Egyetértek, de itt az a lényeg, amit nem ismerünk, ilyenkor nem is feszegetem, mint Araujo távozni akar e, vagy sem.
Simán lehet, hogy Gündogan távozni akart, és erre lenne több oka is, mint Araujonak.
-összeveszett Araujoval, láthatta, hogy itt ha igazat beszél is, nem olyanok a körülmények, mint a Citynél
(Igaz vicces, hogy ott is elmaradoznak az eredmények, Guardiola meg lemarja az arcát

lehet a feszültebb helyzetben már ott sem néznék olyan jó szemmel a kritikát, még ha van is benne igazság, főleg Guardiola, aki erős személyiség, láthattuk több játékosával)
-nem látszott, hogy a klub lényegesen előre tud lépni, tud majd igazolni, ténylegesen a bajnoki, BL címért mehetünk
-én pontosan úgy látom, hogy hiába jött Flick, szakmailag sem lett volna jó neki az idei szezon, igaz ebben Olmo leigazolása is lökött egyet rajta.
Eggyel feljebb leírtam a várható eredményeket idénre, az elvárásaimat is ehhez igazítom szezon elején óta. Személy szerint az ő pozíciója Olmo nélkül sem biztos. Szerintem ő nem akart vkp-t játszani, amiről már Xavinál is utalgatott. Ilyen FFP mellett Flick nem akart VKP-t, felhozta Bernalt és Casadot. Tkp-nak, ahogy te is írtad, Pedri és Raphinha is előrébb, főleg, ha szélső is érkezik, de ott van Fermin és Torre. Ahogy kiderült, Pedrinek még jobban is áll, szerintem Gündogan is nagyon jó lehetne ott, én eleve oda akartam hozni, már Xavi távozása után, egy mélységi irányítónak.
Ezeket a dolgokat kellene tisztán látni Gündogan távozásánál.
A helyzet iróniája, hogy a City sem olyan jó idén, és szerintem ott is hátrébb kell játszania Silva és De Bruyne miatt.
Mivel a távozása végül nem osztott nem szorzott Olmo regisztrálása kapcsán, és egyszerre voltak a keretben, én inkább azt mondanám, hogy Gündogan akart távozni, minthogy a vezetőség várta a távozását Olmo regisztrálása kapcsán. Szerintem mind2 játékost egyszerre képzelték el a keretben, és Flicknek is ezért nem volt prioritás a VKP-s igazolása.
De ez csak az én véleményem, az igazságot szerintem nem fogjuk megtudni.