Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
kristop írta:az is milyen nevetséges már, hogy puyol még a kispadon sincs, pedig már jó ideje a barcánál van, az egyik legfontosabb ember, erre nincs kedve leülni a padra? vagy messi, a legjobb játékosunk, erre meg nincs kedve játszani? hányok.csababarca írta:Most lehet ezt szépíteni,meg találgatni,hogy miért nem kezd. De a tény az,hogy 57Mért vettük,és ül a padon,úgy,hogy Messi sincs.
az nem szépítés, meg kifogás, hogy nincs megfelelő állapotban, az tény.
az is milyen nevetséges már, hogy puyol még a kispadon sincs, pedig már jó ideje a barcánál van, az egyik legfontosabb ember, erre nincs kedve leülni a padra? vagy messi, a legjobb játékosunk, erre meg nincs kedve játszani? hányok.csababarca írta:Most lehet ezt szépíteni,meg találgatni,hogy miért nem kezd. De a tény az,hogy 57Mért vettük,és ül a padon,úgy,hogy Messi sincs.

mert már ezerszer leírta mindenki, az összes hír vele kapcsolatban erről szól és tata is elmondta a meccs előtti nyilatkozatában. nincs még olyan állapotban, ennyi, de napról napra javul.Kash írta:Kristop fórumtársunk leirta, hogy az ilyen HSZ-ek miatt bús panda, de hogy miért, azt nem értem.
+Deus írta:Áh, ez az Adriano...Ő mindig a 16-os kívülről lövi a szép gólokat egymásután.... Egy állattt
Nagyon kellett már ez a gól...
Neymar meg mi a fenéért ül a padon 57 millióért?...
egyenlő:57M egy padozó játékosért,tipikus barca...
Kristop fórumtársunk leirta, hogy az ilyen HSZ-ek miatt bús panda, de hogy miért, azt nem tudom.najó, amikor már az értelmes emberek is elkezdik ezt, akkor azért nagyon búúús panda vagyok