Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vajon ki lehetett az..Enrique írta:http://dvdx.hu/index.php?option=com_con ... &Itemid=49Lionel85 írta:Egy hónapja kb. valaki kérdezte, hogy milyen programmal jó feliratot égetni egy filmbe. Egyik moderátor vagy admin írt is pár variációt, de nem jegyeztem meg sajnos. Most érdekelne, melyik ez a program. Valami winnel kezdődik a neve...
http://dvdx.hu/index.php?option=com_con ... &Itemid=49Lionel85 írta:Egy hónapja kb. valaki kérdezte, hogy milyen programmal jó feliratot égetni egy filmbe. Egyik moderátor vagy admin írt is pár variációt, de nem jegyeztem meg sajnos. Most érdekelne, melyik ez a program. Valami winnel kezdődik a neve...
megpróbálomVictor_Valdes írta:nevezd át valami egyszerűbbre. Talán segít.
Ismerek ott egy megbízható srácot, tőle már én is rendeletem és teljesen korrekt az áruja is... Ha gondolod, akkor P.Ü!L.Messi 10 írta: 10 alatt csak Vaterán van onnan meg nem merek rendelni
10 alatt csak Vaterán van onnan meg nem merek rendelniDrigo írta:Ilyen mezekért 10-nél többet biztos nem adnék, de még azt is fájjó szívvel.L.Messi 10 írta:De Lionba drágaén akarok majd venni karácsonyra, de inkább innen: focimix.com rendelek, mert csak 14!
Ilyen mezekért 10-nél többet biztos nem adnék, de még azt is fájjó szívvel.L.Messi 10 írta:De Lionba drágaén akarok majd venni karácsonyra, de inkább innen: focimix.com rendelek, mert csak 14!
De Lionba drágaEl fanático írta:A Lionsportnál sincs gond a cserével, tök jó arc a főnökasszony, én is beszéltem már vele, mert gondok voltak a mérettel - bár az is igaz, hogy nekem futárral már másnap küldte a jó méretet és nem pénzt kellett visszaadni...:Poldi:.. írta:az, hogy nincs bankkártyám![]()
és USA-ból honnan? vannak vmi oldalak?
mondjuk mostmár jön a Lionsportból.
Ha már Lionsport: már kapható náluk az idei hazai mez is - egyenlőre számozás nélkül.
A Lionsportnál sincs gond a cserével, tök jó arc a főnökasszony, én is beszéltem már vele, mert gondok voltak a mérettel - bár az is igaz, hogy nekem futárral már másnap küldte a jó méretet és nem pénzt kellett visszaadni...:Poldi:.. írta:az, hogy nincs bankkártyám![]()
és USA-ból honnan? vannak vmi oldalak?
mondjuk mostmár jön a Lionsportból.
fcbarca0827 írta:Megnéztem egy régi jegyemet (a görögök ellenit). Ott a 22. sorban ültünk (illetve álltunkcsababarca írta:Nem tudja valaki,hogy a Puskás stadionban a sorok alulról felfelé vannak számozva,vagy felülről lefelé?) és, az szinte a teteje volt. (a kapu mögött) Szóval, a lényeg, hogy alulról-felfelé.
Megnéztem egy régi jegyemet (a görögök ellenit). Ott a 22. sorban ültünk (illetve álltunkcsababarca írta:Nem tudja valaki,hogy a Puskás stadionban a sorok alulról felfelé vannak számozva,vagy felülről lefelé?
Egyébként Kaká felirat van a csukán, így kicsit cinkes megvenni...:Poldi:.. írta:http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... E=Heritage
innen rendelt már valaki? ezt a cipőt szeretném valószínű, itt vannak a méretemben![]()
valaki help pls. mennyi idő még megjön meg ilyesmi..
Rájuk is érvényes a 3napos szabály h ha nem jó akkor visszaveszik,de ezért érdemesebb amúgy az USA-ban vásárolni mert ott úgy van h ha nem jó és használtad is akkor is visszaveszik...:Poldi:.. írta:felpróbáltam már am. németben egyet, csak buta voltam és nem vettem meglionba csak 46 1/3-os van és ha az nyomja? :S visszaveszik?