Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is azt mondtam, hogy megérdemli a portugál, de ez egy ilyen díj, erősen benne van a hype faktor. De én még mindig könnyebben lenyelem CR idei Aranylabdáját, mint anno Sevcsenkóét vagy Cannavaróét, de ez már itt off.Kash írta:Szerintem meg nem érdemli meg.LG írta:Azért hozzátenném, a CR Aranylabdáját kritizálók is csendesebbek voltak, mikor CR néhány meccs alatt átvette a vezetést a góllövőlistán. Amúgy én is azt mondom, hogy ha szigorúan a teljesítményt nézzük, jobb volt Messi az évben, tudásban meg eleve más szint. De a díj jellegét ismerve, megértem, hogy CR kapja.
Azt sajnálom, hogy a Klasszikuson nem pörkölt oda a Realnak, akkor egészen más lenne a szájízem igy év vége felé.
A BL-t nem csak ő nyerte meg, hanem további 11+ játékos, akik mind ugyanannyit adtak hozzá a győzelemhez, vagy többet, mint ő, az EB győzelemhez meg az ég adta világon semmi köze, ami a pályán mutatottakat illeti, a pályán kívüli megmozdulásai, a bíztatás és miegyéb, az más kérdés.
Nem mutatott semmi olyat az előző évben, amiért neki aranylabdát kellene adni...A név, és a BL+EB viszont meghozza neki, bármennyit is tett értük.
Messin pedig nem látszik, hogy bármi kedvét szegné, ilyen motiváltan játszani rég láttam.
Szerintem meg nem érdemli meg.LG írta:Azért hozzátenném, a CR Aranylabdáját kritizálók is csendesebbek voltak, mikor CR néhány meccs alatt átvette a vezetést a góllövőlistán. Amúgy én is azt mondom, hogy ha szigorúan a teljesítményt nézzük, jobb volt Messi az évben, tudásban meg eleve más szint. De a díj jellegét ismerve, megértem, hogy CR kapja.
Azt sajnálom, hogy a Klasszikuson nem pörkölt oda a Realnak, akkor egészen más lenne a szájízem igy év vége felé.

Azt hiszem akkor az utolsó, amin betalált az az emlékezetes 4-3 idegenbeli siker 2014 tavaszán. Ott hatalmasat játszott, pedig akkor volt élete egyik leggyengébb formájában, de arra a meccsre nagyon összekapta magát. Hasonlóak a körülmények, az aktuális formák megint nem mi mellettünk szólnak, megint megkéne úgy lepni őket, ott gyakorlatilag elbukták a bajnokságot azon a meccsen.BarcafanTomee írta:Már öt Classicón maradt gólképtelen zsinórban. Az ő szintjén ez már komoly sorozat, reméljük ez is megszakad holnap, nagyon kelleni fog a legjobb Messi.
A szakértők már megmondták, ugyanaz a csendes kisgyerek, semmi személyiségfejlődés.MessiNeymarSuarez írta:Kis érdekesség:
https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... 01/?type=3" target="_blank
Tegnap Messi nyugtatgatta Neymart és Lajost mikor provokálták őket
Ok, a feltételek adottak. 10 év múlva mehet...visca el barca írta:kacsa, de azért beteszem
A Mirror szerint a Manchsester City mindenáron meg szeretné szerezni Messit, és hajlandó 130 millió eurót fizetni érte, majd ez az összeg még meg is duplázódhat, azaz az évek múltán akár 260 milliót is megérhet az üzlet a katalánoknak. Emellett az angolok heti 550 ezer eurós fizetést kínálnának az argentinnak.

S.Agüero írta:A média túltolja, hagyjad.Messias2 írta:Leo Messi has scored 9 goals from 10 shots on target in the 2016/17 CL (90%).
Nem rossz.
Jogos. TOP 3-ba majd betuszkolják..S.Agüero írta: A média túltolja, hagyjad.