Barca Igazolások
- Bobberto
- Capitá del Barça
Cikkeznek elmundon megint Sanchez-ről. Valaki, aki tud spanyolul nem vágja miről van szó?
City meg semmire nem fog menni evvel az ajánlattal (ha igaz). Sanchez többször kijelentette, hogy ide akar jönni és szerintem már Pozzo úr is így kezeli a dolgot. + az menedzsere sem egy City-be szánja Sanchez-t szóval...
Kíváncsi vagyok, hogy Zubi elkezdte-e már "zaklatni" Jeffren-t vagy vár vele a döntő utánra hagyja.
City meg semmire nem fog menni evvel az ajánlattal (ha igaz). Sanchez többször kijelentette, hogy ide akar jönni és szerintem már Pozzo úr is így kezeli a dolgot. + az menedzsere sem egy City-be szánja Sanchez-t szóval...
Kíváncsi vagyok, hogy Zubi elkezdte-e már "zaklatni" Jeffren-t vagy vár vele a döntő utánra hagyja.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Egyébként ez a Sánchez-Rossi ügy nagyon kezd hasonlítani a tavalyelőtti Ibra-Villa dologhoz. Sánchezért már majdnem 40ig mentünk, míg Rossiért a 30at sőt a 25öt sem adjuk meg. Ugyanez volt, végül Villa idetalált, és azt hiszem 100x jobban beilleszkedett a svédnél. De idén én még mindig a chilei pártján állok.
Én még hoznék egy középső védőt mindenképpen(Botía), illetve José Angellel mi van? Csak mert BL döntő előtt azt mondták, BL döntő után befejezik a tárgyalásokat, és érkezik. Őt még hoznám Maxwell távozása esetén, Alves cseréje pedig Adriano lenne. Középpályán vagyunk elegen, Fabregas maradjon csak pedofilbácsi mellett, érkezzen Sánchez, és esetleg a B csapatból egy csatár, ott van Afellay is, aztán kész is vagyunk...
Érkezők: Thiago, Fontás, Soriano(?)(B csapat), Sánchez, Botía, José Angel
Távozók: Milito, Maxwell, Bojan, Jeffren
Szerintem tökéletes lenne, keret is bővülne, cserék is minőségiek, és jó csapattal vágnánk neki a szezonnak.
Én még hoznék egy középső védőt mindenképpen(Botía), illetve José Angellel mi van? Csak mert BL döntő előtt azt mondták, BL döntő után befejezik a tárgyalásokat, és érkezik. Őt még hoznám Maxwell távozása esetén, Alves cseréje pedig Adriano lenne. Középpályán vagyunk elegen, Fabregas maradjon csak pedofilbácsi mellett, érkezzen Sánchez, és esetleg a B csapatból egy csatár, ott van Afellay is, aztán kész is vagyunk...
Érkezők: Thiago, Fontás, Soriano(?)(B csapat), Sánchez, Botía, José Angel
Távozók: Milito, Maxwell, Bojan, Jeffren
Szerintem tökéletes lenne, keret is bővülne, cserék is minőségiek, és jó csapattal vágnánk neki a szezonnak.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pontosítás kedvéért, Nolito már nincs itt!Subinho írta:ha jön sanchez nem lesz "rövideb" a pad!!! bojant és jeffrent nem játszatta pep, de sanchez tuti több lehetőséget kapna, így több lenne a pihenés is a többieknek... remélem afellay is több lehetőséget kap a második, immár teljes sezonjában +ott van még a fiatalok között nolito és így akkor a támadósor meg van oldva!!!
el kell dönteni, kell-e ide fabregas, vagy sem (szerintem NEM, mert 1. thiago, 2. afellay is tud ot játszani) és akkor abból a 40 millából, ami cescért ment volna, bele lehet tolni sanchezbe.
a vezetés eldöntötte, ő kell nekünk, akkor meg ne sz@rozzunk, tegyünk érte jobb ajánlatot és jöjjön mielőbb!!! ha meg nem adják ide, ne húzzuk, hanem keressünk azonnal mást helyette!!!
védő sztem nem kell, mert megoldható a jelenlegi kerettel!!!
