb alapember a csapatban.Most ő is kiállt a boxutcába.Tudják akik tudják, ha jön a sz#r, akkor az bizony jön csőstül. Őszintén szólva, nem nézki vmi jól a helyzet: -Xavi,-PuyPuy,-Valdés, pluszba még azt is tegyük hozzá,hogy Mr Sakira is eléggé bénus a megszokott társa nélkül (itt a labda, hol a labda???).De tudjátok mit? NYERNI FOGUNK, JÖN EGY MAGABIZTOS ÉS JÓL JÁTSZÓ KEITA, MESSI ÉS VILLA DUPLÁZNAK, PEDRO IS BEFIGYEL EGYSZER, PINTO MEG BEFALAZZA A KAPUJÁT(
a második félidö előtt persze az elsőt lebontja
), A STADIONBAN CSAK A VENDÉGEK LESZNEK HALLHATÓAK ÉS AKOMMENTÁTOR IS KIFOGY MAJD A BARCÁT MÉLTATÓ KÖZHELYEKBŐL! HAJRÁ BARCA!!! 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem is fontos láncszem Xavi, hiányozni fog, de képes nélküle nyerni a Barça. Azt nem mondanám, hogy mostanában gyengén játszik, mert ez igaz az egész csapatra is. Ha csak azt nézzük, hogy nála a labda és arra vár, hogy a társak beinduljanak, vagy üresbe mozogjanak elől, akkor megvan kötve a keze. Neki az a feladata, hogy keressen egy folyosót, ahol megjátszhatja az egyik támadót. Az elmúlt meccseken nem zenélt jól a csapat, de ez átmeneti időszak. Mostantól a javulásra kell koncentrálni. Egyelőre Xavi nélkül, de akárki is helyettesítse, mindent bele fog adni, ebben biztos vagyok!

-
- Director del Fútbol
Én írtam, hogy nem aggódom, de nem azért, mert Xavi hiányát nem érzi meg a csapat ( dehogynem, megérzi, mert szerintem ő a legfontosabb játékos a legfontosabbak közt...), csak egész egyszerűen ennek a csapatnak a spanyol bajnokságban így is nyernie kell. Az Arsenal ellen meg már valószínűleg játszik. Sőt, biztosnak tűnik. Az meg, hogy már meccsek óta nem jó... Hát nem ugyanazokat a meccseket néztük ezek szerintsimonyitibi írta:ez nem jó hír! Vissza olvasva sokan nem tartják Xavi hiányát olyan égetőnek,pedig szerintem igen is az,a támadásaink egyik alapillére Xavi,nélküle nem mennek olyan gördülékenyen a támadásaink!Bár azt el kell ismerni,mostanában,már meccsek óta nem volt jó a karmester!De ki az,aki őt megfelelően pótolná?Én nem látok megfelelő helyettest! Keita ,vagy Affelay,vagy esetleg Thiago fog játszani a helyén,és egyik sem egy biztos pont!

- simonyitibi
- Barça B
ez nem jó hír! Vissza olvasva sokan nem tartják Xavi hiányát olyan égetőnek,pedig szerintem igen is az,a támadásaink egyik alapillére Xavi,nélküle nem mennek olyan gördülékenyen a támadásaink!Bár azt el kell ismerni,mostanában,már meccsek óta nem volt jó a karmester!De ki az,aki őt megfelelően pótolná?Én nem látok megfelelő helyettest! Keita ,vagy Affelay,vagy esetleg Thiago fog játszani a helyén,és egyik sem egy biztos pont!
- westerngom
- Entrenador del Barça
- szóval a kis pad..... most ki fogja pótolni Xavit (ki lesz a karmester)?
OKÉ! Ini, de akkor ki fogja pótolni Init, mint támadó, szélső középpályást??, elvileg most jöhetne Affelay, ha nem 5/10 perceket kapott volna sokszor "már" sok góllal megnyert tét nélküli meccseken. Az erőltetett Busquetset és Keitat talán hagyjuk.... kiegészítő embereknek jók, de a masszív hátra passzon kívül mást rájuk bízni nem lehet!
A fiatalok is csak szépen folyamatosan beépülve, minimálisabb nyomású és tétű mérkőzéseken kaphatnának szerepet! Lásd azokat a meccseket, mikor egy tönkre vert csapat ellen 4 - 0 -nál, Messi még mindig a pályán rohangál a 70.-percben, mikor 2 csere lehetőség benn ég a padon!
Ilyenkor miért nem tud lehetőséget kapni: Thiago, Nolito vagy Ibi???
Remélem, csak én vagyok borúlátó és különben egy laza galopp lesz....

A fiatalok is csak szépen folyamatosan beépülve, minimálisabb nyomású és tétű mérkőzéseken kaphatnának szerepet! Lásd azokat a meccseket, mikor egy tönkre vert csapat ellen 4 - 0 -nál, Messi még mindig a pályán rohangál a 70.-percben, mikor 2 csere lehetőség benn ég a padon!
Ilyenkor miért nem tud lehetőséget kapni: Thiago, Nolito vagy Ibi???
Remélem, csak én vagyok borúlátó és különben egy laza galopp lesz....
- barka
- Jugador del Barça
Hát én abszolút nem félek attól, hogy Xavi nem lesz egészséges az Arsenal ellen. Egy kisebb beszakadást írtak, úgyhogy nem hiszem, hogy az olyan vészes lenne és abban is biztos vagyok, hogy ha nem is lesz 100% állapotban, akkor is hozza majd a mesteri produkcióját.
Gondoljatok csak Inire, neki sokkal vészesebb volt a sérülése mégis a MU. ellen a döntőben az egyik legjobb volt. Így lesz ez Xavival is.
)
Behúzzák a srácok!
Hajrá Barca!!!
Gondoljatok csak Inire, neki sokkal vészesebb volt a sérülése mégis a MU. ellen a döntőben az egyik legjobb volt. Így lesz ez Xavival is.

