Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
hajdu b-t lőjje már le valaki. ez nem döcögős játék, mert helyzetunk van kismillio. nem ugy mint a milan ellen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
10/10Subinho írta:na végre, nem csak a semmitmondó passzolgatás és nulla helyzet!!! az akarat megvan! nekem Villával sincs bajom, akar nagyon, csak hát nincs játékban! mindenképp fent tartanám, mert kell neki a játék! Fabregas viszont hihetetlen, nem is értem, egyszerűen nulla! csak azért nem mondom, hogy a félidőben le kéne kapni, mert akkor Ini nem pihenhet... de ez a teljesítmény semmi! Thiago nekem tetszik, igen, vannak rossz megmozdulásai, de szerintem ígéretes, ahogy tolja! ha Xavi nem épül fel, mindenképp őt és Init kezdetném kedden.
hajrá, nagyon kell egy önbizalom növelő sok gólos győzelem és akkor kifelé mehetünk a hullámvölgyből!
Villának nagyon kell a játék ez látszik.
Thiago pedig fiatal és lendületes.
Engem személy szerint nem érdekelnek a hibái, másnak is van, lásd Fabregast azokkal a lassú labdákkal.
Viszont Thiagon nagyon látszik, mekkora kreativitás van benne.
Hatalmas labdákat tud adni és most, hogy van aki induljon, ezt meg is teszi.

Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
régen figyelem ezt a Thiago gyereket a baját úgy hívják, hogy nagyképűség! minden szituban brillírozni akar,azért lesz a feléből pofáraesés. Fabregas? =Csigrinszkij, Hleb, Bojan, ....stb. bukta a javából.Subinho írta:na végre, nem csak a semmitmondó passzolgatás és nulla helyzet!!! az akarat megvan! nekem Villával sincs bajom, akar nagyon, csak hát nincs játékban! mindenképp fent tartanám, mert kell neki a játék! Fabregas viszont hihetetlen, nem is értem, egyszerűen nulla! csak azért nem mondom, hogy a félidőben le kéne kapni, mert akkor Ini nem pihenhet... de ez a teljesítmény semmi! Thiago nekem tetszik, igen, vannak rossz megmozdulásai, de szerintem ígéretes, ahogy tolja! ha Xavi nem épül fel, mindenképp őt és Init kezdetném kedden.
hajrá, nagyon kell egy önbizalom növelő sok gólos győzelem és akkor kifelé mehetünk a hullámvölgyből!
Ki vannak tiltva a stadionból....divadka írta:kicsit off, de hol van a "b" közép ? csak egy zászlót látok a helyükön de azt pedig nem értem mi van ráírva. valaki esetleg ?
-
- Llegenda del Barça
Ez igaz.Gokuci írta:Háát, ezzel vitatkoznék...bence-barca írta:
Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.![]()
Na de végre Alexis! Nem hiszek a szememnek!
Ha helyzet sincs esély sincs a gólra, lásd Pedro...
Viszont ha helyzet van Alexis, akkor néha csak bemegy egy kósza lövés
Nem mellesleg a védelem mögé kerül, amit Pedro nem csinál, cselez Pedronak csak vissza passz van.
De én most az alap tényekre mondtam ezt. Hogy ők kihagyják a helyzetet, míg Messi nem jut el odáig. Itt akárhogy nézem nem lesz gól