S tudom gépelési hiba, de elég szembetűnő a rövidebb egy b-vel

- Subinho
- Director del Fútbol
ha jön sanchez nem lesz "rövideb" a pad!!! bojant és jeffrent nem játszatta pep, de sanchez tuti több lehetőséget kapna, így több lenne a pihenés is a többieknek... remélem afellay is több lehetőséget kap a második, immár teljes sezonjában +ott van még a fiatalok között nolito és így akkor a támadósor meg van oldva!!!
el kell dönteni, kell-e ide fabregas, vagy sem (szerintem NEM, mert 1. thiago, 2. afellay is tud ot játszani) és akkor abból a 40 millából, ami cescért ment volna, bele lehet tolni sanchezbe.
a vezetés eldöntötte, ő kell nekünk, akkor meg ne sz@rozzunk, tegyünk érte jobb ajánlatot és jöjjön mielőbb!!! ha meg nem adják ide, ne húzzuk, hanem keressünk azonnal mást helyette!!!
afellay? esetleg sanszos igazolás még kiko, aki addig amíg nincs szükség rá simán tolhatná a bé csapatban. keirrisont meg szerintem elfelejthetjük. csak azért, hogy beférjen nem fogunk felállást változtatni, ezt bojan esetében se tettük.barca0417 írta:Az MVP tagjai közül valaki lesérül, akkor ott van helyette mondjuk Sánchez... és a padon?
- barca0417
- Entrenador del Barça
de tavaly szerencsések voltunk, hosszú idő után először volt olyan hogy nem hiányzott senki sérülés miatt a kulcsjátékosok közül, és most inkább a támadó szekcióra gondolok, nem felejtettem el Abidalt..
de ha mondjuk Az MVP tagjai közül valaki lesérül, akkor ott van helyette mondjuk Sánchez... és a padon?
szerintem a jelenlegi állás szerint eljött az idő, hogy Keirrison, akiért nem kell fizetnünk, és úgyse kapnánk érte semmit, felvehesse a mezt, ami még sose volt rajta.. 4-5 számú támadónak megfelel.
de ha mondjuk Az MVP tagjai közül valaki lesérül, akkor ott van helyette mondjuk Sánchez... és a padon?
szerintem a jelenlegi állás szerint eljött az idő, hogy Keirrison, akiért nem kell fizetnünk, és úgyse kapnánk érte semmit, felvehesse a mezt, ami még sose volt rajta.. 4-5 számú támadónak megfelel.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért Jeffren amennyit játszott, nem fogjuk megérezni hogy 1el kevesebben lesznek, max a kupameccseken betesznek a B csapatból egy újabb tehetséget.barca0417 írta: Hozzátéve hogy elöl is távozik Bojan és Jeffren és csak 1 érkező lesz valószínű..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Nem szabad semmilyen irányba túlzásba esni, ne temessük előre, de ne is várjuk Messiásként.... Sánchezt és Rossi-t meg mást se...
Amúgy egyikőjükkel sem járnánk rosszul, én inkább az olaszra szavazok, engem ami inkább aggaszt, hogy a jelek alapján jövőre még szűkebb lesz a keretünk... bár még korai ilyet mondani, nem tudjuk a vezetők elképzeléseit, de ez a hátulról elmegy Milito, de nem kell senki, ott megvagyunk meg a ha Fabregas nem jön, akkor senki ne jöjjön, ezek, nem tetszenek annyira...
Hozzátéve hogy elöl is távozik Bojan és Jeffren és csak 1 érkező lesz valószínű..
Amúgy egyikőjükkel sem járnánk rosszul, én inkább az olaszra szavazok, engem ami inkább aggaszt, hogy a jelek alapján jövőre még szűkebb lesz a keretünk... bár még korai ilyet mondani, nem tudjuk a vezetők elképzeléseit, de ez a hátulról elmegy Milito, de nem kell senki, ott megvagyunk meg a ha Fabregas nem jön, akkor senki ne jöjjön, ezek, nem tetszenek annyira...
Hozzátéve hogy elöl is távozik Bojan és Jeffren és csak 1 érkező lesz valószínű..

-
- Director del Fútbol
Hogy lehet egy olyan játékos túlértékelt akiről a fórum 80% azelőtt sohasem hallott?Imperial írta: Még Csigrinszkijnél is túlértékeltebbnek érzem, de itt már olyan reklámot kap, hogy mint az influenza, úgy terjed a "Sanchez" és a "technikás világklasszis" szókapcsolatok használata
Az hogy mi sokat adtunk érte az nem jelenti feltétlenül azt hogy túlértékelt.
Pont azon gondolkoztam hogy ha most látnánk Ronaldinho-t a PSG-ben és azt mondanák rá mai árakkal nézve hogy 50 vagy 60 millió. Ki mondaná azt hogy ez reális ár?