Behúzzák a srácok!

Hajrá Barca!!!
Jobbulást a Májsztrónak..
UI: én is vacogok az Arsenal elleni visszavágótól...
UI: én is vacogok az Arsenal elleni visszavágótól...
- sneco7
- Capitá del Barça
Csak ebben az a legcsúnyább,h ezek közül az opciók közül Keita van a legjobban játékban,de ő is csak 10-20 perceket játszott. Remélem rám cáfolnak,de tartok tőle,h ő ill. ők elég darabosak,görcsösek lesznek. Éljen a rotáció.Bob_Marley írta:szegényt embert még az ág is....Na most kell előrelépni a padról, s megmutatni akár Afellaynak akár Thiagonak akár Keitának!Sűrű a program, s a nehézségek ellenére én bízok a csapatban!
Xavinak meg jobbuást
Mondjuk abban megkövetem Pepet,h nyáron azt nyilatkozta,h elég hosszú a padunk,meg jöhetnek a fiatalok,h ehhez a rotációs rendszerhez,amit ő csinál,ehhez valóban elég hosszú a padunk,sőt túl hosszú is. Elég lenne max 2-3 ember. Esetleg az utolsó perces időhúzó cserékre,akár ő is beállhatna

Viccelődünk,viccelődünk,de én félek,h Xavi nem lesz 100 %-os az Arsenal ellen. Meg amúgy is tartok a visszavágótól is.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nagyobb összeggel tennék arra, hogy Keita fogja helyettesíteni. Inkább most, mint egy héttel később. Neki is jobbulást, aztán ha ezen a szemét februáron végre túl leszünk, reméljük jön a tavaszi fieszta, akárcsak 2 éve.Zolika10 írta:Valahogy Thiagonak jobban örülnékgalamb írta:Hát igen most lesz alkalma Affelaynak bizonyítani, nagyon bízom benne, de reméljük Xavi hamar felépül. A pihenésre biztosan szüksége van, de a kényszerpihenő kicsit más, remélem jól jön (jövünk) ki belőle.![]()
Csodálkoznék, ha Afellay jól tudná helyettesíteni Xavit, de ne legyen igazam. Azt hiszem ez még annál is rosszabb, mintha Messi dőlt volna ki. Pl az Arsenal ellen Xavi nélkül elég kemény lenne. (remélem tényleg "csak" 10 nap)galamb írta:Hát igen most lesz alkalma Affelaynak bizonyítani, nagyon bízom benne, de reméljük Xavi hamar felépül. A pihenésre biztosan szüksége van, de a kényszerpihenő kicsit más, remélem jól jön (jövünk) ki belőle.
Valahogy Thiagonak jobban örülnékgalamb írta:Hát igen most lesz alkalma Affelaynak bizonyítani, nagyon bízom benne, de reméljük Xavi hamar felépül. A pihenésre biztosan szüksége van, de a kényszerpihenő kicsit más, remélem jól jön (jövünk) ki belőle.

Hattrick: Tatabánya City
Hát igen most lesz alkalma Affelaynak bizonyítani, nagyon bízom benne, de reméljük Xavi hamar felépül. A pihenésre biztosan szüksége van, de a kényszerpihenő kicsit más, remélem jól jön (jövünk) ki belőle.
-
- Director del Fútbol
Ezekszerint nagyon dilettáns vagyok,de én halál komolyan úgy emlékeztem, hogy a következő héten játszunk az Arsenal ellen. Mi ez az új bl hepp, hogy három hét van a visszavágóig? Már látom, hogy 8-án lesz, de ennek van valami különleges oka, nem? vagy tavaly is három hét volt? Az Arsenal ellen féltem volna, de veletek ellentétben én azért a bajnoki szempontjából nyugodt vagyok. Nem lesznek 4-5 gólos gálák ( bár az is lehet), de szerintem azért nyerni fogunk 1-2-3 góllal. Ez persze csak megérzés, úgy gondolom, hogy jövünk ki a kisebb gödörből, amiben voltunk/vagyunk.szajko írta:Nem gond,legalább pihen egy kicsit. A Valencia meg az Arsenal ellen meg majd oktat.
-
- Barça B
Éljen a rotálás, a cserék játszatása, a felelős edzői magatartás.
Nem tudom, mit gondolt Pep, amikor kiokumulálta magában, hogy 12 emberrel végignyomja a 65-70 meccsből álló szezont, és még a Ceuta ellen is a "gálatizenegyet" játszatja. És azt sem értem, hogy itt a fórumozók min csodálkoznak? Mindenki ember, még VV, Xavi és Puyi is. Az a csoda, hogy eddig nem jött el a sérülések sorozata.

Nem tudom, mit gondolt Pep, amikor kiokumulálta magában, hogy 12 emberrel végignyomja a 65-70 meccsből álló szezont, és még a Ceuta ellen is a "gálatizenegyet" játszatja. És azt sem értem, hogy itt a fórumozók min csodálkoznak? Mindenki ember, még VV, Xavi és Puyi is. Az a csoda, hogy eddig nem jött el a sérülések sorozata.