Persze értelemszerűen az a jobb, ha legalább helyzetig eljutunk.
Pedro amúgy az Alexisék féle bagázsban van, sajna kb az egyetlen góllövónk Messi, de mostanság még ő sem és ekkor derül ki, h mennyire is szükségünk lenne a jó formájukra. Amíg Messi belövi a helyzeteit elnézzük Sánchezéktől.
De azért az is különbség, h ki ellen játszunk. Depor ellen szerintem azért Messi helyzetbe kerülne, míg Milan védelmét kevésbé tudná ennyire átjátszani ez a mai csapat.
-
- Barça B
Gyerünk még vagy 3 gólt ! Jobb helyzetkihasználást és akkor nem lesz probléma ! Lazuljatok egyet a nagy Keddi összecsapásra !
VISCA EL BARCA !!!!!!!44
VISCA EL BARCA !!!!!!!44
kicsit off, de hol van a "b" közép ? csak egy zászlót látok a helyükön de azt pedig nem értem mi van ráírva. valaki esetleg ?
- Subinho
- Director del Fútbol
na végre, nem csak a semmitmondó passzolgatás és nulla helyzet!!! az akarat megvan! nekem Villával sincs bajom, akar nagyon, csak hát nincs játékban! mindenképp fent tartanám, mert kell neki a játék! Fabregas viszont hihetetlen, nem is értem, egyszerűen nulla! csak azért nem mondom, hogy a félidőben le kéne kapni, mert akkor Ini nem pihenhet... de ez a teljesítmény semmi! Thiago nekem tetszik, igen, vannak rossz megmozdulásai, de szerintem ígéretes, ahogy tolja! ha Xavi nem épül fel, mindenképp őt és Init kezdetném kedden.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Alexis végre!!!
Jó Alves is meg Puyi is adja.
Nem értem Thiagot: egyszer varázsol,egyszer meg bénázik.
Remélem a 2 . félidőben a Messi- Ini.-Abidal hármas beáll!
Ui: Mikor fog elkezdeni a csapat 16oson kívülről lőni?????!
Jó Alves is meg Puyi is adja.
Nem értem Thiagot: egyszer varázsol,egyszer meg bénázik.

Remélem a 2 . félidőben a Messi- Ini.-Abidal hármas beáll!
Ui: Mikor fog elkezdeni a csapat 16oson kívülről lőni?????!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sörvirsli 2013.03.09. 20:55:17-kor.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
hát nemtom miért csinálja, pedig magyarra van állítva.Dr.Dre írta:Vissza kéne állítani a billentyűzetet cirilről magyarraVakmacska írta:на вчгрееееееееееееееееееееее
Nekem nem tetszik továbbra sem a játék. Látni, hogy nem nagyon értik meg egymást, lassúak, támadás alig van, de ami volt az nagyon szép volt.
Alexis nagyon fontos gólt szerzett, nem csak magának, hanem a csapatnak is.
Rajta látszott, hogy kicsit feloldódott a görcsösségből.
Villát akartátok?! itt van. tudom azt fogadtam meg, hogy lejjebb az igényekkel, de hát ennyire??????????!!!!!!!! szánalom.
Sanchez nagyon jó ma, Villa iszonyatos és Fabregas is. Ha Keddre nem épül fel Xavi, kezdhetne Thiago de semmiképp sem Fabregas... Tello meg akar meg van önbizalma, csak néha túl sok is van neki
94:39 6 - 1
nagyon nem tetszik, ahogy Villa folyamatosan veszekszik a társakkal...

Azt vártam, hogy stílusosan kibikázza a stadionból a labdát a gólvonalról.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
-
- Jugador del Barça
Háát, ezzel vitatkoznék...bence-barca írta:Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.Gokuci írta:De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket![]()
Ha helyzet sincs esély sincs a gólra, lásd Pedro...
Viszont ha helyzet van Alexis, akkor néha csak bemegy egy kósza lövés

Nem mellesleg a védelem mögé kerül, amit Pedro nem csinál, cselez Pedronak csak vissza passz van.

Csak ajánlani tudom!
Csak ajánlani tudom!
-
- Capitá del Barça
Az Alves-Alexis oldal eddig nagyon él.
Fabregast meg le kell kapni a pályáról.Volt 5 rendes labdaérintése..vagy lehet sokat mondtam.
Fabregast meg le kell kapni a pályáról.Volt 5 rendes labdaérintése..vagy lehet sokat mondtam.
-
- Llegenda del Barça
Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.Gokuci írta:De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket

-
- Jugador del Barça
De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket
Csak ajánlani tudom!
Csak ajánlani tudom!
-
- Capitá del Barça
Szép volt Alexis. 

- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Szerintem ma Puyol nagyon jó!
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Atyaég! Ha ő gólt ló, akkor nincs mese. Tovább is jutottunk a Milan ellen! 
Egyébként mindenképp kell neki játszania. A gyorsasága alapból döntő lehet, ha nem is találja meg mindig a kaput.

Egyébként mindenképp kell neki játszania. A gyorsasága alapból döntő lehet, ha nem is találja meg mindig a kaput.
на вчгрееееееееееееееееееееее
arra gondolsz,hogy 30méterre a kapunktól odaadja az ellenfélnek a labdát?FCB-Mate-FCB írta:Thiago miket művel?
hiába csinál olyan zseniális dolgokat, mint előtte, ezeket itt nem engedheti meg.