Légy következetess! Ne alkoss helyettem véleményt! Dzsuzsákról nem azért írom le, hogy nyomába se érhet Sancheznek, mert magyar, ha nem azért, mert ez a valóság. Bizony egy középszerű játékos, semmi több. Több szót kár is rá vesztegetni.Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ha Dzsudzsák nem magyar lenne, most te is mást írtál volna róla, de szerencsétlen sajnos magyarnak született, és így a legtöbb önjelölt edző és futballszakértő szemében már csak max. egy középszerű játékos lehet.
Ezért is felesleges magyar fórumon vitázni, mert itt kb. 10ből 8 ember azt fogja mondani, hogy Dzsudzsák említése egy vicc, miközben az a 8 ember lát annyira szubjektíven hogy az már vicc...
Kár hogy ez a trendi ma, hogy a magyar futballt semmibe se nézzük
A Barca játékát szeretem, nem azt a szerencsétlenkedést, amit magyar "futballnak" neveznek. A futballszakértő szajkózását pedig már abbahagyhatnád.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Majd meglátjuk akkor, hogy Sanchez mit fog bizonyítani, ha egyáltalán jönni fog! Még Ibrahimovics esetében sem tettem, de azt megígérem hogy én leszek az egyik első kárörvendő ha nem fog beválni! Még Csigrinszkijnél is túlértékeltebbnek érzem, de itt már olyan reklámot kap, hogy mint az influenza, úgy terjed a "Sanchez" és a "technikás világklasszis" szókapcsolatok használata 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ehhez kicsit hozzászólnék, a mérleg másik oldala "üt" meg téged.Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ha Dzsudzsák nem magyar lenne, most te is mást írtál volna róla, de szerencsétlen sajnos magyarnak született, és így a legtöbb önjelölt edző és futballszakértő szemében már csak max. egy középszerű játékos lehet.
Ezért is felesleges magyar fórumon vitázni, mert itt kb. 10ből 8 ember azt fogja mondani, hogy Dzsudzsák említése egy vicc, miközben az a 8 ember lát annyira szubjektíven hogy az már vicc...
Dzsudzsák végre egy kiemelkedő alak lett, és ez ráfért a Magyarokra, magyar labadrúgásra, ezért néhányan már túl is értékelik jóhiszeműen Balázsunkat. Szerintem nálad ez áll fent. Balázs SZERINTEM Europai szinten egy közepes játékos, nem egy tucat féleség, és nem is klasszis. Amit tud hozza, viszont benne már többet nem látok, sőt nála pont azt érzem,hogy nagyobb csapatban csak kevesebbet tudna hozni, mint tette azt PSVnél. Míg Sancheznél ez fordítva van szerintem.
Mint admin:
még nem olvastam vissza, de meg fogom tenni, és haragudni fogok arra aki egyáltalán felhozta itt Dzsudzsák nevét, mert erőteljes OFF, és tudom, én is ezzel a hsszel nyújtottam, de azért igyekeztem belevonni,hogy mit érzek Sanchezzel kapcsban, pl egy Dzsudzsákhoz viszonyítva.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Őszintén, mit gondoljak egy olyan fazonról, aki a Lille és Juve szintű csapatok helyett elmegy Dagesztánba holmi Anzsi Mahacskalákhoz kitömni a zsebét?Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()

Meg az se véletlen, hogy míg Dzsudzsákot Anzsi Mahacskala, Juventus, Lille szintű csapatok vinnék, addig Alexis Sánchez iránt a Barcelona, a Manchester United, a Man. City, az Inter, a Chelsea és a Real Madrid érdeklődött/érdelődik... Érzed a különbséget?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
Ez kicsit OFF:Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Te egy olyan PSV-t hasonlítasz össze az Udinesevel ami egy holland bajnokságba nem tudott Bl helyre jutni, ellenben az Udinevel ami egy olasz bajnokságban (ami bármit mondasz hollandnál sokkal erősebb) beértek Bl selejtezőre egy bizonyos Sancheznek a közreműködésével.
ON
Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor fennáll az öngyulladás veszélye erőteljesen nála.Barca+ írta:Nekem csak egy pár dolog tiszta Alexis Sanchez-l kapcsolatban!
