noname írta:Ez egy nagyon korrekt ajánlat a Milan részéről, ha a hír igaz. Thiago egyelőre inkább tehetség, mint bizonyított játékos, bár látható h alighanem Iniesta szintjére, vagy még feljebb ér majd idővel. Mindamellett egyelőre húzóember nem tud lenni, ami nem is meglepő. Thiago Silva jelenleg alighanem a világ legjobb védője, így az ajánlat teljesen korrekt. Annak örülnék természetesen, ha mindketten itt játszanának jövőre, de ez az ajánlat megfontolandó, persze ha valóban igaz. Nem kell Silva mindenáron, de a jelenlegi csapatba alighanem rá nagyobb szükség lenne, mint Thiagora. Épp ezért mondom h megfontolandó. Igazából remélem h ez csak a annyit jelent h van az a (reális tartományban mozgó ár), amiért elengednék. Egy 20+Afellay ajánlattal megpróbálkoznék, ha nem megy, akkor esetleg Keitát is oda lehet csapni mellé. De ez a max, amit rááldoznék.
Nem értem miről beszélsz.

Ha még ők adnának 10-et Silva mellé, akkor is húznám a számat, de hogy Thiagót TILOS elengednünk, az egyszer biztos. Xavi sajnos jobb már nem lesz, Fabregas és Iniesta vannak itt hosszútávra, de melléjük is kell valaki, Thiagónál jobb emberünk pedig nem lesz. Bocs a kifejezésért, de hülye a vezetőség, ha Thiagót elengedi. Silva ha jól tudom 28 éves már, van benne talán 4 nagyon jó év, de Thiagóban simán van még 10.
Ha nagyon kell nekünk Silva, akkor 25+Afellay még belefér nálam, az a mi szempontunkból 28, az övékéből inkább 35, ami szerintem korrekt mindkét félnek. Ha ez nem, akkor Vertonghenre kell rástartolni!
Ami Keitát illeti, ha igaz a hír, hogy idén lejár a szerződése, mert nem játszott elég percet, akkor tartsuk meg, hosszabbítsunk vele 1+1 évre. Ingyen ne engedjük el, akkor csak kellene hoznunk valakit Busquets cseréjének.