Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van alapja annak amit mondasz!baas11 írta:És hát nem Xavinak kéne a szabikat lőni mert nem megy neki mindegyik ugyanolyan...lágyan kapura íveli és főlé megy...nincs benne erő ,és nem csapódik !Vagy gyakoroljon még....
Évek óta, pontosabban Rivaldo óta hiányolom a távoli lövéseket, és amit még nem értek sokX, h a pontrugásokat 30-40 méterröl nem iveljük be a kapu elé(amiböl a gól is született), hanem passz és elölröl egy felállt fal ellen...LG írta:A távoli lövéseket én akkor is hiányoltam, mikor sorba hoztuk a meccseket, most meg még annál is sokkal jobbanJó lövőink vannak, mégis 16-n kivülről szinte veszélytelenek vagyunk. Néha 1-1 lapos lövés megy, de azok veszélytelenek. Szeretnék már a középályásainktól egy normális átlövéseket látni. Most is Tourénak volt egy lehetősége, elgondolkodott, h lőjjön-e, de aztán inkább játszott tovább. Gondolom az a taktika, h nem lövöldözünk feleslegesen, tartjuk a labdát, és nincs is ezzel baj, csak már túlzásba viszik a fiúk. Hiába a 60-70%-s labdabirtoklás, gól csak lövésből születik.
ez igaz, én is mondtam már sokszor, hogy touré bombáit hiányolom. a tegnapi gólnál csak lestem. ahogy vissza kellett nyúlnia, és még ballal is lőtt...LG írta:A távoli lövéseket én akkor is hiányoltam, mikor sorba hoztuk a meccseket, most meg még annál is sokkal jobbanJó lövőink vannak, mégis 16-n kivülről szinte veszélytelenek vagyunk. Néha 1-1 lapos lövés megy, de azok veszélytelenek. Szeretnék már a középályásainktól egy normális átlövéseket látni. Most is Tourénak volt egy lehetősége, elgondolkodott, h lőjjön-e, de aztán inkább játszott tovább. Gondolom az a taktika, h nem lövöldözünk feleslegesen, tartjuk a labdát, és nincs is ezzel baj, csak már túlzásba viszik a fiúk. Hiába a 60-70%-s labdabirtoklás, gól csak lövésből születik.
Helyes hozzáállás mindkettőtöktől!Barcaman14 írta:egyetértek!!Huha becsuszott egy vereség és akkor most egybőől rugják ki Pepet meg igazoljunk egy uj kapust mi?Szánalmas!!Eddig jo volt pep most meg... Pep megfogja oldani és rendet tesz a fejekben!!!Egy lyon elleni siker biztosan nagyot dobna csapaton!!maister6000cm3 írta:Abszolút nem kell őt sem leírni! Elsősorban neki köszönhetjük hogy vezetjük a tabellát. Most voltam a Valdés topicban... Hát eszméletlen... hogy elegem van már ezekből a DIVATSZURKOLÓKBÓL! elég szégyen h ienek írhatnak hsz-t. Érdekes, amíg 12 ponttal vezettük a tabellát, senki nem panaszkodott se Pepre, se Valdésre. Pfúj.
egyetértek!!Huha becsuszott egy vereség és akkor most egybőől rugják ki Pepet meg igazoljunk egy uj kapust mi?Szánalmas!!Eddig jo volt pep most meg... Pep megfogja oldani és rendet tesz a fejekben!!!Egy lyon elleni siker biztosan nagyot dobna csapaton!!maister6000cm3 írta:Abszolút nem kell őt sem leírni! Elsősorban neki köszönhetjük hogy vezetjük a tabellát. Most voltam a Valdés topicban... Hát eszméletlen... hogy elegem van már ezekből a DIVATSZURKOLÓKBÓL! elég szégyen h ienek írhatnak hsz-t. Érdekes, amíg 12 ponttal vezettük a tabellát, senki nem panaszkodott se Pepre, se Valdésre. Pfúj.
Csak Guddy kb. 2 éve nem játszott csatárt, Bojannak meg illene már egy kis lehetőséget adni, mert nagyon gáz amit Guardiola csinál a gyerekkel. Persze a kupába kap...de azért az nem vmi sok. Egyértelműen oriási visszalépés Bojannak az idei év, de erről nem ő tehet.MichaaBee írta:Gudjohnsen beállásával nem lett volna semmi baj, ha nem középpályára áll be, és a védekező Busquets lép fel Samu helyére... Mit vájunk egy vkp-tól középcsatár poszton?
Ilyenkor már csak részlet kérdés, hogy Bojan vagy Guddy áll be, eredetileg mindkettő csatár...
teljesen egyértelmű...Charlie írta:Bírónak lengetnek, nem a csapatnak.
C.
Úúúú de h.lye vok...hogy is gondolhattam ilyetCharlie írta:Bírónak lengetnek, nem a csapatnak.
C.
De jó hogy ezt megtaláltad!Messa írta:Emlékezzetek csak Rivaldo nyilatkozatára... Ő megmondta, hogy lesz hullámvölgy.
„Nagyon jól játszanak, de egyszer aztán el fognak veszíteni ők is egymás után két meccset, s azt remélem, hogy az emberek és a sajtó akkor sem fognak a torkuknak esni, nem helyeznek azonnal túl nagy nyomást rájuk, és továbbra is támogatni fogják Guardiolát.”