3: Lobbanékony
Viccen kívül, a felsoroltakkal egyetértek, és nagyon remélem, hogy jönni fog. Óriásit húznánk vele, efelől kétségem nincs.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bartholomew múlt héten Londonban járt és letett egy 35 millió eurós ajánlatot Cescért az Arsenal asztalára. Válasz még nincs, az anyag tanulmányozás alatt. Úgy tűnik ez kevés lesz.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Persze, hogy nem, mivel a két játékos között rajzolni lehet a különbséget és nem Dzsudzsák javára. Most őszintén miért is vetődött volna fel a neve?Imperial írta: Én láttam a válogatott összes meccsét az utóbbi néhány évben, jó részét élőben is, és én meg azt mondom hogy Dzsudzsákért is ugyanekkora összeget kifizethettünk volna ennyi erővel, mégsem fordult meg senkinek sem a fejében! Bezzeg a számunkra alig ismert Sanchezről simán el lehet hitetni, hogy megér annyit.
Még viccnek is rossz.
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Nekem csak egy pár dolog tiszta Alexis Sanchez-l kapcsolatban!
1: Nagyon érzi a labdát
2: Gólérzékeny( távolról is) bár ezt Pep úgyis kiöli belőle
4: jól osztogatja a lasztit és végül de nem utolsó sorban
5: Nagyon jó az összjátékban is!
A Lazio a Milan és még számos csapat ellen az Udinese legjobbja volt.
Remélem jön ( persze értelmes áron ) és akkor itt is megmutathatja, hogy mit tud!Bár kellenek neki is játékpercek mert az nélkül majd mindenki szídja mint akár Bojan-t is, hogy nem sok mindent mutatott!
Go Sanchez Barca!
Személyes vélemény!
1: Nagyon érzi a labdát
2: Gólérzékeny( távolról is) bár ezt Pep úgyis kiöli belőle

4: jól osztogatja a lasztit és végül de nem utolsó sorban
5: Nagyon jó az összjátékban is!
A Lazio a Milan és még számos csapat ellen az Udinese legjobbja volt.
Remélem jön ( persze értelmes áron ) és akkor itt is megmutathatja, hogy mit tud!Bár kellenek neki is játékpercek mert az nélkül majd mindenki szídja mint akár Bojan-t is, hogy nem sok mindent mutatott!
Go Sanchez Barca!
Személyes vélemény!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Enrique Pina, az Udine spanyolországi képviselője azt nyilatkozta egy chilei rádiónak, hogy leakarják zárni az átigazolást, és azt akarják, hogy boldog legyen Alexis. Remélem ez nem csak a chilei rádió kedvéért hangzott el, hanem így is gondolják.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Honnan veszed, hogy egy meccset sem láttam?!
Láttam kb. 4 meccset ahol játszott, nem sok, de egyiken sem mutatott nekem egy 30 milliós teljesítményt ebben biztos vagyok!
Nem fogsz tudni meggyőzni, hiába is vagy akkora fanja, én szerintem bukás lesz az üzlet, ez a saját véleményem. Erre még akkor is jogom lenne, ha egy meccset sem láttam volna tőle! Ne te mondd már meg, hogy miről alkothatok véleményt, és miről nem! Én láttam a válogatott összes meccsét az utóbbi néhány évben, jó részét élőben is, és én meg azt mondom hogy Dzsudzsákért is ugyanekkora összeget kifizethettünk volna ennyi erővel, mégsem fordult meg senkinek sem a fejében! Bezzeg a számunkra alig ismert Sanchezről simán el lehet hitetni, hogy megér annyit.
Láttam kb. 4 meccset ahol játszott, nem sok, de egyiken sem mutatott nekem egy 30 milliós teljesítményt ebben biztos vagyok!
Nem fogsz tudni meggyőzni, hiába is vagy akkora fanja, én szerintem bukás lesz az üzlet, ez a saját véleményem. Erre még akkor is jogom lenne, ha egy meccset sem láttam volna tőle! Ne te mondd már meg, hogy miről alkothatok véleményt, és miről nem! Én láttam a válogatott összes meccsét az utóbbi néhány évben, jó részét élőben is, és én meg azt mondom hogy Dzsudzsákért is ugyanekkora összeget kifizethettünk volna ennyi erővel, mégsem fordult meg senkinek sem a fejében! Bezzeg a számunkra alig ismert Sanchezről simán el lehet hitetni, hogy megér annyit.
de még mindig nem nézted meg pár meccsét,helyette itt nyomod a semmit. nem értem..Imperial írta:Én meg azt bírom, hogy itt egy pár ember kinevezte magát már futballszakértőnek és megpróbál meggyőzni mindenki mást, hogy ők látták az Udinese össze idei meccsét, és nekünk minden áron ki kell fizetni egy alig ismert játékosért ekkora összeget, ráadásul nem hiányposztra érkezne, és még csak nem is tapasztalt! Tehetségeink meg nekünk is vannak...
