Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csere a romában, szóval nem.Bojanról mi véleményetek? Visszahoznátok?
Értem én persze, csak ha így nézzük, miért nem hozunk 2őt, mert lehet kiesik Villa és Messi.visca el barca írta:nem persze, ha egyik kiesik, megin ott leszünk ahol a part szakad, egy emberre hárul majd minden, ráadásul rotálni sem lehet...MU&Barca fan írta: Szerintem a csatársorral nem lesz gond: Villa, Sanchez, PEDRO, Messi
én sem eőltettem tulzottam, de idén beláttam h igenis kell előre vmi klasszis messi mellé, mert láttuk telloval meg cuencaval mire mentunk
nem persze, ha egyik kiesik, megin ott leszünk ahol a part szakad, egy emberre hárul majd minden, ráadásul rotálni sem lehet...MU&Barca fan írta: Szerintem a csatársorral nem lesz gond: Villa, Sanchez, PEDRO, Messi
Ha Messit kirakjuk a szélre, akkor akár Villát is betehetnénk középre, semmi szükség RvP-re. Szerintem ha Villát közelebb játszatnánk a kapuhoz, akár Messi előtt is, visszanyerné a góllővő formáját, és Messin is kisebb lenne a teher, bár nem tudom ez mennyire kivitelezhető. Bale nem védő, és meglözelitőleg sincs olyan poszt nálunk, amit ő játszik. Ő egy vonalszélső tud futni meg beadni, ezeka fő erényei, a mi játékunk sokkal összetettebb(lehet h tévedek annyira nem ismerem Bale-t, de én nem tudom elképzelni itt)Firefox írta: Nem ellenezném, de ha jönne akkor középre kell rakni és Messi szélre. Ha Messi a világ legeslegjobbja, akkor a szélen is annak kell lennie! Hiába ő a leghatékonyabb emberünk középen, de ha már lenne valaki aki beveri a beérkező labdákat, akkor valamilyen szinten pótolva lenne Messi csatárszerepe, és a Bolha játszhatna szabadon(nem mintha most máshogy játszana, de úgy ténylegesen szabadon), és húzogathatná a váratlanokat.
Neymar bennem hatalmas kérdőjel, ennek pontot tennék a végére. Szívesen látnám Geretbélt és Thiago Silvát + RvP, de mivel kétlem, hogy 2 védőt hozunk, ezért Silva és RvP. És szerintem ha nem is véglegesen, de sok meccsre feljön Dölöfü és még a nagyobb tehetségek.
Vamos!
Igen volt egyenava. A klasszikus előtt.neobarca írta:Jó kanty de nem lettem okosabb...kanty írta:Hát, aki csak az NBA topicot olvassa.Igazán leírhattad volna a választ is...
![]()
Jó kanty de nem lettem okosabb...kanty írta:Hát, aki csak az NBA topicot olvassa.
Hát, aki csak az NBA topicot olvassa.neobarca írta:Mi ez az egyen profilkép szinte mindenkinél?Lemaradtam valamiről?
![]()
Én elégedett lennék azzal is,ha elmagyaráznák a védőinknek,hogy nem kell mindent szépen megoldani,néha beleférnek a csúnya megoldások is.sjd írta: Ugyanakkor azt még mindig tartom, hogy egy védő sem születik úgy, hogy nem tudja előrevágni a labdát, ez egyszerűen a taktika része, Hummelstől Ramosig mindenki így csinálná, ha a Barcában játszana. Szóval ezért idehozni direkt egy német/angol védőt....
sjd írta:Ugye tudod, hogy annak köszönhetjük a 75%os labdabirtoklást és az egész játékunkat, hogy nem csak vaktában bikázzuk ki a labdákat?
Llorrente Ibra kategória, Muniain meg nem tudom, hogy jobb-e akárcsak Afellaynál isBarcaman1993 írta:Ha csatárt veszünk, akkor én inkább gondolnék Llorrentére, vagy Muniainra, mint a bohóc Neymarra, vagy a csillagászati árú Van Persire. Esetleg Torres, ha belelendülne vmi véletlen folytán.Más nem jutott az eszembe. Illetve 1 mégis. Adrián Lopez az Atleticoból. Nagyon jól nyomja a srác és nagyon fiatal mellé. A gond, hogy ő is valószínűleg drága lenne, de nem hinném, hogy Neymar kategória.
csababarca írta: Thiago Silva jó lenne, de én az utóbbi meccseken lévő védelmi teszetoszaság végett kínomban már egy angol védőt is elnéznék,vagy németet(Hummels),aki nem gondolkozik a 16on belül,hanem szépen belebikázik a labdába egyet,és takarít.
Bal oldalra még eszembe jutott Filipe Luiz neve. Ugye mielőtt Maxwell jött volna, akkor volt téma, de egész jól nyomja a srác. Vagy a Malagából Monreal. Hát ki tudja. Középre jóval nagyobb a választék, balra nem igazán. Esetleg Bastos?Sanama írta:Én is leginkább 2 védőt hoznék.
Alba meg T.Silva. Nem mondom hogy olcsó lenne,de erre szükség van.
Nevetséges,hogy a védelemben lassan már senki sem a posztján játszik,mert nem lehet megoldani.
Csatár nem kell, Villa vissza fog térni, Pedro ennél már csak jobb lehet,Afellay is ott lesz.
Középpályára sem kell szerintem senki.