palesz77 írta:Ezzel viszont szintén teljes mértékben egyetértek. Nekem is azok között van amúgy, akiket kedvelek kifejezetten a keretből, és Rakiticéknél semmivel se tartom rosszabbnak. Hosszútávon is jó lehetne itt kiegészítőnek szerintem, de a középpálya jövője, és hasonló dolgokat túlzónak érzem vele kapcsolatban azért.

Szerintem a túlnyomó többség, még azok is akik elfogultak vele szemben, tisztában van vele, hogy nem ő lesz a kp vezére, sőt ha ő kellene stabil kezdőnek, akkor már régen rossz lenne nekünk, de első számú cserének a kp-ra tökéletes lehet, persze annak tekintetében, hogy jön-e Coutinho.
Bevallom én ezt a szerepkört, és talán többet is, Rafinhaban láttam és meggyőződésem, hogy többször is a kezdőben találhatta volna magát, de két ilyen komoly, úgy tűnik krónikus sérülés után nem lehet rá stabilan számítani.
A Rakiticel való szembeállítás szerintem sántít, nem ugyanazok az erősségeik. Sr-nél inkább a labdával való stabilitás, pontos passzok, nagyon jól lát a pályán. Rakitic ellenben a fizikumát nagyon jól kihasználja, besegít védekezésben és a kapu elé is odaér. És sokak véleményét sem érzem helytállónak, hogy dadog nála a labda. Tény, hogy nem egy Neymar, de elég technikás, a feladatköréhez képest pedig bőven az. Ezt a Sevillaban is bizonyította már.