A spanyolok elleni meccsen volt egy kapu fölé bombázott lövése, meg egy szép cselsorozata, ennyi volt a diadalmenet. Le is cserélték a 65. percben...
van pár ember,aki odafigyelt rá a vébé óta,mint pl. én,nagyon sok udine-meccset láttam amiben persze az is közrejátszott hogy tavaly az egyik leglátványosabban játszó csapat voltak,de alapvetően sánchez-re voltam kíváncsi. az aláírásomba is jóval az első pletykák előtt írtam ki a nevét, szóval van némi fogalmam róla,nem csak úgy divatból kaptam fel mert le akarjuk igazolni.
meg nyilván a vezetőség sem véletlenül akarja leigazolni,meg még rajtunk kívül fél európa és nem véletlenül lett második a Fifa legtöbbre taksált játékosainak listáján sem.
az,hogy valakinek van egy értelmes véleménye mint pl. Bob-nak azt elfogadom,de hogy te úgy írsz véleményt hogy szinte soha nem láttad és még mindig neked áll feljebb,azt nehezen.
http://www.youtube.com/watch?v=ZgfMSkP7_eU
Lehet, hogy volt már ez a videó, de ez az egyik legjobb, ami a neten van róla. Különösen az eleje, ahol már-már Pedro szintjén harcol a labdáért, támadja le az ellenfelet. Ez mindenképpen bíztató.
Ugyanakkor nem tudom azt mondani, hogy Bob_Marley legutóbbi, vagy Boixos Quaresmát emlegető hozzászólásába bele lehetne kötni.
Lehet, hogy volt már ez a videó, de ez az egyik legjobb, ami a neten van róla. Különösen az eleje, ahol már-már Pedro szintjén harcol a labdáért, támadja le az ellenfelet. Ez mindenképpen bíztató.
Ugyanakkor nem tudom azt mondani, hogy Bob_Marley legutóbbi, vagy Boixos Quaresmát emlegető hozzászólásába bele lehetne kötni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végeláthatatlan a 2 ellentét
Tocy mint annyiszor ebben a fránya igazolás történetben ellentétes oldalon állunk!
Mindkét játékosnak vannak előnyei hátrányai!Rossi középszer, nagyon lealacsonyító kijelentés, játékintelligenciában biztos vagyok, hogy veri a chileit, s ami fontos jóval kevesebb labdaérintéssel játszik!És nem begyepesedett középcsatár, Nilmarral ketten tökéletesen oldották meg a 2 ékes keresztbemozgásos játékot, s a kicsi olasz nem egyszer szélről beindulva teremtett gólhelyzetet, vagy épp rásuhintotta!
Váratlan húzások mint érv kerül elő a legtöbbször....Mint tegnap írtam, most pontosítok 11 ember (mindegy, hogy kicsoda) tökéletes gépezetet alkot!Rossinál a játékintelligencia mellett a megbízhatóság is döntő érv!
Racionális érvek vannak az olasz mellett, Sanchez meg meglepőt húz....Megbízhatóság, konstans jó teljesítmény ez jellemzi az olaszt, s pont ez lenne az előnye, mert bármikor belökik akárcsak 10 percre tudja hozni magát!
S ha már Sanchez forgatta a spanyol védelmet, Rossi meg a szemünk láttára okozott nem egy nehéz percet ellenünk akár a Camp Nouról, akár a Madrigalról beszélünk!
És tegnap írtad, hogy nem érted 'aggodalmamat", jelenleg nagy lila köd van előttem, hogy hova tesszük a chileit, s mit kezdünk vele!
Nem játszott még itt a chilei, nem tudhatjuk mi lesz, lehet nagyon beválik, de továbbra is fent tartom logikai szinten nem ő a mi fegyverünk!2 példát hoznék fel Keita azért játszik többet, mint Thiago, mert jóval megbízhatóbb, s folyamatosan hozza az elvárt szintet, Thiago még fiatal, s technikai adottsága megvan, de még nem olvassa kellőképpen a játékot!
Afellay dettó, nála még az is döntő, hogy védekezésben gyenge, s támadásban is holterekben mozog!Fél éve van itt, ezekben a dolgokban biztos fejlődni fog!
Pep is ezért nem meri őket berakni, mert lehet épp húz egy cselt gól, de lehet épp megakad rajta a támadás, egy Pedrotól meg folyamatosan tudod mit vársz, s megkapod!
Sanheznél ugyanezt érzem, nem a váratlan "húzásai" van szükség, hanem ha be kell lépni 10-15 percr, akkor ugyanazt hozza mintha kapna egy félidőt, gyorsan felvegye a ritmust, egy érintőben játsszon!
De adjuk meg neki a bizalmat, mert még fiatal fejlődőképes, nagyon nehéz időszak lesz előtte, belecsöppen egy más világba, a kezdőből hirtelen pados lesz, s nem lesz túl sok ideje, hogy megtanulja a rendszert, rögtön villantani kell!Kívánom, hogy mindezek teljesüljenek, s hasznára legyen a csapatnak!

Tocy mint annyiszor ebben a fránya igazolás történetben ellentétes oldalon állunk!
Mindkét játékosnak vannak előnyei hátrányai!Rossi középszer, nagyon lealacsonyító kijelentés, játékintelligenciában biztos vagyok, hogy veri a chileit, s ami fontos jóval kevesebb labdaérintéssel játszik!És nem begyepesedett középcsatár, Nilmarral ketten tökéletesen oldották meg a 2 ékes keresztbemozgásos játékot, s a kicsi olasz nem egyszer szélről beindulva teremtett gólhelyzetet, vagy épp rásuhintotta!
Váratlan húzások mint érv kerül elő a legtöbbször....Mint tegnap írtam, most pontosítok 11 ember (mindegy, hogy kicsoda) tökéletes gépezetet alkot!Rossinál a játékintelligencia mellett a megbízhatóság is döntő érv!
Racionális érvek vannak az olasz mellett, Sanchez meg meglepőt húz....Megbízhatóság, konstans jó teljesítmény ez jellemzi az olaszt, s pont ez lenne az előnye, mert bármikor belökik akárcsak 10 percre tudja hozni magát!
S ha már Sanchez forgatta a spanyol védelmet, Rossi meg a szemünk láttára okozott nem egy nehéz percet ellenünk akár a Camp Nouról, akár a Madrigalról beszélünk!
És tegnap írtad, hogy nem érted 'aggodalmamat", jelenleg nagy lila köd van előttem, hogy hova tesszük a chileit, s mit kezdünk vele!
Nem játszott még itt a chilei, nem tudhatjuk mi lesz, lehet nagyon beválik, de továbbra is fent tartom logikai szinten nem ő a mi fegyverünk!2 példát hoznék fel Keita azért játszik többet, mint Thiago, mert jóval megbízhatóbb, s folyamatosan hozza az elvárt szintet, Thiago még fiatal, s technikai adottsága megvan, de még nem olvassa kellőképpen a játékot!
Afellay dettó, nála még az is döntő, hogy védekezésben gyenge, s támadásban is holterekben mozog!Fél éve van itt, ezekben a dolgokban biztos fejlődni fog!
Pep is ezért nem meri őket berakni, mert lehet épp húz egy cselt gól, de lehet épp megakad rajta a támadás, egy Pedrotól meg folyamatosan tudod mit vársz, s megkapod!
Sanheznél ugyanezt érzem, nem a váratlan "húzásai" van szükség, hanem ha be kell lépni 10-15 percr, akkor ugyanazt hozza mintha kapna egy félidőt, gyorsan felvegye a ritmust, egy érintőben játsszon!
De adjuk meg neki a bizalmat, mert még fiatal fejlődőképes, nagyon nehéz időszak lesz előtte, belecsöppen egy más világba, a kezdőből hirtelen pados lesz, s nem lesz túl sok ideje, hogy megtanulja a rendszert, rögtön villantani kell!Kívánom, hogy mindezek teljesüljenek, s hasznára legyen a csapatnak!

Én meg azt bírom, hogy itt egy pár ember kinevezte magát már futballszakértőnek és megpróbál meggyőzni mindenki mást, hogy ők látták az Udinese össze idei meccsét, és nekünk minden áron ki kell fizetni egy alig ismert játékosért ekkora összeget, ráadásul nem hiányposztra érkezne, és még csak nem is tapasztalt! Tehetségeink meg nekünk is vannak...
A spanyolok elleni meccsen volt egy kapu fölé bombázott lövése, meg egy szép cselsorozata, ennyi volt a diadalmenet. Le is cserélték a 65. percben...